alexzzz Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Δεν το βλέπουν όλοι έτσι όμως bougas. Και εγώ είμαι του "τερματίζω παιχνίδι χωρίς πολλά πολλά" (και δεν είμαι με την καμία hardcore gamer) αλλά τα gta... πάντα αργά- αργά. Μου το βγάζει το παιχνίδι αυτό.
S2Katana Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Χαχα, έλιωσα με το ποστ του Bougas. Ποοοοοοοοόσο βαριέμαι τα achievements δε λέγεται.Το πολύ να κάνω καμιά αποστολή στυλ ''Ταξί'' για να ξεκλειδώσει οχήματα κτλ.
kratistos Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Παίζω πάντα και "ΜΟΝΟ" τις αποστολές σε κάθε παιχνίδι,σε επίπεδο Hard και πάνω,(συνήθως).Δέν ασχολούμε με Achievements,(αχ θεέ μου,ακόμα βλέπω παιδιά να παίζουνε 2K6,rayman ravids rabbits και avatar για το εύκολο 1000άρικο,όπως και διοργάνωση "στημένων" αγώνων rank,για Headshots και Kills με σκοπό τα Achievements....έλεος),και επίσης δέν ασχολούμε με ρουσλάνες,εμπορικά κέντρα mall,και κασετόφωνα αυτοκινήτων στο GTA.Είμαι απο τους πρώτους που τερμάτησαν το παιχνίδι,και δέν έχω ούτε 300 Achievements,και βλέπω άλλους που δέν το έχουνε ξεκινήσει κάν,και έχουνε 700.Το να κάτσω να δώ τηλεόραση και να πάω στην καφετέρια της liberty city για σοκολάτα βγενουά,για να πάρω το Achievement και να δείξω Gamescore 10.000 - 25.000 - 50.000,δέν μου λέει κάτι.Και ξέρω πολλά παιδιά απο την Friend List μου που συνεχίζουν και το παίζουν για αυτό το λόγο.Μέχρι και πόστ στο myxbox κάνουνε,"βοηθήστε με να πάρω το achievement σας παρακαλώ" ΥΓ1.Τελικά έχει δίκιο ο Chill που έλεγε ότι οι κονσολάδες δέν είναι Hardcore Gamer.Ένας Hardcore Gamer δέν ακούει ρουσλάνες στο κασετόφονο,ούτε και παίζει μπιλιάρδο στις λέσχες,άλλα κάνει πιό σοβαρά πράγματα ΥΓ2.Άλλα θα μου πείς,εδώ υπάρχουνε άτομα που καθήσανε και πυροβολήσανε τις 130 τηλεοράσεις του άλ ασάντ στο cod 4,για να πάρουν το 20άρικο ΥΓ3.Φιλικά πάντα παίδες,άλλα όχι και να μιλάτε για 50 ώρες παιχνιδιού άλλος τα βλέπει διαφορετικά τα κατορθώματα και τα games γενικότερα..μην είσαι τόσο απόλυτος....
nzeppos Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Ρε δεν παίζουμε όλοι για τα achievements. Απλώς ευχαριστιόμαστε το παιχνίδι πιο πολύ. Έπρεπε να περάσουν δεκαετίες για να δούμε επιτέλους παιχνίδια που δεν έχουν μόνο κάμποσα βασικά objectives αλλά και αρκετά side missions. Οπότε τώρα το φχαριστιόμαστε, δεν τρέχουμε ντε και σώνει να τελειώσουμε το παιχνίδι όσο πιο γρήγορα γίνεται. Είναι σαν τους τύπους που ξεκινάνε ένα MMORPG ξέρω 'γω και παίζουν νυχθημερόν για να φτάσουν level 70 μέσα σε μια βδομάδα. Λες κι αν το κάνουν σε 3-4 μήνες θα τους χαλάσει.
Bougas Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 άλλος τα βλέπει διαφορετικά τα κατορθώματα και τα games γενικότερα..μην είσαι τόσο απόλυτος.... Ποιός ο λόγος να το κάνει κάποιος; Για να δείχνει το gamescore του στούς άλλους; Εμ το άλλο; Καθήσανε μερικοί και κάνανε 200 σούζες στο bully για να πάρουνε και εκεί achievement Σήμερα το βράδι μετά τις 20:00,είχαμε νέο στημένο αγώνα απο άτομα γνωστού επίσημου φόρουμ του 360 στο rainbow six vegas 2,για να βγάλουν τα kills...βάλανε team deathmatch για να συμπληρώσουν 150 kill με το κάθε όπλο και να πάρουν 20άρικο.επίσης βάλανε attack and defend για να κανουνε και άπο 10 defuse και να πάρουνε άλλο ένα 35άρι,.έλεος (δέν το λέω με κακία,πλακίτσα κάνω, )
biscoto Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 κερδιζεις κατι απο τα achievements??? anyway αν κανεις μονο τις αποστολες στο GTA χανεις το μισο παιχνιδι.. το μισο παιχνιδι ειναι η πολη και ο κοσμος.. τα απροοπτα και τα side missions το οτι μπορεις οποτε σου καρφωσει να κανεις τον ταξιτζη, τον μπατσο, τον κλεφτη αυτοκινητων κλπ κλπ ή αμα σου καπνισει να παρεις ενα αμαξι και να πατας περαστικους που τρωνε αμεριμνα το χοντ ντογκ τους και μετα να πλακωθεις με τον ταξιτζη που σου κορναρει και να αρχισετε τα βρισιδια στα ελληνικα
nzeppos Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 κερδιζεις κατι απο τα achievements??? Πως αμέ, το Χρυσό Λουκούμι.
virussnake Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 κερδιζεις κατι απο τα achievements??? anyway αν κανεις μονο τις αποστολες στο GTA χανεις το μισο παιχνιδι.. το μισο παιχνιδι ειναι η πολη και ο κοσμος.. τα απροοπτα και τα side missions το οτι μπορεις οποτε σου καρφωσει να κανεις τον ταξιτζη, τον μπατσο, τον κλεφτη αυτοκινητων κλπ κλπ ή αμα σου καπνισει να παρεις ενα αμαξι και να πατας περαστικους που τρωνε αμεριμνα το χοντ ντογκ τους και μετα να πλακωθεις με τον ταξιτζη που σου κορναρει και να αρχισετε τα βρισιδια στα ελληνικα επειδη αυτα τα εχουμε κανει ηδη 4-5 φορες στα αλλα gta εχουν καταντησει κουραστικα... προσωπικα ενιωσα το παιχνιδι ''αδειο'' με το που τελειωσα το στορυ. το multiplayer δεν με συγκινησε ιδιαιτερα καθως τα lobby ειναι χαλια, το matchmaking απαρχαιομενο και σε καθε spawn περιμενεις περιπου 5 δευτερα βλεπωντας μια μαυρη οθονη
xaros73 Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Πως αμέ, το Χρυσό Λουκούμι. Εγω παντως θα προτεινα χαλβαδοπιτα απο τον Κορρε...
foufoutios Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Εχω παιξει γυρω στις 6 ωρες και δεν εχω ξεκλειδωσει ακομα το δευτερο μεγαλο νησι.. Λογικα αν παιζεις τις κεντρικες αποστολες, το παιχνιδι τερματιζεται σε 10-15 ωρες gaming.. Αλλα το GTA δε φτιαχτηκε για αυτο κατα τη γνωμη μου! Εννοειται πως κανω side missions (για λεφτα) και βολτες απο δω και απο κει για να ανεβασω fondnesses κτλ κτλ! Ειχα ξεχασει ποσο ωραιο παιχνιδι ηταν το San Andreas ΥΓ : Γιατι ολοι οι ταριφες ειναι Ελληνες???
kratistos Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 το ξέρω ρε μπουγάς πως κάνεις πλάκα,εννοείται πως ούτε αυτό που περιγράφεις με βρίσκει σύμφωνο..εσύ περιγράφεις την ακραία κατάσταση..ασε να πέρνουμε κανένα κατορθωματάκι,να την λέμε και στο bald devil ....
Bougas Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Ποιός είναι αυτός; Κάνε ένα copy-paste το gamertag του να δώ σκόρ.Τον ultralisk ξέρω μόνο με 75000 Edit : οκ,τον βρήκα στο myxbox.gr
S_DECATHLON Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Τον ultralisk ξέρω μόνο με 75000 Πολυ καψιμο:confused::confused:
saxon Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Πως αμέ, το Χρυσό Λουκούμι. Αν κερδίζαμε λουκουμάκια τότε θα άξιζε τον κόπο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα