Sed22 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 στην τηλεόραση που έχει που λέτε..δηλαδή τι δείχνει ? bbc news?
popdex Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 στην τηλεόραση που έχει που λέτε..δηλαδή τι δείχνει ?bbc news? Έχει κάποιες εκπομπές-παρωδίες (αγαπημένα μου τα Republican Space Rangers & I'm Rich!), διαφημίσεις, τηλεμάρκετινγκ κλπ. Μη φανταστείς ότι έχει πάρα πολυ υλικό, μπορείς να τα βρεις στο Youtube πάντως. http://www.youtube.com/watch?v=sdUib4VnJIk Υπάρχει και εσωτερικό internet, πάλι χιουμοριστικού χαρακτήρα.
G_Zisis Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Ρε παιδιά πώς γίνεται να διαγράψω κάποιο save που δεν θέλω στο Xbox 360;
nzeppos Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Καλά, η τηλεόραση μιλάμε τα σπάει. Πολλές φορές τυχαίνει να κάθομαι να βλέπω αρκετή ώρα και βγάζει τρελό γέλιο.
haloking Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Ρε παιδιά πώς γίνεται να διαγράψω κάποιο save που δεν θέλω στο Xbox 360; Μέσω του dashboard: System settings--->Memory--->HDD--->Games--->GTA IV αλλά πρόσεξε να θυμάσαι όνομα και ημερομηνία για να μην διαγράψεις το κύριο save σου.
alexzzz Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Δεν παίζει κανένας on line ή εγώ κάνω κάτι λάθος; Σήμερα έκανα live μπήκα να παίξω και δεν βρίσκω κανέναν.
mariokostas Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 :cool: Εδώ θα γράφετε, ότι νέα έχετε για το πολυαναμενόμενο παιχνίδι της θεάς Rockstar. :-D -----Προστέθηκε 6/10/2008 στις 07 : 18 : 29----- γιοργος ξαφιδις -----Προστέθηκε 6/10/2008 στις 07 : 19 : 32----- γιοργος ξαφιδιςωψβψβββββββββββββββββββββββββββββββββββ
alexzzz Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Ε, μααα.... τόσο καιρό κάποιος έπρεπε επιτέλους να μιλήσει.
Oscar_Mike Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 καλησπέρα παιδιά! Που μπορώ να δω μέσα από το menu/παιχνίδι ποια έκδοση είναι το GTA IV (PS3) και πως μπορώ να του περάσω το patch που έχει βγει??? Αλλο ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζω σήμερα μετά από το update που έκανα στο firmware είναι ότι δεν μπορώ να κάνω login στο PSN, μου πετάει τον παρακάτω κωδικό σφάλματος 80023017, το ίδιο όταν πατάω και στην επιλογή "forgot my password" έχει κάποιος το ίδιο θέμα? Ευχαριστώ!
Titan91 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Το PSN νομίζω σήμερα είχε downtime, λογικά θα βάζουν νέο περιεχόμενο. Update μπορείς να κάνεις μόλις συνδεθείς στο PSN και τρέξεις το game. Τα εγκατεστημένα updates μπορείς να τα δεις και να τα σβήσεις αν θελήσεις στην καρτέλα Game Data Utility.
Oscar_Mike Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες! θα δοκιμάσω πάλι σήμερα με το PSN και αν λειτουργεί θα κάνω και update στο GTA!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα