Προς το περιεχόμενο

Grand Theft Auto IV [Xbox 360][PS3]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα το προσπαθήσω ;p

Ρε τεμέτερον... πως δεν έχει αστεράκια; Εννοείς να μειώνονται λίγο λίγο για να φύγει το wanted lvl? Αν όχι τότε εγώ βλέπω αστεράκια... και αυτή την ώρα ακούω και καμπάνες!! Δεν πάω καλά!! (έχω κοντά εκκλησία αλλα ήταη μαμάτο timing.. ;p)

Επίσης έχω τύχει bugιά 1-2 φορές.. πέφτω στη θάλασσα να ξεφύγω απο την αστυνομία και πάώ και κρύβομαι (γκρί αστεράκι(αν υπάρχει και δεν το φαντάζομαι)) κάτω απο ένα μώλο... Τα ζαμπονάκια έρχονται και πέφτουν στη θάλασσα σα λιμά ο ένας μετά τον άλλον και το wanted lvl φουλάρει..

Γενικά το έχω πάθει να έχω 1 αστεράκι κ μόλις κολυμπάω στα ανοιχτά να έρχεται ο μισός στρατός για ένα τρακάρισμα ;p

Θεωρώ το παραπάνω bug απο τα λίγα.. μάλλον για κάποιο λόγο δεν σταματάνε στο νερό και πέφτουν μέσα για να σε "κυνηγήσουν" αλλα ψοφάνε στο νερό και φουλέρνουν το wanted lvl σου... :| (το είδος μπάτσους υδροφόβικους δλδ που συνάντησα εγώ)

Σόρυ για την σύνταξη παραπάνω αλλα αν δείτε την ώρα του πόστ θα με δικαιολογήσετε...

Μέρες.. ;p

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

μηπως δεν εχεισ ξεκλειδωσει καποιο νησι? γιατι οταν πας κοντα παει αυτοματα 6 αστερια

ελληνικα μιλανε οι ταξιτζιδες (οι γκριζομαλληδες !)

αμα πλακωθεις στις μπουνιες θα στο πει μαλλον

Δημοσ.
Θα το προσπαθήσω ;p

Ρε τεμέτερον... πως δεν έχει αστεράκια; Εννοείς να μειώνονται λίγο λίγο για να φύγει το wanted lvl? Αν όχι τότε εγώ βλέπω αστεράκια... και αυτή την ώρα ακούω και καμπάνες!! Δεν πάω καλά!! (έχω κοντά εκκλησία αλλα ήταη μαμάτο timing.. ;p)

Βασικά δεν έχω πετύχει ακόμα αλλά για να το λες κάτι θα ξέρεις καθώς και εγώ δίπλα σε εκκλησία μένω αλλά και μετά από καμπάνες κτλ πάλι δεν βλέπω. :lol:

Δημοσ.

Χαχα, φίλε klainmaingr και εγώ το ίδιο κάνω.Πολλές φορές rollάρω στην πόλη για να μάθω τα κρυμμένα μυστικά της. ;)

Δημοσ.
Χαχα, φίλε klainmaingr και εγώ το ίδιο κάνω.Πολλές φορές rollάρω στην πόλη για να μάθω τα κρυμμένα μυστικά της. ;)

Κάτω από το άγαλμα της Ελευθερίας (εκείνο το μεγάλο στο νησάκι) έχει μια μπλούζα που "liberty city"

Δημοσ.

sorry από μέρους μου katana αλλα το συγκεκριμένο θέμα που θίγω με έχει αηδιάσει και δεν μπόρεσα να αντισταθώ.

στο θέμα μας τώρα.για πείτε μου τρόπους να ανεβείς στα 6 stars wanted έχω πάει μέχρι 4 και είχα σκοτώσει την μιση lcpd.

Δημοσ.

@Rebel21, οκ φίλε. :-) Btw, δεν ήξερα ότι είναι τόσο δύσκολο να πας στα 6 αστέρια.

@alexzzz, χμ, ακόμη δεν έχω περάσει από εκεί.

Ρε παιδιά, σε έναν χάρτη με τα κρυμμένα όπλα, που είναι η χειροβομβίδα στην 1η πόλη?Ψάχνω στην πλατεία που δείχνει και δε βρίσκω τίποτα!

Δημοσ.
για πείτε μου τρόπους να ανεβείς στα 6 stars wanted έχω πάει μέχρι 4 και είχα σκοτώσει την μιση lcpd.

Πάνε να περάσεις από μπλοκαρισμένη γέφυρα. 6 με την μία.

Δημοσ.

Έχω κολλήσει άσχημα στην αποστολή με τον Packie για την μεγάλη ληστεία στην τράπεζα. Έπαιξα πολλές φορές και παραλίγο να σπάσω κανένα σιχαχις. Τι αλεξίσφαιρα αγόρασα, γραναδιές, σφαίρες... τίποτα. Από την άλλη είναι και πολύ ντουβάρια οι 2 συνεργάτες μου, πότε μπαίνουν μπροστά στους αστυνομικούς, πότε σκοτώνονται σαν τους βλάκες...

Τι άλλο να κάνω, η υπομονή μου εξαντλείτε...

Ας πάω να ξεδώσω σε κανένα στριπτιτζάδικο να μου περάσει...

Δημοσ.

εμενα με πατησε το τρενο σε αυτη την αποστολη λολ

ευκολη ειναι παντως (δες το 1ο σποιλερ :ρ)

γενικα θελει υπομονη.. πρεπει να πηγαινεισ απο μπλοκο σε μπλοκο

λοιπον στο πρωτο μπλοκο με το που βγαινεις απο την τραπεζα

ριξε απλα 1-2 χειροβομβιδες

και προχωρα στο επομενο

καλυψου οπου μπορεις και απλα φαε τους στοχους (κοκκινοι στοχοι)

και συνεχισε το ιδιο

απλα καλυψου και τρωγε τους

μετα στο σταθμο παλι τα ιδια

απλα προσεχε στις σκαλες θα ανεβουν 5-6 με μ41 οποτε κατσε πισω καλυψου

μετα στις γραμμες του τραινου προσεχε μην σε πατησει

τρεχεις εξω.. χανεις τα 3 αστερια και τελος!

250 χιλιαρικα :)))

κριμα που δεν εχει να αγορασεις σπιτια

Δημοσ.
sorry από μέρους μου katana αλλα το συγκεκριμένο θέμα που θίγω με έχει αηδιάσει και δεν μπόρεσα να αντισταθώ.

στο θέμα μας τώρα.για πείτε μου τρόπους να ανεβείς στα 6 stars wanted έχω πάει μέχρι 4 και είχα σκοτώσει την μιση lcpd.

Πέσε στη θάλασσα έχοντας wanted και άρχισε να κολυμπάς προς άγνωστη κατεύθυνση... αεροπλάνα και βαπόρια θα σε ακολουθήσουν και θα δείς και 6 αστεράκια.. αυτό τουλάχιστον στην αρχή που είμαι εγώ και δέν έχει κ πολύ πράμα ξεκλείδωτο.

Δημοσ.

Καλά η ληστεία είναι σαν το Heat, όλα τα λεφτά αλλα για κάποιο λόγο εγώ την έβγαλα με την μια...όταν έχει M4 λίγα πράγματα σε σταματάνε...τελικά ποσο τις % είναι ο τερματισμός? Anyways i finished it...

p.s. Οποιος θέλει να ακούσει ελληνικά ας πάει να πλακωθεί με τους πορτιέρηδες στο Cabaret που είναι κοντά στο 1 safehouse.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...