Προς το περιεχόμενο

Grand Theft Auto IV [Xbox 360][PS3]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Eιμαι στο 50% με 40 ωρες gaming οπως καταλαβενετε το εχω ευχαιρτηθει παρα πολυ! Τι να πω τα τελεια animation δεν εχουν τελειωμο.. και ακομα δεν εχω δει τιποτα.. Πολυ καλο το story... το να σου περνει η γκομενα το τιμονι απο τα χερια φοβερη ιδεα πολυ γελιο....ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΑΛΛΑ

SultanRS kai Infernus ΤΕΛΕΙΑ!

Δημοσ.
άντε πείτε τίποτα...βαρεθήκατε να μιλάτε για το παιχνίδι?

Μαλλον ολοι παιζουν και δεν εχουν χρονο να γραψουν :P

Προσωπικα εχω καταευχαριστηθει απο το παιχνιδι.. Χαλαλι τα 70 ευρω!

Το μονο σπαστικο σημειο (λογω μη αληθοφανειας και μονο) ειναι οταν παιρνεις ενα αυτοκινητο, ξεπεταγονται παντου ιδια, οσο σπανιο και αν ειναι

Δημοσ.
Μαλλον ολοι παιζουν και δεν εχουν χρονο να γραψουν :P

Προσωπικα εχω καταευχαριστηθει απο το παιχνιδι.. Χαλαλι τα 70 ευρω!

Το μονο σπαστικο σημειο (λογω μη αληθοφανειας και μονο) ειναι οταν παιρνεις ενα αυτοκινητο, ξεπεταγονται παντου ιδια, οσο σπανιο και αν ειναι

Συμφωνώ σε όλα.Πάντως μου αρεσεί που στραβώνει το σασί των αυτοκινήτων.

Δημοσ.

Μου εχει τυχει δυο φορες να σταματαει η μηχανη του αυτοκινητου λογω των τρακαρισματων! πολυ ωραια προσθηκη! (αν και επρεπε να τρεχω σαν το Βεγγο μετα επειδη με κυνηγουσε η Αστυνομια) :P

Γενικα, πολυ γεματο παιχνιδι σε ολους τους τομεις!

Το καλο με τα respawn των ιδιων αυτοκινητων, ειναι οτι μπορεις να τα κλεψεις, να τα κρατησεις στο parking σου και να το παιζεις μουρη :P

Δημοσ.

οταν πεθαινει η μηχανη του αυτοκινητου απο τα τρακαρισματα, περνεις το 911 και ξαναπερνει μπρος :Ρ

Δημοσ.

Παλι καλα που καθαρισα τον playboy X... Τωρα διαβασα τι γινεται αν φας τον dwayne.. Πολυ κωλοπαιδο :P ενα διλημμα το ειχα..

Δημοσ.

Τώρα αυτό όντως ισχύει ή είναι καμια πλάκα? Μ' αρέσει που λένε ότι έχει πρόβλημα ακόμα και ο Hollick που έκανε το Niko. Πού είναι ο Μάκης να το ψάξει το θέμα.

Για τον Hollick πάντως είδα ότι πήρε $100,000 μέσα σε 15 μήνες αλλά πρακτικά γκρινιάζει γιατί δεν πήρε επιπλέον ποσοστά. Και δεν τα έχει με την Rockstar αλλά με συνδικαλιστική ένωση των ηθοποιών που δεν έχει προβλέψει να υπάρχουν όροι για ποσοστά στους ηθοποιούς που εργάζονται σε videogames.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...