Προς το περιεχόμενο

Ασύρματη μεταφορά ήχου κ εικόνας

v4gg

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνω ένα τρόπο να μεταφέρω ασύρματα τον ήχο κ την εικόνα (s-video) από το pc στο προτζέκτορα και τον ενισχυτή μου. Ξέρετε κανένα γκάτζετ που να το κάνει;

thnx

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Oντως πολυ καλο και σε φοβερη τιμη! Γλυτωνεις το μπλεξιμο με τα καλωδιο βιντεο και ηχου :-)

Η ασυρματη μεταφορα γινεται με WiFi? To εχει δοκιμασει καποιος για να μας πει εντυπωσεις? Ποσο ειναι το range περιπου που δουλευει?

Δημοσ.

Exω πάρει το ίδιο απο το LIDL στα € 28,00 εδώ και 5-6 μήνες, μιά χαρά. Πάει σφαίρα, ποότητα άψογη, σε 120 τετραγωνικά σπίτι δεν παίρνει χαμπαρι απο παρεμβολές, όυτε απο ασύρματα ούτε από κινητά, και η ροή της εικόνας είναι κανονικότατη....Το συγκεκριμένο κατάστημα νομίζω τα ξαναέβαλε πριν 2 εδομάδες, αλλά δεν πρόλαβα να πάρω απο ενα set...

Δημοσ.
Ψάχνω ένα τρόπο να μεταφέρω ασύρματα τον ήχο κ την εικόνα (s-video) από το pc στο προτζέκτορα και τον ενισχυτή μου. Ξέρετε κανένα γκάτζετ που να το κάνει;

thnx

εγω βεβαια θα σου προτινω μια λιγακι πιο ακριβη λυση αλα υπαρχει πλυ σοβαρος λογος που ειναι πιο πανω η τιμη. Μιλαω γιοα το DLINK DSM 320 to opoio mporei na syndeueio kai asyrmata kai ensyrmata kai paizei sxedon ola ta format hxoy kai eikonaw...tsekare to pisteyv eiani mia poly kalh epilogh kai yparei ayton ton kairo kai se prosfora sto Multirama

δες το επισημο σιτε για περισσοτερες πληροφοριες

http://www.dlink.com/products/?pid=318

φιλικα

Δημοσ.

Αυτο απο το eshop το εχω. Καλο ειναι αλλα οχι και με τελεια εικονα. Σε 200 τετρ σπιτι εχει καποεις παρεμβολες. Οταν το συνδεει στη vga η εικονα στην οθονη του pc xalaei poli αποκτα ειδωλο. Υποστηριζει αναλυση 1024 μαχ.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
εγω βεβαια θα σου προτινω μια λιγακι πιο ακριβη λυση αλα υπαρχει πλυ σοβαρος λογος που ειναι πιο πανω η τιμη. Μιλαω γιοα το DLINK DSM 320 to opoio mporei na syndeueio kai asyrmata kai ensyrmata kai paizei sxedon ola ta format hxoy kai eikonaw...tsekare to pisteyv eiani mia poly kalh epilogh kai yparei ayton ton kairo kai se prosfora sto Multirama

δες το επισημο σιτε για περισσοτερες πληροφοριες

http://www.dlink.com/products/?pid=318

φιλικα

mporeis na dwseis kapoio link apo to mulitirama pou to exei?

Δημοσ.
mporeis na dwseis kapoio link apo to mulitirama pou to exei?

γεια χαρα και παλι...δεν μπορω να σου βρω το λινκ απο το μαγαζι γιατι δεν υπαρχι στη ιστοσελιδα του...βασικα ουτε ολα τα προιοτα δεν υπαρχουν εκει..αλλα επηδει ετυχε ναπαω σε δυο Multirama sτην Αθηνα ρεωτησα και τα δυο το ειχαν..πριν παρεις κατι σκεωου πως θα το χρησιμοποιησεις και τι τυπους αρχειν θελεις να κανις Broadcast

αυτο π[ου σου λεω ειανι μια πολυ καλη λυση..σε περιπτωση βεβαια που εχεις ηδη ενα ασυρματο ρουρ καρφβωμενο στον υπολογιστη σου

ελπιζω να βρεις ακρη!

οτι αλο θελεις..εδω ειμαι

φιλικα

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
na rotisw, uparxei kati analogo gia shma kereas ?

Δηλ. να βλέπεις το ίδιο κανάλι στο pc και στην τηλεόραση συγχρόνως ????

pls kapoios pou gnwrizi apo pc se tv me kalodio???

Τι θέλεις να κάνεις ????

Δημοσ.
Δηλ. να βλέπεις το ίδιο κανάλι στο pc και στην τηλεόραση συγχρόνως ????

Τι θέλεις να κάνεις ????

oxi auto alla oti paizei stin othoni tou pc na paizei kai stin tv.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...