Προς το περιεχόμενο

Grand Theft Auto IV [Xbox 360][PS3]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 1 μήνα μετά...
  • Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Παιδια εχω θα ήθελα να ρωτήσω κάτι που με καίει πριν αγοράσω το παιχνίδι.Είναι καλύτερο από το San Andreas?:rolleyes:Γίατι έχω αγοράσει και τα επόμενα GTA(GTA Liberty city stories,GTA Vice city stories) μετα από το San Andreas πιστέυώντας ότι θά είναι καλύτερα του SAN ANDREAS και όμως και τα 2 ήταν άστα να πάνε.Δεν λέω καλα παιχνιδακια αλλά σαν το San Andreas σε καμία περίπτωση;)

Δημοσ.

Απ' ότι έχω ακούσει του λείπουν πολλές δραστηριότητες σε σχέση με το San Andreas (όπως γυμναστήριο κτλ).Όμως το IV έχει πολύ καλύτερα και πιο ρεαλιστικά γραφικά και animations.

Δημοσ.

Δεν υπάρχει σύγκριση...απλά. Μέχρι να βγει αυτό έλεγα ότι το San Andreas ηταν ίσως το καλύτερο παιχνίδι που είχα παίξει. Αξίζει να το δεις και μόνο για το τεχνολογικό κατόρθωμα που είναι, και το πως αλλάζει τα δεδομένα στο χώρο.

Δημοσ.
Απ' ότι έχω ακούσει του λείπουν πολλές δραστηριότητες σε σχέση με το San Andreas (όπως γυμναστήριο κτλ).Όμως το IV έχει πολύ καλύτερα και πιο ρεαλιστικά γραφικά και animations.

Και για αυτό μου άρεσε πιο πολύ. Το γυμναστήριο, κομμωτήριο, φαγητό κτλ κτλ είναι εκνευριστικά για μένα. Εδώ στο 4 άλλαξα ρούχα μόνο και μόνο για 2 αποστολές που χρειάζονται οπωσδήποτε κουστούμι.

Δημοσ.

Όταν είχα παίξει το San Andreas θυμάμαι ότι το γυμναστήριο μου άρεσε πολύ και έκανα αρκετές φορές γυμναστική,ειδικά για να μεγαλώσω την ταχύτητα.Το μόνο που δεν χρησιμοπποίησα τόσο πολύ είναι τα μαγαζιά ρούχων μόνο και μόνο επειδή βαριόμουνα να κάτσω να "ταιριάξω" τι πάει με τι.

Νομίζω ότι το να έχεις επιλογές για πολλές δραστηριότητες δεν είναι τόσο κακό.Ίσα ίσα το GTA προσπαθεί να ενσωματώσει μια κανονική ζωή σε παιχνίδι.

Πιστεύω,ο μόνος λόγος που το IV δεν είχε τέτοιες δραστηριότητες,είναι γιατί η εταιρία επικεντρώθηκε στα γραφικά γιατί ήταν η πρώτη φορά που το GTA θα είχε πολύ ωραία γραφικά και ήθελε να κάνει έντονη την εμφάνισή της στις next-gen κονσόλες.Όλα τα προηγούμενα GTA λειτουργούσες με μια μάπα μηχανή γραφικών και τα γραφικά δεν ήταν τόσο χρονοβόρα,υπήρχαν βέβαια μικρές βελτιώσεις.Στο επόμενο GTA νομίζω θα του προσθέσουν περισσότερο "San Andreas" (περισσότερες δραστηριότητες).

Δημοσ.

Και σε αυτό έχει email, ρούχα, στιπτιτζάδικα, να πας για ποτό και να σουρώσεις, φίλους που παραπονιούνται αν τους γράφεις, bowling κτλ και είναι ίσα- ίσα για τα γούστα μου. Παραπάνω θα με χαλούσαν.

Δημοσ.

Φίλε alexzz πιστέυω οτι αυτές οι δραστηριότητες θα ήταν πολύ καλύτερο να τις είχε το παιχνίδι αλλά το οτι δεν τις έχει δεν σημαινει βεβαια οτι ειναι και κακό.Γνώμη μου πάντα.:-)

Δημοσ.
Φίλε alexzz πιστέυω οτι αυτές οι δραστηριότητες θα ήταν πολύ καλύτερο να τις είχε το παιχνίδι αλλά το οτι δεν τις έχει δεν σημαινει βεβαια οτι ειναι και κακό.Γνώμη μου πάντα.:-)

Ναι, γούστα είναι αυτά. Απλά too much για τα δικά μου γούστα.

Δημοσ.

Για το IV δηστυχώς δεν ξέρω τι δραστηριότητες υπάρχουν μιας που δεν το έχω παίξει ακόμα. :-( Απ' όσα διαβάζω όμως σε σύγκριση με το San Andreas "στερείται" σε αρκετά σημεία.

Δημοσ.

Έγραψα μερικά πριν. Τα υπόλοιπα παράλληλα με το game (ασθενοφόρο, ταξί, περιπολικό, assassin κτλ) παραμένουν.

Δημοσ.
OK Παιδιά.Περιμένω και άλλες απόψεις αλλά από οτι καταλαβαίνω είναι ανώτερο του San Andreas;)

Ναι είναι ανώτερο του San Andreas

GTA3 > Vice City > GTA4 > San Andreas :-)

για την εποχή τους πάντα

Κατά την γν'ωμη μου το gta4 είναι σούπερ σε πολλούς τομείς αλλά χάνει σε κάποια πραγματάκια που είναι το αλατοπίπερο για αυτά τα παιχνίδια. Ήθελα να ξερα με ποιό σκεπτικό το έφτιαξαν έτσι που δεν έχουν καμία χρησιμότητα τα χρήματα ή που δεν μπορείς να αγοράσεις σπίτια/ επιχειρήσεις ή να τζογάρεις....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...