Προς το περιεχόμενο

Grand Theft Auto IV [Xbox 360][PS3]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χθες καταφερα να το αγορασω και να παιξω και εγω το πολυποθητο GTA IV στο PS3!

Πολυ ωραια γραφικα, σε σχεση με το San Andreas, πολλες λεπτομερειες, ωραιο gameplay, η ιστορια λιγο με χαλαει και η καμερα σε μερικα σημεια (παντα ηταν προβλημα στα GTA), αν και τη συνηθιζεις!

Επαιξα κανα διωρο και το εφτασα 12%. Τοσο μικρο ειναι?? :-(

Ελληνα δεν εχω συναντησει ακομα!! Ουτε μια φορα δε με εχουν πει λ@λ@κα..

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Επαιξα κανα διωρο και το εφτασα 12%. Τοσο μικρο ειναι?? :-(

nop... σε λίγο που θα ανοίξει ο χάρτης θα δεις. Εγώ από το 25% και μετά πάω πολύ σιγά.

Δημοσ.

Ωραια! Ειχα αρχισει να απογοητευομαι απο ενα σημειο και μετα.. Κριμα θα ηταν να τελειωνει σε 3-4 μερες.. (2-3 ωρες gaming/day)

Δημοσ.

Μπα δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση, το παιχνίδι είναι τεράστιο. Με 2-3 ώρες/μέρα, αν κάτσεις να ασχοληθείς και με τα side missions θα σου πάρει βδομάδες για να το τελειώσεις. Εγώ πχ. δεν είμαι ακόμα ούτε στο 40%, έχω γράψει κάπου 35 ώρες gaming time και κάνω το πολύ 3 αποστολές την ημέρα. Την υπόλοιπη ώρα κάθομαι και περιδιαβαίνω την πόλη, αγοράζω ρούχα, πάω βόλτες, τρέχω σε αγώνες,διαβάζω άρθρα στα internet cafe, βλέπω TV κλπ. Ωραία περνάμε στην Liberty City.

Δημοσ.

Τωρα που μου το θυμησες nzeppos! Τα mini games ειναι ολα τα λεφτα! Πραγματικα πολυ ωραια, σε κανουν να θες να παιζεις συνεχεια!

Internet, TV και αγωνα δεν εχω κανει ακομα.. Εχω μελλον!

ΥΓ : Εννοειται πως θα κανω ολες τις αποστολες αν μπορεσω!

Δημοσ.
Την υπόλοιπη ώρα κάθομαι και περιδιαβαίνω την πόλη, αγοράζω ρούχα, πάω βόλτες, τρέχω σε αγώνες,διαβάζω άρθρα στα internet cafe, βλέπω TV κλπ. Ωραία περνάμε στην Liberty City.[/color]

Μπάλα δέν βλέπεις; :lol:

Δημοσ.

Πώς δέν βλέπεις.Με το GTA IV κάνεις τα πάντα.Χθές το πρωί μου έφτιαξε καφέ,το μεσιμέρι μαραρονάδα,και το βράδι πήγα στο σπίτι του νίκο και είδα ζενίτ - ρειντζέρς :lol:

(ρε καθίστε εκεί να παίξεται να το τερματίσετε,που κάθεστε και λέτε του παιδιού (foufoutios) για 50 ώρες gaming...ούτε 5 ώρες δεν είναι να το τερματισεις.Το να πηγαίνετε σε στριπτιτζάδικα με το νίκο και να πηγαίνετε για ζαρτιέρες και ρούχα στα καταστήματα για να πάρετε το 100%,δέν λέγετε παιχνίδι αυτο.Η διάρκεια του παιχνιδιού σε αποστολές,είναι ελάχιστη...)

Φιλικά πάντα.:-)

Δημοσ.
Η διάρκεια του παιχνιδιού σε αποστολές,είναι ελάχιστη...)

Μα ποιος ειπε πως το παιχνιδι ειναι για τις αποστολες....

GTA ειναι φιλε μου οχι Gears of War..

Δημοσ.
Εγώ πάντως το απολαμβάνω το παιχνίδι... αργά- αργά.

Σαν το σέξ ε;

GTA ειναι φιλε μου οχι Gears of War..

Αυτο έλειπε να είναι και gears :-)

Δημοσ.
Πώς δέν βλέπεις.Με το GTA IV κάνεις τα πάντα.Χθές το πρωί μου έφτιαξε καφέ,το μεσιμέρι μαραρονάδα,και το βράδι πήγα στο σπίτι του νίκο και είδα ζενίτ - ρειντζέρς :lol:

(ρε καθίστε εκεί να παίξεται να το τερματίσετε,που κάθεστε και λέτε του παιδιού (foufoutios) για 50 ώρες gaming...ούτε 5 ώρες δεν είναι να το τερματισεις.Το να πηγαίνετε σε στριπτιτζάδικα με το νίκο και να πηγαίνετε για ζαρτιέρες και ρούχα στα καταστήματα για να πάρετε το 100%,δέν λέγετε παιχνίδι αυτο.Η διάρκεια του παιχνιδιού σε αποστολές,είναι ελάχιστη...)

Σε 5 ώρες δεν το τερματίζεις με την καμία :-D

Δημοσ.

Παίζω πάντα και "ΜΟΝΟ" τις αποστολές σε κάθε παιχνίδι,σε επίπεδο Hard και πάνω,(συνήθως).Δέν ασχολούμε με Achievements,(αχ θεέ μου,ακόμα βλέπω παιδιά να παίζουνε 2K6,rayman ravids rabbits και avatar για το εύκολο 1000άρικο,όπως και διοργάνωση "στημένων" αγώνων rank,για Headshots και Kills με σκοπό τα Achievements....έλεος),και επίσης δέν ασχολούμε με ρουσλάνες,εμπορικά κέντρα mall,και κασετόφωνα αυτοκινήτων στο GTA.Είμαι απο τους πρώτους που τερμάτησαν το παιχνίδι,και δέν έχω ούτε 300 Achievements,και βλέπω άλλους που δέν το έχουνε ξεκινήσει κάν,και έχουνε 700.Το να κάτσω να δώ τηλεόραση και να πάω στην καφετέρια της liberty city για σοκολάτα βγενουά,για να πάρω το Achievement και να δείξω Gamescore 10.000 - 25.000 - 50.000,δέν μου λέει κάτι.:-)

Και ξέρω πολλά παιδιά απο την Friend List μου που συνεχίζουν και το παίζουν για αυτό το λόγο.Μέχρι και πόστ στο myxbox κάνουνε,"βοηθήστε με να πάρω το achievement σας παρακαλώ" :-)

ΥΓ1.Τελικά έχει δίκιο ο Chill που έλεγε ότι οι κονσολάδες δέν είναι Hardcore Gamer.Ένας Hardcore Gamer δέν ακούει ρουσλάνες στο κασετόφονο,ούτε και παίζει μπιλιάρδο στις λέσχες,άλλα κάνει πιό σοβαρά πράγματα :-D

ΥΓ2.Άλλα θα μου πείς,εδώ υπάρχουνε άτομα που καθήσανε και πυροβολήσανε τις 130 τηλεοράσεις του άλ ασάντ στο cod 4,για να πάρουν το 20άρικο :lol:

ΥΓ3.Φιλικά πάντα παίδες,άλλα όχι και να μιλάτε για 50 ώρες παιχνιδιού :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...