SpirosPower Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Φαντάζεστε το επόμενο GTA στην Αθήνα;Με πρωταγωνιστή το Μήτσο!
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Φαντάζεστε το επόμενο GTA στην Αθήνα;Με πρωταγωνιστή το Μήτσο! Θα είναι χαζό, γιατί οι μπάτσοι δεν θα σε πιάνουν ποτε!!!
kratistos Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Πέσε στη θάλασσα έχοντας wanted και άρχισε να κολυμπάς προς άγνωστη κατεύθυνση... αεροπλάνα και βαπόρια θα σε ακολουθήσουν και θα δείς και 6 αστεράκια.. αυτό τουλάχιστον στην αρχή που είμαι εγώ και δέν έχει κ πολύ πράμα ξεκλείδωτο. ή πάρε ένα ελικόπτερο ανέβα στο μέγιστο ύψος και....περίμενε το κατόρθωμα...
saxon Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Θα είναι χαζό, γιατί οι μπάτσοι δεν θα σε πιάνουν ποτε!!! Τι λε ρε.. Αν δεν υπήρχε η Ελληνική αστυνομία, όταν γίνετε ένα έγκλημα ποιός θα βγάζει το πόρισμα ότι πρόκειται για "ξεκαθάρισμα λογαριασμών";
xvagos Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Θα είναι χαζό, γιατί οι μπάτσοι δεν θα σε πιάνουν ποτε!!! Ή μήπως θα σε πιάνουν και ας μην έκανες και τίποτα!
NoS13 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Το παιχνιδι με λιγα λογια αξιζει τις καλυτερες βαθμολογιες που εχουν υπαρξει ποτε σε game ειδικα απο τα γνωστα που ειναι και πολυ αυστηρα...gamespot κτλ πχ pro08 7.0 η nba2k 8.0 ενω ειναι για 9 και τα 2... 10 ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟ GAME ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΛΑ! Τρελη λεπτομερεια... η δραση η τρελη με το ωραιο σεναριο σε συνδιασμο με το να οδηγας M3 750 LAMBO FERRARI... οι λακουβες στους δρομους τα εντυπωσιακα τρακαρισματα οι εκρηξεις ολα ειναι ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΦΟΒΕΡΑ ΑΛΗΘΟΦΑΝΗ!!! Το εχω φτασει 25% 1 ερωτηση... Εχετε δει καποιο site που να εχει ολα τα οχηματα του παιχνιδιου με στοιχεια και φωτογραφιες λεπτομερως?
nzeppos Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 [offtopic] Το Pro08 είναι για 9? Και το 7.0 πολύ του πέφτει [/offtopic] Εγώ είμαι στο 35% και παίζω πόσες μέρες, αλλά το προχωράω σιγάααα σιγά για να κρατήσει πιο πολύ.
S2Katana Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Εγώ είμαι στο 35% και παίζω πόσες μέρες, αλλά το προχωράω σιγάααα σιγά για να κρατήσει πιο πολύ. Tα ίδια και εγώ.
alexzzz Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Βασικά γίνεται λίγο εκνευριστικό γιατί η αποστάσεις μεγαλώνουν πολύ και οι αποστολές είναι μεγάλες σε διάρκεια και άμα χάσεις... ξανά από την αρχή.
nzeppos Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Ναι, όπως έχουν επισημάνει κι άλλοι φίλοι εδώ μέσα το μεγαλύτερο πρόβλημα του GTAIV είναι ίσως η έλλειψη checkpoints.
Rising1980 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Πω τί να λέμε τώρα, αξίζει τα 70 ευρώ και με το παραπάνω. Η αγαπημένη μου αποστολή μέχρι στιγμής το three leaf clover. Μπορεί να μου έσπασε τα @@ μέχρι να την βγάλω αλλά ένιωθα σαν τον Βαλ Κίλμερ στο Heat. Επικές στιγμές. Κατά τ' άλλα ο Packie είναι θεούλης, ο Brucie σπαζαρχίδης και η Michelle καριόλα. Αυτά.
alexzzz Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Πάντα έτσι ήταν τα gta. Απλά έχουμε καλομάθει. Επειδή τα έχω τερματίσει όλα νομίζω ότι αυτό είναι το χειρότερο σε αυτόν τον τομέα.
MiltoZ Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Επειδή τα έχω τερματίσει όλα νομίζω ότι αυτό είναι το χειρότερο σε αυτόν τον τομέα. Σκέψου όμως πόσο πιο εύκολο θα γινόταν το παιχνίδι και πόσο πιο γρήγορα θα τελίωνε αν είχες checkpoint ενδιάμεσα στις αποστολές. Μπορεί να σου την σπάει καμιά φορά που παίζεις την ίδια αποσολή από την αρχή μέχρι να την βγάλεις, αλλά έτσι τουλάχιστον αναγκάζεσαι να την ψάξεις και λίγο και να μην πας ντουγρού ξέροντας ότι έχεις το checkpoint. Χώρια που έτσι γίνεται και πιο immersive.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα