nzeppos Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Ένταξη τα ρέστα μου στην Rockstar...Πήγα να δω το show στο Perestroika και επειδή ο πορτιέρης μου πούλησε πρόλογο του έχωσα ένα μπουνίδι...και αυτός μου είπε "come here malaka", "ill beat you up like a turkish wh0re"...looooool Απίστευτο. Κι εγώ που νόμιζα ότι τα είχα ακούσει όλα όταν πλακώθηκα με έναν ταρίφα και άρχισε κλασικά να βρίζει "Stupid, malaka, I'm Greek you know". Στις εκλογές θα ψηφίσω Rockstar.
johnnypatras Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 GTA IV PS3 Lockup Solution: Disabling PSN? Ίσως μια προσωρινή λύση για όσους το έχουν σε PS3.
john2gr Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Comparison Video HD http://www.gametrailers.com/player/33469.html Χαλαρά ανώτερη η X360 έκδοση από το video (ειδικά σε θέμα IQ αφού φαίνεται θολή η PS3 έκδοση)
giorgos147 Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 και εσύ john2gr αλλα και όλοι οι άλλοι λέτε που λέτε ότι η εκδοση το x box είναι καλύτερη μου έχετε σπάσει τα νεύρα....ok είναι αλλα δε χρειαζεται να το λέτε όλη την ώρα το καταλαβαμε,πραγματικά δε με πειράζει που το έχω στο ps3 μια χαρά είναι αλλα κόψτε το αυτό σας εκλιπαρώ
giorgos147 Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Απίστευτο. Κι εγώ που νόμιζα ότι τα είχα ακούσει όλα όταν πλακώθηκα με έναν ταρίφα και άρχισε κλασικά να βρίζει "Stupid, malaka, I'm Greek you know". Στις εκλογές θα ψηφίσω Rockstar. αυτό είναι αλήθεια?λένε ότι p.x. μαλακα,είμαι από την ελλάδα και τέτοια?δε το έχω παρατηρήσει
giorgos147 Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 εσυ ελεγες οτι εχει καρτες μνημης το ps3 εκει κολλας? πραγματικά δε καταλαβαίνω τι εννοείς,αν το είπα αυτό σε κάποιο post θέλω να μου το δείξεις και πρώτα από όλα το ps3 δεν έχει κάρτες μνήμης...το ps2 έχει και δεύτερον το ps3 έχει σκληρό
giorgos147 Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 pusher δε θέλω να σε απογοητεύσω αλλα (δε θυμάμαι που)κάπου είχα διαβάσει (τώρα πρόσφατα)ότι δε θα βγει σε pc...αν και αυτό δε το πιστεύω αφού όλη η σειρά έως τώρα υπάρχει σε pc...πάντως αυτό που άκουσα αυτό θα σου πω....
pusher Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 pusher δε θέλω να σε απογοητεύσω αλλα (δε θυμάμαι που)κάπου είχα διαβάσει (τώρα πρόσφατα)ότι δε θα βγει σε pc...αν και αυτό δε το πιστεύω αφού όλη η σειρά έως τώρα υπάρχει σε pc...πάντως αυτό που άκουσα αυτό θα σου πω.... Επίσημη ανακοίνωση δεν υπάρχει ακόμη, σωστά;
giorgos147 Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 επίσημη από ότι ξέρω όχι,αλλα αυτό που σου είπα κάπου το είχα διαβάσει αλήθεια σου λέω.άλλωστε πιο λόγο μπορεί να έχω για να σου πω ψέματα...συγγνώμη αν σου χάλασα τη διάθεση.
giorgos147 Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 pusher για δες εδώ,μιλάνε για το παιχνίδι αν θα βγει σε pc http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=250797
pusher Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 επίσημη από ότι ξέρω όχι,αλλα αυτό που σου είπα κάπου το είχα διαβάσει αλήθεια σου λέω.άλλωστε πιο λόγο μπορεί να έχω για να σου πω ψέματα...συγγνώμη αν σου χάλασα τη διάθεση. Όχι ρε κανένα πρόβλημα. Ούτε νόμισα ότι λες ψέματα. Αλλά φυσικά θα ήθελα κάτι επίσημο. Αν κάνεις μία αναζήτηση θα δεις ότι πολλοί περιμένουν ότι θα υπάρξει. Εσύ διάβασες ότι δε θα υπάρξει. Ε από τις φήμες δε βγαίνει άκρη...
pusher Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 pusher για δες εδώ,μιλάνε για το παιχνίδι αν θα βγει σε pc http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=250797 Ευχαριστώ. Δε μπήκα στον κόπο καν να κοιτάξω. Δεν περίμενα ότι θα υπάρχει topic στην κατηγορία των PC games.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα