giorgos147 Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 εγώ πάντως αυτό δε το είχα προσέξει....ευχαριστώ πάρα πολύ
p3tran Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Βρήκα πολύ ευχάριστο τον χειρισμό στα αυτοκίνητα και πολύ καλά τα physics στις σιγκρούσεις. Επαιξα μερικά races χθες και μπορώ να πω ότι το προτιμάω από burnout. εεεΕΕΕΕ μας βλεπουνεεε!!
MiltoZ Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Το προτιμάω είπα. Δεν τρελαίνομαι για burnout, το βαριέμαι.
anamenos Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 χαχα!μάλλον είναι και γιαυτό που η ΕΑ θέλει να εξαγοράσει την ΤΑΚΕ ΤWO, για να καλυτερέύσει τα arcade rallakia της :-D
p3tran Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 στο χειρισμο παντως, το saints row ηταν καλυτερο, και στα αμαξακια, αλλα (κυριοτερα) και στο shooting - περπατημα. ειναι λιγο "χαλαρο" το control στο ΙV. καλυτερο απο παλια, αλλα εχει ξεπεραστει.. οπως εχει ξεπεραστει το ΙV και σε αλλα πραγματα απο το crackdown... οσο για το online, παρολο που δεν εχω ασχοληθει πολυ, νομιζω οτι χρειαζονται ειδικες πιστες και οχι ολα χυμα, και επισης θα επρεπε καθε φορα να βγαινουν αλλοι στοχοι ή εστω αλλου. καθε φορα το ιδιο, με την ιδια διαδρομη κλπ, ειναι λιγο ...γκαου. εκτος κι αν κατι μου διαφευγει...
MiltoZ Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Στο shooting δεν λέει πολλά πράγματα και έχει ξεπεράστεί και από Saints Row και από Crackdown. Η οδήγηση μου αρέσει. Συνολικά φυσικά είναι ανώτερο από τα άλλα δύο. Στο multi όντως είναι λίγο κουλό να σου βγάζει την ίδια διαδρομή. p.s. παρακαλώ giorgos147
Nero85 Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Απλα ρε παιδια στα σκαλια αργει παρα πολυ.. Το παταγα γρηγορα το Α, αλλα και παλι.. Εχω την εντυπωση οτι σε μια μετωπικη που ειχα (χαζευα τη θαλασσα ο βλαξ) ο οδηγος του αλλου αυτοκινητου πεταχτηκε απο το παρμπριζ.. Με τις στροφες εχω ενα θεμα, θα το διευθετησω παντως. Το disarm ειναι δικη μου κουλαμαρα, βιαζομαι να πατησω τα κουμπια. Γι'αυτο στα beat'em up δεν τα καταφερνω ποτε στα combo. Μη με υπολογιζετε, κραζω γιατι δεν εχω τιβι ακομα και προσπαθω να μειωσω το παιχνιδι για να μην ανυπομονω. Χθες πηρα το κουτι μου στον ωμο και πηγα σε φιλο να παιξω ο καμμενος.. Παντως ειναι βλακεια αυτο που σε αναγκαζει να παρεις HD τηλεοραση. Δεν ειναι και φτηνες ετσι; Ασε που η τιβι του φιλου μου ηταν απο τις ακριβες 4ετιας (και βγαλε). Με διαφορα εφε, 16:9 κλπ. Παει κανεις για τους first 100 που θα τερματισουν το παιχνιδι και θα παρουν μπονους απο τη rockstar;
giorgos147 Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 τι μπόνους εννοείς? τι θα μπορούμε να κάνουμε με αυτά τα μπόνους?εως τώρα πόσοι το έχουν τερματίσει? θα κάνω και μια άλλη ερώτηση...στο e bay τα πράγματα που σου φέρνουν θα δουλέβουν 100%?επειδη σκέφτομαι να παρω και ένα x box αλλά έχω ps3 και δε θέλω να δώσω 300 ευρώ...είναι εγγυημένα πράγματα?συγγνώμη που γράφω εδώ κατι τόσο άσχετο αλλα που να ρωτήσω.
nzeppos Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Εμ, γι' αυτό τις λένε next gen κονσόλες, γιατί μπορούν και παίζουν σε HD. Γι' αυτό το λόγο σχεδιάστηκαν. Μια φορά είχα δει το 360 σε CRT και πραγματικά ήταν σαν το XBOX one, καμία σχέση με την εικόνα που φαίνεται σε HD δέκτη. Όσο για την οδήγηση του GTA IV, τα αμάξια που κυκλοφορούν στο αρχικό στάδιο του παιχνιδιού είναι πραγματικά ερείπια, ούτε στρίβουν ούτε φρενάρουν. Μετά όμως παίρνεις κάτι αμαξάρες που πάνε με τις μπάντες και κοκαλώνουν μέσα σε 20 μέτρα.
Toufas Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 καμια λιστα με τα achievements για το πως τα κανουμε υπαρχει?
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Τελικά ρε παιδιά πόσο πούλησε το game??Έλεγαν ότι θα πουλήσει 6 εκ. την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του.Έχουμε καμιά πληροφορία??
Stormwatch Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 παιδιά συγγνώμη που ρωτάω κάτι τέτοιο εδώ αλλα δε ξέρω που να ψάξω...είδα και google αλλά τίποτα...ξέρει κανεις πως μπορώ και αν μπορώ να κάνω εγκατάσταση τα ubuntu σε έναν εξωτερικό σκληρο δίσκο?και όχι στον main σκληρό του συστήματος...σας παρακαλώ πάρα πολύ...όποιος μπορει να βοηθήσει ας το πει http://www.thinkgeek.com/stuff/41/wiihelm.shtml
Toufas Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 παντως παιδια χτες επαιξα με τον lostre κατι ranked games και το πιο καλο mode τελικα ειναι....το mafia work σου εχει αποστολες οπως στο single με την διαφορα οτι γινεται της ποπης γιατι πανε ΟΛΟΙ να την κανουν πρεπει να το δοκιμασουμε
Nero85 Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 καμια λιστα με τα achievements για το πως τα κανουμε υπαρχει? http://xbox360.gamespy.com/xbox-360/grand-theft-auto-4/870893p1.html τι μπόνους εννοείς?τι θα μπορούμε να κάνουμε με αυτά τα μπόνους?εως τώρα πόσοι το έχουν τερματίσει? θα κάνω και μια άλλη ερώτηση...στο e bay τα πράγματα που σου φέρνουν θα δουλέβουν 100%?επειδη σκέφτομαι να παρω και ένα x box αλλά έχω ps3 και δε θέλω να δώσω 300 ευρώ...είναι εγγυημένα πράγματα?συγγνώμη που γράφω εδώ κατι τόσο άσχετο αλλα που να ρωτήσω. http://socialclub.rockstargames.com/ Τωρα που διαβαζω τους ορους βεβαια η μπανανιουλα μας δεν ειναι μεσα στη λιστα.. Απο την αλλη, για να βαλεις live χρυσο η ασημι, ωστε να γραφτεις στο social club, πρεπει να δηλωσεις αλλη χωρα, οποτε ποιος ξερει.. Σκεφτεσαι να παρεις xbox μεταχειρισμενο; Μπρρρρ.. Παρε το arcade, 200E και εναν 20αρη σκληρο απο το κοτσοβολο ( ; ) στα 34Ε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα