Προς το περιεχόμενο

Ασύρματη μεταφορά ήχου κ εικόνας

v4gg

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Auto apo to e-shop to exw parei kai se apostash 7 metrwn den paizei tipota. Ase pou an xtyphsei to kinhto ksexna thn eikona.....den aksizei ta xrhmata. Ektos kai an 8es na to xrhsimopoihseis se kontinh apostash, alla tote giati na mh xrhsimopoihseis ena kalo 8wrakismeno kalwdio gia na exeis mhdenikes apoleies?

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
oxi auto alla oti paizei stin othoni tou pc na paizei kai stin tv.

Θα πας να πάρεις ενα καλώδιο D-sub 15 ακίδων ή ένα καλώδιο DVI. Προυπόθεση βέβαια η συσκευή τηε τηλεόρασης να είναι LCD ή Plasma και να έχει ανάλογη εισοδο RGB (για την πρώτη περίπτωση) και DVI (για την δεύτερη περίπτωση). Oι LCD και Plasma τηλεοράσεις έχουν ειδικό multimedia κανάλι για τα pc. Το αναφέρω εκ πείρας.

Με αυτο τον τρόπο συνδέω το laptop σε LG 42΄Plasma για παρουσιάσεις του PowerPoint με καλώδιο D-sub 15 ακίδων στην εισοδο RGB της τηλεόρασης και στο αντίστοιχο κανάλι...

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Έχει δοκιμάσει κανείς το DSM-320 της D-Link?

Το βρίκα απο ebay στα 36 ευρό,δηλαδή στα ίδια λεφτά με αυτό του eshop.Και αφου εκδηλώθηκαν παράπονα για του eshop λέω να δοκιμάσω το άλλο...

Δεν είδα πουθενά να λέει για υποστήριξη 5.1,dolby surround και τέτοια...

και για να καταλάβω καλύτερα χρησιμοποιείς κάποιο πρόγραμα για να στεέλνεις τα δεδομένα ή δείχνει και "παίζει" οτι βλέπεις και ακούς στην οθόνη και στα ηχεία του pc σου?

Δημοσ.

Αν μιλατε για το trust televiewer 1620w θα ηθελα να αναφερω οτι το εχω συνδεσει με μια τηλεοραση crt 21" και η ποιοτητα της εικονας ειναι απαραδεκτη ( σπασιματα στην κινηση , παρεμβολες ) και αυτα συμβαινουν ενω ειναι στο ιδιο δωματιο οποτε δεν τιθεται θεμα αποστασης . Ο ηχος ομως μεταφερεται σε παρα πολυ καλη ποιοτητα , αρα θα το προτινα ως μια παρα αξιοπρεπεις λυση για ασυρματη μεταφορα ηχου σε καποιο ηχοσυστημα η τηλεοραση .

Δημοσ.

Να σας πω σκέφτομαι και εγώ για το dlink dsm-320 αλλά θέλω να παίζει και dvd εαν κάνω κοινόχρηστο το dvd-rom του pc λέτε να μπορεί να μου τα πάιζει χωρίς να κολλάει(μαλλον όχι ε;)

Δημοσ.
Έχει δοκιμάσει κανείς το DSM-320 της D-Link?

Το βρίκα απο ebay στα 36 ευρό,δηλαδή στα ίδια λεφτά με αυτό του eshop.Και αφου εκδηλώθηκαν παράπονα για του eshop λέω να δοκιμάσω το άλλο...

Δεν είδα πουθενά να λέει για υποστήριξη 5.1,dolby surround και τέτοια...

και για να καταλάβω καλύτερα χρησιμοποιείς κάποιο πρόγραμα για να στεέλνεις τα δεδομένα ή δείχνει και "παίζει" οτι βλέπεις και ακούς στην οθόνη και στα ηχεία του pc σου?

36 euro οταν πιάσω το καλό bid! lol ...πολλά τα λεφτα!!!!

Πάντα μιλάω για το DSM-320RD!

Καμία άλλη αξιόλογη λύση?

Δημοσ.
36 euro οταν πιάσω το καλό bid! lol ...πολλά τα λεφτα!!!!

Πάντα μιλάω για το DSM-320RD!

Καμία άλλη αξιόλογη λύση?

Αξιολογη υπαρχει...η τιμη ειναι λιγακι τσουχτερη...το εξελιγμενο μοντελο παλι της DLink αυτην την φορα me High Definition εν ονοματι DSM 520 Παρομοια χαρακτηριστικα με το προηγουμενο μοντελο απλα με την προσθηκη υψηλης ευκρινειας και με πολλα inmputs kai outputs. Οπως ειπα και στη αρχη ομως...καλη λυση..αλλα ακριβη!

Δημοσ.
Θα πας να πάρεις ενα καλώδιο D-sub 15 ακίδων ή ένα καλώδιο DVI. Προυπόθεση βέβαια η συσκευή τηε τηλεόρασης να είναι LCD ή Plasma και να έχει ανάλογη εισοδο RGB (για την πρώτη περίπτωση) και DVI (για την δεύτερη περίπτωση). Oι LCD και Plasma τηλεοράσεις έχουν ειδικό multimedia κανάλι για τα pc. Το αναφέρω εκ πείρας.

Με αυτο τον τρόπο συνδέω το laptop σε LG 42΄Plasma για παρουσιάσεις του PowerPoint με καλώδιο D-sub 15 ακίδων στην εισοδο RGB της τηλεόρασης και στο αντίστοιχο κανάλι...

an i tv einai palia.

ti kanoume

Δημοσ.

Άν έχετε κάρτα με Tv out πάρτε ένα φθηνό σέτ πομπο-δέκτη με είσοδο composite(ένα rca κίτρινο).Δέν έχει απολύτως καμμία αξία η είσοδος vga γιατί το σήμα μετατρέπεται σε composite πρίν μεταδοθεί είτε βάζετε 800Χ600 είτε 1600Χοτιδήποτε.

Δημοσ.

Λοιπόν να κάνω και εγώ μιας και άνοιξε το θέμα μια συγκεκριμένη ερώτηση;

Έχω μια τηλεόραση LCD με είσοδο VGA,HDMI,COMPONENT, SCART

Έχω και ένα laptop....Με έξοδο VGA και S-video

Ερώτηση: Αυτά τα δύο είναι σε απόσταση 6-7 μέτρων αλλά σε διαφορετικό δωμάτιο , έχοντας όμως οπτική επαφή.

Αυτό που θέλω να κάνω ,είναι να τα συνδέσω ασύρματα με κάποιον τρόπο ούτως ώστε να πετύχω αυτό που πετυχαίνω όταν συνδέω το laptop με την τηλεόραση μέσω VGA και L-R(audio).

Να βλέπει δηλαδή το laptop την τηλεόραση σαν monitor( να βλέπω την επιφάνεια εργασίας και να εκκινώ εφαρμογές,παιχνίδια κτλ απο την οθόνη της τηλεόρασης).

Γινεται; και αν ναι ο ρυθμός μεταφοράς δεδομένων σε σχέση με την απόσταση που προανέφερα θα είναι καλός ούτως ώστε να παίζω και παιχνίδια ή Dvix;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων ...:smile:

ΥΓ Στο χώρο "παίζει" και WiFi router

Δημοσ.

Στο πλαισιο που ειχα παει μου ειχε δειξει ενας υπαλληλος ενα μηχανημα αλλα δε μπορω να το βρω στο site!Επισης με ολα αυτα τα μηχανηματα ασυρματης μεταδωσης video και ηχου μπορεις να αλλαξεις καναλια στον δεκτη?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...