Προς το περιεχόμενο

Grand Theft Auto IV [Xbox 360][PS3]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παλληκάρια, όποιος ψήνεται για multi GTA,

TAG ----> Z3nBall3r

Χτες τη νύχτα έλιωσα στο Race. Όσες φορές πέτυχα πολλούς παίχτες ήταν πολύ καλά. Στις μικρές πίστες έχει φοβερό γέλιο με 15 νταλίκες, μηχανές, πυροσβεστικές (ή ότι όχημα θέλεις) να ρίχνουν τράκες στις στροφές και να γίνεται χαμός στο headset. Στις πιο μεγάλες, είναι σαν ένα καλό arcade racing game.

Δε το έχω ψάξει καθόλου το online αλλά έχει τόσα πολλά modes που θα το ζήλευε οποιοδήποτε κλασικό FPS σε ποικιλία. Φαντάζομαι ένα race με όπλα μαζί θα ήταν κορυφαίο.

Και ρε παιδιά, δε μπορώ να βλέπω κάθε φορά που κάνω login 10 άτομα να παίζουν ακόμα COD :cry: Όποιος παίζει GTA, ας με κάνει ADD!

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Το παιχνιδι φοβερο, και 2 φορες που με ''τρακαραν'' ενω ημουν πεζος, μπορω να ορκιστω οτι με ειπαν μαλάκα :shock: (στα ελληνικα ακουστηκε, μπορει να κανω λαθος αλλα μου ετυχε 2 φορες!!!!)

Βασικα ηθελα να κανω και μια ερωτηση, πως γινεται να κανεις host ενα παιχνιδι ωστε να διαμοφωσεις μονος τους κανονες του, η εστω να κανεις browse τα διαθεσιμα παιχνιδια? ( θα ηθελα πολυ να παιξω ενα deathmatch μονο με Rocket Launcher :P)

EDIT: Ναι, η γνωστη ελληνικη βρισια εγινε παρατηρητη και απο αλλο κοσμο, απ'οτι διαβασα σε αντιστοιχα forum!!!!

Δημοσ.

επιτελους μου ηρθε και εμενα απο πλαισιο.Αντε το βραδυ να ποδοπατησω κανεναν. Και επειδη δεν πρεπει να λεμε μονο τα ασχημα...επειδη καθυστερησαν απο το πλαισιο , μου καναν εκπτωση και πηγε 56 ευρω , και μου βαλαν και ενα ασυρματο χειριστηριο δωρο !!! το εξης http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=12&category=69977356&product=919810

το οποιο κανει 49 ευρω !! Μπραβο?!!

Δηλαδη το παιχνιδι μου κοστισε 7 ευρω αχαχαχα.

ΥΓ.πωλειται ολοκαινουργιο αςυρματο χειριστηριο : )

Δημοσ.

εγώ παιδια πάντος ξερω οτι η xbox version του παιχνιδιού, εχει καλήτερα textures οπως και πιο διορθομένα χρώματα (απο οτι εχω δει , και παιξει)

Δημοσ.
Το παιχνιδι φοβερο, και 2 φορες που με ''τρακαραν'' ενω ημουν πεζος, μπορω να ορκιστω οτι με ειπαν μαλάκα :shock: (στα ελληνικα ακουστηκε, μπορει να κανω λαθος αλλα μου ετυχε 2 φορες!!!!)

Βασικα ηθελα να κανω και μια ερωτηση, πως γινεται να κανεις host ενα παιχνιδι ωστε να διαμοφωσεις μονος τους κανονες του, η εστω να κανεις browse τα διαθεσιμα παιχνιδια? ( θα ηθελα πολυ να παιξω ενα deathmatch μονο με Rocket Launcher :P)

EDIT: Ναι, η γνωστη ελληνικη βρισια εγινε παρατηρητη και απο αλλο κοσμο, απ'οτι διαβασα σε αντιστοιχα forum!!!!

έλα ρε και εγώ νόμιζα πως μου φάνηκε...αλλά τελικά μάλλον δεν ήταν ιδέα μου...

Δημοσ.

παιδιά βρήκα κάτι στο παιχνίδι που νομίζω είναι λιγάκι άσχετο....από πότε τα αγάλματα έχουν καρδίες που κουνιούνται και όταν τις πυροβολάς βγάζουν αίματα?αυτο το λέω για το statue of happiness....για να δείτε αυτό που λέω πάρτε ένα ελικόπτερο και πετάξτε έως το άγαλμα....μόλις φτάσετε εκεί ανεβείτε στα πόδια του και θα δείτε 4 πόρτες γύρω γύρω σε μία απο αυτές μπορείτε να περάσετε....δεν ανοίγει αλλα παιρνάτε απο μέσα απλά τρέχοντας προς αυτήν...μόλις μπείτε μέσα θα δείτε μια σκάλα ανεβείτε τη και μόλις την ανεβείτε θα δείτε τι εννοώ....

Δημοσ.

Φουτερ gta;

Τσαμπα χειριστηρια απο το πλαισιο;

Δωσε και μενα μπαρμπα!!

Εχω να παιξω απο χθες γμτ..

Δημοσ.

Οδήγηση σουρωμένος... όλα τα λεφτά. Ειδικά στην πρώτη σούρα που κάνεις με το ξάδερφο και αρχίζει να μιλάει κιόλας. Ξεράθηκα στο γέλιο. Και έκανα και 15 λεπτά από το bar μέχρι το γκαράζ.

Δημοσ.

λοιπον για να ρωτησω και κατι, οσους εχουν προχωρησει πολυ το story ή το εχουν τελειωσει..

αυτος ο τυπος απο το παρελθον του bellic που ειχε σκασει καποια στιγμη περιπου στο 25% του παιχνιδιου,

εμφανιζεται καθολου μετα μεχρι το τελος? τον καθαριζεις?

με το παρελθον του γινεται τιποτα?

Δημοσ.
λοιπον για να ρωτησω και κατι, οσους εχουν προχωρησει πολυ το story ή το εχουν τελειωσει..

αυτος ο τυπος απο το παρελθον του bellic που ειχε σκασει καποια στιγμη περιπου στο 25% του παιχνιδιου,

εμφανιζεται καθολου μετα μεχρι το τελος? τον καθαριζεις?

με το παρελθον του γινεται τιποτα?

Θυμάσαι το όνομα του;

Δημοσ.
Θυμάσαι το όνομα του;

@@ :lol:

θυμαμαι ομως (νομιζω) οτι

σου τον ειχε φερει αυτος ο dimitri καποια στιγμη σε μια αποβαθρα,

και ητανε και καλα απο αυτους που τα ειχες κανει σκ@τ@ στην πατριδα σου και εφυγες για να γλυτωσεις ή κατι τετοιο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...