mariaKr Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 καλημερα σας, Εχω ξεκινησει το σαιτ μου με βαση ενα template και εχω συναντησει ενα προβλημα με τους πινακες. δε μπορω να ρυθμισω το υψος. οταν το αυξανω ολα καλα. οταν ομως θελω να το μειωσω τοτε μετα απο καποιο σημειο το υψος δε μειωνεται αλλο. μηπως ειναι κλειδωμενοι οι πινακες? δε ξερω.. καμια προταση? ευχαριστω
Giourkas1 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Dokimase na epemveis ston kwdika, allazontas to attribute <table height="bazeis edw osa pixels 8eleis na einai">
mariaKr Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 το δοκίμασα αυτο μα δε γινεται τιποτα,, καμια φορα αποθηκευω σελιδες απο ιντερνετ και μετα τις ανοιγω με το dreamweaver για να δω πως ειναι φτιαγμενες ή να παρω καμια ιδεα. αναρωτιεμαι κατα ποσο ειναι νομιμο να παρω πχ το σκελετο ενος σαιτ που μ αρεσει και μετα να το διαμορφωσω. φανταζομαι πως δεν ειναι αλλα δε βλεπω καποια προστασια για τις ιστοσελιδες, ετσι ειπα να ρωτησω ,,,
Giourkas1 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Tote, mallon 8a einai kleidwmeno. Den yparxei kapoia prostasia - mporeis na to kaneis afto pou les.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.