Προς το περιεχόμενο

Grand Theft Auto IV [Xbox 360][PS3]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
@@ :lol:

θυμαμαι ομως (νομιζω) οτι

σου τον ειχε φερει αυτος ο dimitri καποια στιγμη σε μια αποβαθρα,

και ητανε και καλα απο αυτους που τα ειχες κανει σκ@τ@ στην πατριδα σου και εφυγες για να γλυτωσεις ή κατι τετοιο

Με γείωσες τώρα, δεν θυμάμαι καθόλου το σκηνικό. :mad:

Πάντως αργότερα θα συναντήσεις κάποιον από την πατρίδα που δεν είναι και πολύ αιμοβόροςB)

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Έναν Bulgari/Bulgariv ή κάπως έτσι λες; Στη σκηνή που σου παίζει πουστιά ο Dimitri; Μέχρι τώρα δεν τον έχω συναντήσει πάντως ( είμαι στις αποστολές με Gerry (μόλις απήγαγα το γκομενάκι-bitch, η σκύλα δεν με άφηνε να οδηγήσω:mad::lol: ), Bernie-αδερφάρα ( δεν τις έχω αρχίσει ακόμα), Phil ( δεν τις έχω αρχίσει ακόμα).

Δημοσ.

για τους αναπηρους :P που δεν μπορουν να ανεβουν σκαλια γρηγορα

ας δοκιμασουν να πηδηξουν ανεβαινοντας! το εκανα χτες καταλαθος και με 2 πηδηματα ανεβαινεις ολα τα σκαλια!

Δημοσ.

Έναν Bulgari/Bulgariv ή κάπως έτσι λες; Στη σκηνή που σου παίζει πουστιά ο Dimitri; Μέχρι τώρα δεν τον έχω συναντήσει πάντως ( είμαι στις αποστολές με Gerry (μόλις απήγαγα το γκομενάκι-bitch, η σκύλα δεν με άφηνε να οδηγήσω:mad::lol: ), Bernie-αδερφάρα ( δεν τις έχω αρχίσει ακόμα), Phil ( δεν τις έχω αρχίσει ακόμα).

:mrgreen:

α γεια σου! αυτονα!

καποιος μου ειπε οτι αυτος ο χαρακτηρας

εχει σχεση με το dlc

, γιαυτο ρωταω αν εμφανιζεται ξανα/πεθαινει κλπ :-)

Δημοσ.

παιδιά προχθές αγόρασα το xbox μονο "γιαυτο" το παιχνίδι,και επειδή δεν ξέρω πολλά, το έχω σύνδεση στο internet έχω παίξει και με άλλους αλλα με εσάς για να παίξω πρέπει να μου δώσετε τα ονόματα σας? πάντως το δικώμου είναι: Panos86GR

Δημοσ.

ρε παιδες, sorry που χαθηκα απο τη πεμπτη....καταλαβαινετε!!!

εχω να πω οτι ειναι αρκετα πιο δυσκολο απο τα προηγουμενα, απιστευτο gameplay,τρομερη δουλεια στους διαλογους και στο story μπραβο μπραβο!!!

ερωτηση...

ποιον σκοτωσατε??τον malcom Χ ή τον dwayne?? τι ρολο παιζει στο παιχνιδι??

Δημοσ.

Επειδη βιαστηκα να αποφασισω, τον Vladimir, που εκανε κατι με την γκομενα του roman, μπορουσα να επιλεξω να μην τον σκοτωσω; :confused: γιατι εγω με το που μου εδωσε τον ελεγχο του'σκασα μια.. :lol:

Δημοσ.
ρε παιδες, sorry που χαθηκα απο τη πεμπτη....καταλαβαινετε!!!

εχω να πω οτι ειναι αρκετα πιο δυσκολο απο τα προηγουμενα, απιστευτο gameplay,τρομερη δουλεια στους διαλογους και στο story μπραβο μπραβο!!!

ερωτηση...

ποιον σκοτωσατε??τον malcom Χ ή τον dwayne?? τι ρολο παιζει στο παιχνιδι??

Άν σκοτώσεις τον Playboy X σου μένει το διαμερισματάκι του σαν safehouse, αυτό διάλεξα και εγώ την στιγμή που το έπαιζα αλλά αργότερα όταν αναρωτήθηκα τι θα γινόταν αν σκότωνα τον Dwayne και το έψαξα στο νετ, είδα ότι παίρνεις απλά φράγκα απο τον Playboy αλλά δεν συνεχίζει να σου δίνει αποστολές γιατί σκότωσες τον μέντορα του :P. Σε αυτή τη φάση του παιχνιδιού που βρίσκομαι (γύρο στο 35%) ο Dwayne είναι φίλος και μπορείς να πας μαζί του για ποτό, κωλόμπαρο κτλ.

Δημοσ.

Άν σκοτώσεις τον Playboy X σου μένει το διαμερισματάκι του σαν safehouse, αυτό διάλεξα και εγώ την στιγμή που το έπαιζα αλλά αργότερα όταν αναρωτήθηκα τι θα γινόταν αν σκότωνα τον Dwayne και το έψαξα στο νετ, είδα ότι παίρνεις απλά φράγκα απο τον Playboy αλλά δεν συνεχίζει να σου δίνει αποστολές γιατί σκότωσες τον μέντορα του :P. Σε αυτή τη φάση του παιχνιδιού που βρίσκομαι (γύρο στο 35%) ο Dwayne είναι φίλος και μπορείς να πας μαζί του για ποτό, κωλόμπαρο κτλ.

Η θέση parking έξω από το διαμέρισμα του Playboy X βγάζει μάτια. Δεν το σκέφτηκα ούτε δευτερόλεπτο.

Δημοσ.

Το τελέιωσα :-)

9+ θα του έβαζα λόγω των τεχνικών του ατελειών και κάποια μικροπροβλήματα (πχ έλλειψη checkpoints, χάλια σταθμοί κτλ)

Τα 10αρια τα πήρε απο το hype και μόνο :devil:

Δημοσ.

Εγω ειμαι καπου στο 60% και πραγματικα το story ειναι απιστευτο...

θα συμφωνησω πως λειπουν τα checkpoints και καποιες φορες που σε σκοτωνουν απλα εκνευριζεσαι....Τεσπα λεπτομεριες....

my gamertag Panos13 GR

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...