alexzzz Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Αυτό είναι αλήθεια. Αλλά όταν από ξεκινάω από το σπίτι να πάω στο μεσαίο-κάτω νησί, μου δίνει αποστολή πάνω αριστερά και χάνω και πρέπει να τα ξανακάνω όλα από την αρχή... πετάω το χειριστήριο στην τηλεόραση.
MiltoZ Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Ταξάκι, ταξάκι ;] Σε λίγα δευτερόλεπτα είσαι όπου θες. I see your point though.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Καλά ναι όντως έχω δώσει πάνω από $10g σε ταρίφες...κρίμα που όλα τα ρούχα είναι μάπα και τα λεφτά σου δεν τα κανεις τίποτα... εγώ πάντως αφού τελειωσα το game πήγα στο πιο ψιλό κτίριο, με πείρε τηλέφωνο ο packie κλαμένος για την Kate και μετά αυτοκτόνησα.
MiltoZ Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Όντως τα λεφτά είναι άχρηστα. Επειδή όμως είμαι στο 50% κι εγώ όπως και πολλοί άλλοι, βάζουμε και κανά SPOILER!!!! edit: με πρόλαβες αλλά η ζημιά έγινε
NoS13 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 ξερει κανεις που μπορω να βρω τα οχηματα με φωτο και χαρακτηριστικα??? και αυτα τα G τι ειναι???
infected Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Μήπως γνωρίζει κάποιος πως μπορώ να προσθέσω φίλους στο multiplayer;
giorgos147 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Liberty City vs NYC - A photo tour νομίζω ότι έχει τρελή λεπτομέρεια....αφού σε μερικές εικόνες έπρεπε να τις κοιτάξω καλά για να βρω ποίες είναι αληθινές και ποίες ψεύτικεs (GTA)
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 sorry ρε Miltoz, 10 δευτερόλεπτα έκανα να το κάνω edit..είσαι άτυχος...αλλα dont worry στο τέλος έχεις 2 επιλογές και λογικά 2 τερματισμούς...τον αφήνω το άλλο τερματισμό για το pc όταν με το καλο θα βγει
elessar86 Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Ρε παιδιά ήμουν βραδυ στο poop deck στη μεσαία πόλη απέναντι από το άγαλμα και έσπρωχνα έναν έλληνα στην αρχή μου λέει ai gamisou μετά μου λέει re malaka μετά με κυνήγαγε να με δίρει και με λέει koproskilo, your mother is a turkish bitch, i beat you like a turkish hore και μου πετάει το κορυφαίο i was veteran in the greek army. σίγουρα κάποιος έλληνας υπάρχει στη rock star
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Καλο εγώ τόσα πολλά δεν έχω ακούσει...κοίτα άμα προσέξεις στα credits σχεδόν όλα τα games έχουν έλληνες devs μέσα...τώρα από την άλλη λογικό να μιλάνε ελληνικά μιας που στην NY έχει άπειρους.
jammin Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Μήπως γνωρίζει κάποιος πως μπορώ να προσθέσω φίλους στο multiplayer; πρωτα απ' ολα να καλησπερισω απαντες στο forum καθως οπως βλεπετε ειναι το 1ο μου post. Φιλε μου εχω την αισθηση οτι αυτο γινεται μεσω του invite στο multiplayer mode αφου ομως πρωτα ομως κανεις request to add a friend απο psn. (Προφανως βεβαια αναφερομαι στο ps3 του οποιου και ειμαι κατοχος)
infected Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 πρωτα απ' ολα να καλησπερισω απαντες στο forum καθως οπως βλεπετε ειναι το 1ο μου post.Φιλε μου εχω την αισθηση οτι αυτο γινεται μεσω του invite στο multiplayer mode αφου ομως πρωτα ομως κανεις request to add a friend απο psn. (Προφανως βεβαια αναφερομαι στο ps3 του οποιου και ειμαι κατοχος) Καλωσήρθες κατ'αρχάς στο forum.Κατά δεύτερον να σε ευχαριστήσω πολύ για τις πληροφορίες,βοήθησαν πολύ.
darksoho13 Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 ρε παιδες ποτε προλαβατε και το φτασατε στο τελος. εγω ακομα στο 35% του παιχνιδιου βρισκομαι
S_DECATHLON Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 ρε παιδες ποτε προλαβατε και το φτασατε στο τελος. εγω ακομα στο 35% του παιχνιδιου βρισκομαι sto 65% τελειωνει η ιστορια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα