goer Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Auto apo to e-shop to exw parei kai se apostash 7 metrwn den paizei tipota. Ase pou an xtyphsei to kinhto ksexna thn eikona.....den aksizei ta xrhmata. Ektos kai an 8es na to xrhsimopoihseis se kontinh apostash, alla tote giati na mh xrhsimopoihseis ena kalo 8wrakismeno kalwdio gia na exeis mhdenikes apoleies?
profil95 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 mporeis na dwseis kapoio link apo to mulitirama pou to exei? Απο αλλο site http://www.tys.gr/Shopping.asp?Lang=GR&CategCode=53&SubCategCode1=11
profil95 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 oxi auto alla oti paizei stin othoni tou pc na paizei kai stin tv. Θα πας να πάρεις ενα καλώδιο D-sub 15 ακίδων ή ένα καλώδιο DVI. Προυπόθεση βέβαια η συσκευή τηε τηλεόρασης να είναι LCD ή Plasma και να έχει ανάλογη εισοδο RGB (για την πρώτη περίπτωση) και DVI (για την δεύτερη περίπτωση). Oι LCD και Plasma τηλεοράσεις έχουν ειδικό multimedia κανάλι για τα pc. Το αναφέρω εκ πείρας. Με αυτο τον τρόπο συνδέω το laptop σε LG 42΄Plasma για παρουσιάσεις του PowerPoint με καλώδιο D-sub 15 ακίδων στην εισοδο RGB της τηλεόρασης και στο αντίστοιχο κανάλι...
skull Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Έχει δοκιμάσει κανείς το DSM-320 της D-Link? Το βρίκα απο ebay στα 36 ευρό,δηλαδή στα ίδια λεφτά με αυτό του eshop.Και αφου εκδηλώθηκαν παράπονα για του eshop λέω να δοκιμάσω το άλλο... Δεν είδα πουθενά να λέει για υποστήριξη 5.1,dolby surround και τέτοια... και για να καταλάβω καλύτερα χρησιμοποιείς κάποιο πρόγραμα για να στεέλνεις τα δεδομένα ή δείχνει και "παίζει" οτι βλέπεις και ακούς στην οθόνη και στα ηχεία του pc σου?
Droidlock Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Αν μιλατε για το trust televiewer 1620w θα ηθελα να αναφερω οτι το εχω συνδεσει με μια τηλεοραση crt 21" και η ποιοτητα της εικονας ειναι απαραδεκτη ( σπασιματα στην κινηση , παρεμβολες ) και αυτα συμβαινουν ενω ειναι στο ιδιο δωματιο οποτε δεν τιθεται θεμα αποστασης . Ο ηχος ομως μεταφερεται σε παρα πολυ καλη ποιοτητα , αρα θα το προτινα ως μια παρα αξιοπρεπεις λυση για ασυρματη μεταφορα ηχου σε καποιο ηχοσυστημα η τηλεοραση .
illudium36 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Να σας πω σκέφτομαι και εγώ για το dlink dsm-320 αλλά θέλω να παίζει και dvd εαν κάνω κοινόχρηστο το dvd-rom του pc λέτε να μπορεί να μου τα πάιζει χωρίς να κολλάει(μαλλον όχι ε
skull Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Έχει δοκιμάσει κανείς το DSM-320 της D-Link? Το βρίκα απο ebay στα 36 ευρό,δηλαδή στα ίδια λεφτά με αυτό του eshop.Και αφου εκδηλώθηκαν παράπονα για του eshop λέω να δοκιμάσω το άλλο... Δεν είδα πουθενά να λέει για υποστήριξη 5.1,dolby surround και τέτοια... και για να καταλάβω καλύτερα χρησιμοποιείς κάποιο πρόγραμα για να στεέλνεις τα δεδομένα ή δείχνει και "παίζει" οτι βλέπεις και ακούς στην οθόνη και στα ηχεία του pc σου? 36 euro οταν πιάσω το καλό bid! lol ...πολλά τα λεφτα!!!! Πάντα μιλάω για το DSM-320RD! Καμία άλλη αξιόλογη λύση?
xtraktor Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 36 euro οταν πιάσω το καλό bid! lol ...πολλά τα λεφτα!!!!Πάντα μιλάω για το DSM-320RD! Καμία άλλη αξιόλογη λύση? Αξιολογη υπαρχει...η τιμη ειναι λιγακι τσουχτερη...το εξελιγμενο μοντελο παλι της DLink αυτην την φορα me High Definition εν ονοματι DSM 520 Παρομοια χαρακτηριστικα με το προηγουμενο μοντελο απλα με την προσθηκη υψηλης ευκρινειας και με πολλα inmputs kai outputs. Οπως ειπα και στη αρχη ομως...καλη λυση..αλλα ακριβη!
freelove Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Θα πας να πάρεις ενα καλώδιο D-sub 15 ακίδων ή ένα καλώδιο DVI. Προυπόθεση βέβαια η συσκευή τηε τηλεόρασης να είναι LCD ή Plasma και να έχει ανάλογη εισοδο RGB (για την πρώτη περίπτωση) και DVI (για την δεύτερη περίπτωση). Oι LCD και Plasma τηλεοράσεις έχουν ειδικό multimedia κανάλι για τα pc. Το αναφέρω εκ πείρας. Με αυτο τον τρόπο συνδέω το laptop σε LG 42΄Plasma για παρουσιάσεις του PowerPoint με καλώδιο D-sub 15 ακίδων στην εισοδο RGB της τηλεόρασης και στο αντίστοιχο κανάλι... an i tv einai palia. ti kanoume
zedone Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Άν έχετε κάρτα με Tv out πάρτε ένα φθηνό σέτ πομπο-δέκτη με είσοδο composite(ένα rca κίτρινο).Δέν έχει απολύτως καμμία αξία η είσοδος vga γιατί το σήμα μετατρέπεται σε composite πρίν μεταδοθεί είτε βάζετε 800Χ600 είτε 1600Χοτιδήποτε.
damioan Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Λοιπόν να κάνω και εγώ μιας και άνοιξε το θέμα μια συγκεκριμένη ερώτηση; Έχω μια τηλεόραση LCD με είσοδο VGA,HDMI,COMPONENT, SCART Έχω και ένα laptop....Με έξοδο VGA και S-video Ερώτηση: Αυτά τα δύο είναι σε απόσταση 6-7 μέτρων αλλά σε διαφορετικό δωμάτιο , έχοντας όμως οπτική επαφή. Αυτό που θέλω να κάνω ,είναι να τα συνδέσω ασύρματα με κάποιον τρόπο ούτως ώστε να πετύχω αυτό που πετυχαίνω όταν συνδέω το laptop με την τηλεόραση μέσω VGA και L-R(audio). Να βλέπει δηλαδή το laptop την τηλεόραση σαν monitor( να βλέπω την επιφάνεια εργασίας και να εκκινώ εφαρμογές,παιχνίδια κτλ απο την οθόνη της τηλεόρασης). Γινεται; και αν ναι ο ρυθμός μεταφοράς δεδομένων σε σχέση με την απόσταση που προανέφερα θα είναι καλός ούτως ώστε να παίζω και παιχνίδια ή Dvix; Ευχαριστώ εκ των προτέρων ...:smile: ΥΓ Στο χώρο "παίζει" και WiFi router
skiabox Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Στο πλαισιο που ειχα παει μου ειχε δειξει ενας υπαλληλος ενα μηχανημα αλλα δε μπορω να το βρω στο site!Επισης με ολα αυτα τα μηχανηματα ασυρματης μεταδωσης video και ηχου μπορεις να αλλαξεις καναλια στον δεκτη?
freelove Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 an i tv einai palia. ti kanoume exw karta grafikon me tv out eksodo. pws tha ginei i sindesi kai apo pou mporo na to agwraso?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.