doc1000 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Παιδιά έχει κανείς τα παρακάτω ηχεία? Λένε τίποτα? http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.502013 Δε θέλω να μου αντιπροτείνετε κάτι άλλο. Απλά αν τα έχει αυτά κάποιος ας μου πει τη γνώμη του. Ευχαριστώ!
snik Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Φιλε μου τα συγκεκριμενα τα εχω ακουσει και δεν με εντυπωσιασαν αν θες δωσε 20 ευρο παραπανω και παρε αυτα εδω ειναι πολυ καλα ηχεια http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.501608
chiderboy Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Για το adsl in a box που τα έχει μαζί ενδιαφέρεσαι;
The_Judas Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Εγώ θα σου πρότεινα αυτά πάντως: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.500717 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.500716
doc1000 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Παιδιά τα συγκεκριμένα ηχεία τα δίνει τζάμπα το eshop με αγορά adsl της forthnet. Όχι ότι μου χρειάζονται μιας και έχω ηχεία Altec Lansing 621 (2.1 βεβαια) Απλά δεν ξέρω αν αξίζει το Adsl In a Box με 117 και τα συγκεκριμένα ηχεία, ή το Box με 189euro και δώρο δίσκο WD 160GB sataII μαζί με κουτί για εξωτερική σύνδεση και router aσύρματο linksys (που επίσης μου είναι άχρηστο μιας και έχω USR). Βεβαια ο δίσκος είναι μικρός για τα σημερινά δεδομένα και το linksys είχα διαβάσει στο adslgr ότι δεν ήταν και τόσο σταθερό... http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.001500 http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.001502
chiderboy Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Σίγουρα συμφέρει καλύτερα το φτηνότερο πακέτο. Από κει και πέρα ρώτα μήπως μπορούν να σου δώσουν κάτι άλλο στη θέση τους αντίστοιχης αξίας αν και δε νομίζω να γίνεται. Εγώ είχα πάρει το ίδιο πακέτο με δώρο mp3 player 51€ αλλά επειδή είχε ένα πρόβλημα μου έδωσαν επιλογή να το αλλάξουν, να μου δώσουν την αξία του πίσω ή να πάρω κάτι άλλο της επιλογής μου. Πήρα ένα άλλο mp3 player. Για τα λεφτά που έχουν κανονικά δεν πρέπει να είναι πολύ χάλια πάντως!
doc1000 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 chiderboy όπως με ενημέρωσαν δε γίνεται αλλαγή του δώρου... Ή θα πάρω με τα 117 του adsl in a box τα ηχεία, ή με τα 189euro τον 160αρη σκληρό με το κουτί του και καλύτερο modem/router.
mark007 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 re paidia ,mipos exei na mou proteinei kanenas kammia kali webcam? thnx
doc1000 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Παιδιά αγόρασα τελικά το πακετάκι adsl In A Box με δώρο τα συγκεκριμένα ηχεία innovator. Aν και τα θεωρώ απρόσμενα καλά (ειδικά για τζάμπα!) δεν έχω καταφέρει να τα συνδέσω σωστά για να παίξουν σε 5.1... Συγκεκριμένα έχω την Audigy2ZS και ενώ αν τα βάλω σε κατάσταση stereo παίζουν μια χαρά, αν τα βάλω σε σύνδεση 5.1 κάποιο απ' τα 6 ηχεία δεν ακούγεται καθόλου... Έτρεξα και ένα speakers calibrator της Audigy που μου έκανε εντύπωση που με παρότρυνε να βάλω ανάποδα στις υποδοχές τα μπρος και πίσω ηχεία... (το κόκκινο αρσενικό στο άσπρο θηλυκο!...) ενώ για τη σύνδεση του woofer με το μπροστινό ηχείο μου έλεγε ότι είναι ok στο άσπρο-άσπρο... Ωστόσο και μ' αυτή τη σύνδεση ενώ στο test τα άκουγα όλα τα ηχεία όταν πήγα να παίξω mp3 δεν ακούγονταν απ' το μπροστινό!... Αν πάλι συνδέσω σε όλα ασπρο αρσενικό με άσπρο θηλυκό δεν ακούγεται καθόλου το woofer! Στην audigy συνδέω το βύσμα δίπλα ακριβώς στη θύρα firewire με το woofer/μπροστινό άνω ηχείο, το αμέσως διπλανό του βύσμα με τα πίσω ηχεία και τα επόμενο βύσμα με τα βύσμα για τα μπροστινά ηχεία. Βοηθήστε με plz... Τί κάνω λάθος?
chiderboy Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Τίποτα δεν κάνεις λάθος και ούτε φταίνε τα ηχεία. Εξαρτάται από το πρόγραμμα που παίζει μουσική. Στις ταινίες πχ δε θα κάνει το ίδιο. Καλά λες είναι τα ηχεία; Να το χτυπήσουμε το πακέτο;
doc1000 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 chiderboy εγώ έμεινα πάρα πολύ ευχαριστημένος αν εξαιρέσεις λίγο το μπέρδεμα με τις συνδέσεις. Για τζάμπα είναι μεγάλη προσφορά! Είναι και κουκλιά σε χρώμα αλουμινίου και μπλε φωτισμό. Πάει γάντι με το αλουμινέ tower μου με το μπλε φωτισμό του! Στο test της Audigy ο ήχος περιστρεφεται κανονικά πάντως και παίζει απ' όλα τα ηχεία! Για τη μουσική μήπως πρέπει να δοκιμάσω αλλο προγραμμα απ' το winamp? Ή θα πρεπει να τα βάζω σε stereo mode?
The_Judas Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 chiderboy εγώ έμεινα πάρα πολύ ευχαριστημένος αν εξαιρέσεις λίγο το μπέρδεμα με τις συνδέσεις.Για τζάμπα είναι μεγάλη προσφορά! Είναι και κουκλιά σε χρώμα αλουμινίου και μπλε φωτισμό. Πάει γάντι με το αλουμινέ tower μου με το μπλε φωτισμό του! Πάντως εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω πώς ακριβώς θα πρέπει να τα συνδέσω σε 5,1 για να ακούω μουσική από όλα τα ηχεία. Μήπως πρέπει να δοκιμάσω αλλο προγραμμα απ' το winamp? Τα αρχεία .Mp3 έχουν μόνο δύο κανάλια ήχου, οπότε και ο ήχος που βγάζουν είναι στερεοφωνικός και όχι 5.1. Ηχο 5.1 μπορείς να ακούσεις μόνο σε ταινίες ή σε ειδικά διαμορφωμένα μουσικά CD.
simply_the_best Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 re paidia ,mipos exei na mou proteinei kanenas kammia kali webcam? thnx megale egrapses..
doc1000 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 The_Judas δε θέλω να ακούσω 5,1 ήχο απ' τα mp3. Aπλά θέλω να ακούω όλα τα ηχεία και στα Mp3 και κυριως το woofer. Πράγμα που για να γίνει πρέπει να αλλαζω από πίσω τις καλωδιώσεις από 5,1 σε stereo... Έχει και ένα κουμπάκι το woofer για εναλλαγή 5,1 με απλό στέρεο αλλα όταν έχω συνδεδεμένα τα καλώδια για 5,1 αν το γυρίσω σε απλό stereo δεν έρχεται καθόλου ήχος... Θα πρέπει φαντάζομαι να συνδέσω και τα jacks για απλό stereo στο woofer με την κάρτα ήχου, η οποία δεν έχει όμως άλλη υποδοχή για ταυτόχρονη σύνδεση τόσο σε 5,1mode όσο και σε stereo. Ίσως αν βάλω κανα "T"...
sot78 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 doc1000 βαλε to dfx plugin για winamp και καθαρισες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.