giorgos147 Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 τίποτα για αυτό ειναι τα forum εννοώντας να βοηθάει ο ένας τον άλλον...έτσι τουλάχιστον το έχω καταλάβει εγώ.και το topic δεν άργησα να το βρω...μπήκα να ψάξω αν υπάρχει κάτι τέτοιο και το βρηκα αμέσως...τίποτα το δύσκολο..χαρά μου που βοήθησα(εάν βοήθησα)
Toufas Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2126391&postcount=3541 θυμασαι τι ελεγες?
giorgos147 Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 φιλαράκο toufa αυτό το post το είχα γραψει εγώ με έναν φίλο μου σε ένα άλλο φορουμ...και εγω έδωσα την απάντηση ενος παιδιού προς αυτο που έγραψα... π.χ. πρόσεξε αυτό 29) Καλυτερα physics σε παιχνιδια λογω δυνατοτερης επεξεργαστικης ισχυς. Πάλι καμία σχεση λες να έγραφα εγώ Πάλι καμία σχεση. δίνω και τις απαντησεις προς αυτά που έγραψα.
giorgos147 Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 ρε παιδιά να ρωτήσω λιγάκι κάτι...το online gaming του ps3 τι έχει?εγώ μια χαρά το βλέπω
milios Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Χάρτης για να βρείτε ότι θέλετε μέσα στο παιχνίδι http://grandtheftauto.ign.com/maps/1/Liberty-City-Map
Nero85 Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Το επαιξα 2 ωρες χθες. Πρωτες παρατηρησεις; Το παιχνιδι τα σπαει, τα γραφικα ειναι εξαιρετικα! Γκρινια: Α) Τα αυτοκινητα εχουν χαλια χειρισμο. Αμα πατησεις φρενο πριν απο το πρωτο στενο για να στριψεις, θα σταματησεις στο επομενο.. Η καμερα οταν οδηγας πεφτει πολυ χαμηλα, με συνεπεια να πρεπει να σπρωχνεις το δεξι στικ προς τα πανω για να βλεπεις τι γινεται μπροστα σου. Β) Το παιχνιδι αυτο ειναι φτιαγμενο για πολλες ιντσες και HD. Το επαιξα σε 29-32 ιντσων crt τηλεοραση και για να διαβασω το περιεχομενο των sms και των tips του παιχνιδιου επρεπε να παω στο 1,5 μετρο. Γ)Ο Nico (που εφαγε αρκετο δουλεμα χθες γιατι εχει κοιλιτσα) τρεχει πολυυυ αργα. Και τι ειναι αυτη η χαζομαρα να κατεβαινει σα κουτσος τα σκαλια; Εκανα το λαθος να μπω στο αεροδρομιο (οχι οτι εχω καταλαβει που στο καλο βρισκομαι γενικοτερα), τσιμπισα 4 αστερια, και ενω τα πηγαινα περιφημα στουκαρα το αμαξι και το εγκατελειψα, για να με σκοτωσουν επειδη κανει εναν αιωνα να κατεβει τα σκαλια..(Δεν προκειται να γλιτωσεις οδηγωντας. Δεν εχω βρει ακομα πως ξεφορτωνεσαι τα αστερια, Pay'n'Spray δεν εχει; ) Δ) Δικο μου λαθος αυτο, δεν μπορουσα να αφοπλισω αυτον τον καταραμενο στη 2-3 αποστολη.. Σου λεει πατα το πρασινο για να κανεις dodge (που δεν το καταφερνω) και στα καπακια το κοκκινο η το κιτρινο για να τον αφοπλισεις. Ε, τον σαπισα στο ξυλο και ησυχασε. Κανει κατι καλα "combo" γροθιων πατωντας το κιτρινο και το κοκκινο.. Κατι αλλο, στα προηγουμενα παιχνιδια οι πορτες των αυτοκινητων ειναι απλα διακοσμητικες. Σε αυτο συνεχως κατεβαινα απο το τουτου και πηγαινα να τη διασχισω (οπως παλαιοτερα) και ο παικτης δεν κουνιοταν.. Ε, πατας το jump και πηδαει απο πανω!
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 a) τα αμάξια έχουν μια χαρά χειρισμό(παλιά τραβούσες χειρόφρενο με top speed) αλλα μάλλον είσαι στην αρχή και δεν έχει καλά αμάξια.. εννοείτε HD, που πας? c) Προτιμάς δηλαδή παλιά που κατέβαινε σκαλιά σαν να μην υπήρχαν? d)πιο απλός ο χειρισμός δεν γίνετε...dodge και μετά disarm, simple. The game rocks!!!
giorgos147 Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 δίκιο έχει ο {TDi}Dj2k..infc α)έχεις παίξει μόνο ένα 2ωρο...συνέχισε το παιχνίδι να ανοίξεις καμια πόλη και θα δεις τι σε περιμένει απο καλό αυτοκίνητο β)καλά και εσύ πας να παίξεις hd παιχνίδι σε crt τηλεόραση? γ)όπως λέει και ο {TDi}Dj2k..infc πάλια τα σκαλιά ήταν σαν να μην υπήρχαν... δ)ο χειρισμός είναι τέλειος(για μένα τουλάχιστον)...και για τα αυτοκίνητα που λες δεν έχουν καλό χειρισμό κάνεις μεγάλο λάθος....
saxon Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Κι εγώ στην αρχή είμαι σχεδόν και νόμιζα ότι τα αμάξια δεν έχουν καλό χειρισμό, μέχρι που πέτυχα στο φανάρι ένα κάμπριο, πέταξα κλασσικά τον οδηγό έξω, το πήρα και ήταν τέλειος ο χειρισμός. Λες και έπαιζα Forza2 Οπερ σημαίνει ότι ο χειρισμός εξαρτάται από το τι αυτοκίνητο έχεις και αυτό είναι στα συν του παιχνιδιού.
giorgos147 Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 ναι...τώρα που το λες saxon αυτό πρέπει να μπει στα + του παιχνιδιού...είναι κάτι που τα παλιά GTA δε το είχαν...οτι αυτοκίνητο έπαιρνες (στα παλιά gta)είχε τον ίδιο χειρισμό με τα άλλα
MiltoZ Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Βρήκα πολύ ευχάριστο τον χειρισμό στα αυτοκίνητα και πολύ καλά τα physics στις σιγκρούσεις. Επαιξα μερικά races χθες και μπορώ να πω ότι το προτιμάω από burnout. Nero85 αν δεν το έχεις προσέξει τρέχει πιο γρήγορα άμα πατάς γρήγορα το κουμπί. Ωραίο review johnnypatras
MiltoZ Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Όχι, το κουμπί που τρέχεις, άμα το πατάς γρήγορα διακεκομένα τρέχει πιο γρήγορα από ότι αν το κρατάς πατημένο. Το λέω πήπως δεν το έχει προσέξει επειδή λέει ότι πάει αργά με το τρέξιμο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα