Προς το περιεχόμενο

Grand Theft Auto IV [Xbox 360][PS3]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Sorry guys αλλα εσάς που σας φαίνονται μέτρια τα graphs μάλλον δεν έχετε ιδέα...πως θα μπορούσε να έχει καλύτερα graph ένα τέτοιο game, χωρίς loading σε 1 τόσο τεράστιο open world...δεν νομίζω ότι σηκώνουν παραπάνω γραφικά η τωρινές consoles.

Guys ποσο τις % είναι ο τερματισμός?

+1.

Guys, τα GTA πάντα είχαν απλώς ικανοποιητικά γραφικά και τίποτα περισσότερο.Αλλού είναι η ουσία.

Εδώ, προχθές έπαιζα GTA στο PSP και είχα πορωθεί, όχι το GTAIV που είναι πολύ μπροστά.:-)

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

δεν λέω τα γραφικά του gta είναι καλά για το είδος του παιχνιδιού αλλα εξακολουθώ να πιστεύω ότι θα μπορούσαν να είναι καλύτερα.αποδείξει το ότι η μηχανή του δεν είναι next gen αλλα η παλιά με αρκετές προσθήκες +euphoria.

και εδώ ίσως να με κράξουν κάποιοι αλλα αν πάρουμε ως υπόψη ότι το game άργησε 5 μήνες λόγο ps3 και η rockstar κάποια στιγμή είχε απευθυνθεί στην sony διότι είχε προβλήματα.εχω μια υποψία ότι το ps3 πήγε πίσω αυτό το game.

ακόμα έχω κάποια αμφιβολία για το αν θα μπορούσε το ps3 με την υπάρχουσα αρχιτεκτονική μνήμης του να κάνει κάτι καλύτερο από το σημερινό αποτέλεσμα.

Δημοσ.
αποδείξει το ότι η μηχανή του δεν είναι next gen αλλα η παλιά με αρκετές προσθήκες +euphoria.

Sorry, αλλά καμία σχέση. Η μηχανή γραφικών είναι η RAGE και αναπτύχθηκε in house αποκλειστικά με στόχο το GTA IV. Χρησιμοποιήθηκε επίσης αρχικά στο Table Tennis της Rockstar.;)

Με αυτά και αυτά, και στηριζόμενος σε γραφόμενα PS3 devs σε διάφορα fora(π.χ. εδώ, ο joker454 είναι PS3 dev), τείνω να πιστεύω πως αν δεν είχαμε τους console wars κτλ. και τον φόβο των devs μήπως κατηγορηθούν πως δεν ξέρουν να κάνουν καλά τη δουλειά τους κτλ. (με συνέπεια να προσπαθούν τα multis να τα κάνουν "σχετικά" ίδια ανάμεσα στις 2 πλατφόρμες ) θα είχαμε ακόμα καλύτερο οπτικό αποτέλεσμα στην περίπτωση του 360.

Στα υπόλοιπα, λαμβάνοντας υπόψιν τα framerate disefficiencies της PS3 έκδοσης έναντι της 360 και μάλιστα σε sub-hd ανάλυση στην περίπτωση του PS3, τείνω να συμφωνήσω μαζί σου, αν και δεν πρόκειται τίποτε άλλο παρά φημολογίες.;)

Δημοσ.
Sorry, αλλά καμία σχέση. Η μηχανή γραφικών είναι η RAGE και αναπτύχθηκε in house αποκλειστικά με στόχο το GTA IV. Χρησιμοποιήθηκε επίσης αρχικά στο Table Tennis της Rockstar.;)

αυτό είναι μύθος φιλε και για face animation από table tennis λέγανε αλλα δεν το είδαμε τελικά .το να ονομάσεις μια μηχανή ως νέα δεν σε εμποδίζει να πάρεις το core από την παλιά.

Δημοσ.
αυτό είναι μύθος φιλε και για face animation από table tennis λέγανε αλλα δεν το είδαμε τελικά .το να ονομάσεις μια μηχανή ως νέα δεν σε εμποδίζει να πάρεις το core από την παλιά.

Πώς γίνεται να είναι μύθος , αφού οι προηγούμενες engines δεν ήταν δικές της και πλήρωνε licences για αυτές. Αυτή τη φορά δεν πλήρωσε αλλού αφού την ανέπτυξε μόνη της την engine.

Δεν μπορείς έτσι απλά να παίρνεις core licenced μηχανών. Υπάρχουν copyrights.

Δημοσ.
Πώς γίνεται να είναι μύθος , αφού οι προηγούμενες engines δεν ήταν δικές της και πλήρωνε licences για αυτές. Αυτή τη φορά δεν πλήρωσε αλλού αφού την ανέπτυξε μόνη της την engine.

Δεν μπορείς έτσι απλά να παίρνεις core licenced μηχανών. Υπάρχουν copyrights.

παλαιότερα είχαν την μηχανή της criterion νομίζω οποτε να το θέσω αλλιως.αν και με νέα μηχανή γραφικών έχω την εντύπωση ότι το παιχνίδι χρησιμοποιεί παλιούς επιμέρους μηχανισμούς όπως το driving κομμάτι και τα physics του.

πως είναι το lost odyssey ένα πράγμα.που παίζεις και οι μηχανισμοί και κάποια animation του σε γυρνάνε πάλι πίσω στα 90's αν και το παιχνίδι χρησιμοποιεί ureal engine.

Δημοσ.

παντως τa framerate problems μερικες φορες ειναι ορατα οταν σε κυνηγανε ανατιναζεις πολλα αμαξια (sto PS3)

κριμα

Δημοσ.

lololololo πλακωθηκα με ενα ταξιτζη και εκτος απο το U stupid malaka

μου ειπε και το θεικό κωλοτρύπα (τόνος στο υ) :lol::lol::lol:

Δημοσ.

Εγώ άλλο παιχνίδι παίζω;

Γιατί δεν με λέει κάνεις "Stupid malaka"? :P

Μπαινοβγαίνω σε αυτοκίνητα γι αυτό το λόγο αλλα τζίφος..

(+τις μηχανές τις ψάχνω με το κυάλι... :|)

Δημοσ.

Όταν μιλάμε για το καλύτερο παιχνίδι όλων των εποχών, το ότι δεν υπάρχουν αρκετές μηχανές όπως και Ζητάδες είναι το λιγότερο. Πάντως το "kolotrypa" δεν το έχω ακούσει ακόμα, θα το παλέψω! Το "stupid malaka" είναι αρκετά συνηθισμένο.

Δημοσ.

Το "Stupid malaka" το έχουμε για πρωινό. Το άλλο που λέτε ούτε εγώ το άκουσα.

Μηχανές στην αρχή δεν έβρισκα ούτε εγώ. Από το 6-10% και μετά δεν υπάρχει πρόβλημα.

Ζητάδες δεν έχω πετύχει. Αυτό που μου αρέσει είναι που δεν έχει αστεράκια (για μείωση επιπέδου αστυνομίας) και όπλα, να αιωρούνται δεξιά και αριστερά στα στενάκια όπως στο παλιό.

Δημοσ.
Εγώ άλλο παιχνίδι παίζω;

Γιατί δεν με λέει κάνεις "Stupid malaka"? :P

Μπαινοβγαίνω σε αυτοκίνητα γι αυτό το λόγο αλλα τζίφος..

(+τις μηχανές τις ψάχνω με το κυάλι... :|)

Δοκίμασε να τρακάρεις κανέναν ταξιτζή. Εγώ πάντως το άκουσα 2-3 φορές από ταρίφες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...