Προς το περιεχόμενο

Grand Theft Auto IV [Xbox 360][PS3]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε παιδια αφου κανει Install το παιχνιδι γραφει starting a new game....ποση ωρα εκανε σε εσας να ξεκινησει γτ αργει παρα πολυ....σε PS3 παντα

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

ακου.το install παιρνει κανα 10λεπτο απο οτι θυμαμαι και μετα φωτονει αυτοματα το παιχνιδι βαλε μεχρι να αρχισεισ το παιχνιδι κανα 15λεπτο με 20λεπτο(install+φορτωση παιχνιδιου)

Επισκέπτης
Δημοσ.

Το install παίρνει 7 λεπτά και 20 δευτερόλεπτα και μετά παίζεις κανονικά και δεν ξανακάνει install.Kαι save κάνει μόνο του όταν περνάς μία αποστολή ή κάνεις εσύ από το σπίτι σου.

Δημοσ.

Τι καλύτερο από το να ξυπνάς να πας να φτιάξεις καφέ, και να βλέπεις στο mailbox σου το GTA!!!YEY!!!

Και το καλύτερο είναι να μην το έχεις παραγγείλει κιόλας αλλα τζαμπέ!!!:-D

giorgos147 αγόρι μου είσαι τυφλός?Sorry κιόλας αλλα πάνε εδώ να κανεις μετατροπή τα greeklish σου... http://speech.ilsp.gr/greeklish/greeklishdemo.asp

Δημοσ.

P3tran, εγώ μιλάω για μήλα και σύ μιλάς για σύκα. Για τον FPS χειρισμό στο Wii βγήκες ελαφρώς out ;-)

Όπως και να'χει, με τη 2η τηλεόραση που έβαλα στο σαλόνι έχω βρεί τη χαρά μου και το Wii έχει μονοπωλήσει τελείως το χρόνο μου, ο κυριότερος λόγος που δεν εμφανίζομαι συχνά στο φόρουμ.

60 ώρες να τερματίσω τον Zack, 20 ώρες για το MoHH2, 70 ώρες για το Fire Emblem, 80 ώρες για το Baten Kaitos και τώρα παιδεύομαι με το Tales of Symphonia μιάς και το επόμενο Tales έρχεται στο Wii. Θα πάρει και αυτό κάνα 80-άωρο. Οπότε πού χρόνος για οτιδήποτε άλλο :-)

Σε κάνα 2-ωρο θα δώ και το Boom Blox του Speilberg.

Τέσπα, στο gamerankings, το GTA IV βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη 1η θέση των rankings.

PS: Με το Wii Fit δεν ασχολούμαι, εκτός και αν βγεί κάνα κανονικό παιχνίδι για τη σανίδα.

Δημοσ.

παιδια σασ παρακαλω παρα πολυ τι πρεπει να κανω οταν παω εδω?http://speech.ilsp.gr/greeklish/greeklishdemo.asp σορρυ αλλα ειναι το πρωτο φορουμ που γραφομαι και μου λενε να κανω κατι τετοιο και δε ξερω τι να κανω

Δημοσ.
P3tran, εγώ μιλάω για μήλα και σύ μιλάς για σύκα.

PS: Με το Wii Fit δεν ασχολούμαι, εκτός και αν βγεί κάνα κανονικό παιχνίδι για τη σανίδα.

καλα, εκανα μια σουμα που ξοδευεις το χρονο σου και μιλαμε ελιωσα :lol:

60 ωρες στο zack&wiki? μιλαμε εχεις ξεφυγει!! :lol:

200 ευρουλακια το 360, ξερεις τι να κανεις..

ευκαιρια ειναι τωρα που γουσταρεις και gta. ;]

οσο για το wiifit, οπως βλεπεις οποτε κανει καλο η nintendo, μεσα ειμαι.

ομως ΦΥΣΙΚΑ το wii το εχω αποκυρηξει για fps (και αρκετα αλλα ειδη πλεον), μην τρελαθουμε κιολας!! :-D

αλλα το wiifit-ο παρτο. εχει αρκετο γελιο μεχρι να βρεις ισοροπιες κλπ

κανονικο παιχνιδι για σανιδα, δεν περιμενω στο σωτηριο ετος 2008, μιας και τη Nintendo την εχουμε μαθει καλα..

γελιο ειχε το wii fit παντως χτες... το ανοιγω, και μου λεει "-ΠΟΥ ΗΣΟΥΝΑ ΧΤΕΣ?"

χαχαχαχαχα ελιωσα.. -και που να ξερες που ησουνα εσυ τους τελευταιους μηνες (ντουλαπι), σκεφτηκα :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

back to liberty city....

Δημοσ.
παιδια σασ παρακαλω παρα πολυ τι πρεπει να κανω οταν παω εδω?http://speech.ilsp.gr/greeklish/greeklishdemo.asp σορρυ αλλα ειναι το πρωτο φορουμ που γραφομαι και μου λενε να κανω κατι τετοιο και δε ξερω τι να κανω

Είναι απλό γραφεις στο ένα κουτί τα greeklish σου και πατάς το πάνω βελάκι να στα κάνει ελληνικά...νομίζω ότι είναι πολύ απλό...

Πολύ καλο τα game...όχι τα καλύτερα graphs αλλα είναι λογικό για ένα τόσο μεγάλο και open world game...lovit!!!

Δημοσ.

Τσιμπησα την ολοδικη μου special εκδοση του παιχνιδιου απο τα sun video club..

Η τσαντα ειναι μικρουτσικη, και απο ποιοτητα κατασκευης δεν θα τη χαρακτηριζα καλη.

Ισως επιπεδου lidl.

Το κουτι καλο, το cd δεν το εχω ακουσει ακομα.

Το παιχνιδι;

Δεν εχω τη παραμικρη ιδεα, δεν εχω τηλεοραση!

(Κλαψ λυγμ κλπ)

EDIT:

GPS was invented because real men do not ask for directions.

Αχαχαχαχαχαχαχαχαχα ακομα δεν το'χω παιξει, ελεορκ!

Δημοσ.

Ένταξη τα ρέστα μου στην Rockstar...Πήγα να δω το show στο Perestroika και επειδή ο πορτιέρης μου πούλησε πρόλογο του έχωσα ένα μπουνίδι...και αυτός μου είπε "come here malaka", "ill beat you up like a turkish wh0re"...looooool

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...