Προς το περιεχόμενο

Grand Theft Auto IV [Xbox 360][PS3]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

ξερει κανεισ μετα απο ποσεσ αποστολεσ σου ανοιγει η δευτερη πολη?απο την αρχη του παιχνιδιου ποσεσ χρειαζονται και οταν λεω δευτερη πολη εννοω τη πολη που θα ανοιξει μετα απο την αρχη του παιχνιδιου...αν καταλαβαινετε τι θελω να πω...ειναι λιγο μπερδεμενα αυτα που λεω

ποσεσ αποστολεσ χρειαζονται για να ανοιξει?30?40?

Δημοσ.

Το έπαιξα και γω σήμερα (finally!!).

Ντάξει το παιχνίδι είναι φοβερό.

Βέβαια τα γραφικά του έχουν μια θολούρα και δεν είναι τόσο καθαρά (640p γαρ) και αυτό είναι το μόνο αρνητικό που έπεσε στην αντίληψη μου στο 3ωράκι που έπαιξα.

Πάω για ακόμα ένα... ;-)

Δημοσ.

Μια απτα ιδια και γω..

Το παιχνιδι ειναι απιστευτο, τι να λεμε..

Ειναι σαν ταινια δλδ οκ περναει το 3ωρακι κ δε καταλαβαινεις οτι παιζεις.

Δημοσ.

ρε παιδια εχω ενα προβλημα με τη τν μου.ειναι σονυ bravia 32 ιντσον και μπορει να πιασει εως 1080i...το παιχνιδι μπορει εως 1080ρ.τωρα το προβλημα...οταν βαζω το παιχνιδι πιανει κανονικα οσο η τηλεοραση δηλαδη 1080ι αλλα μετα απο πολυ λιγο βγαζει αντι για 1080ι/60 βγαζει 720ρ/60 γιατι αυτο?σε ολα τα παιχνιδια που πιανουν πανω απο 720ρ τo κανει αυτο...γιατι?φταιει η τηλεοραση μου?

το καλο για μενα με αυτο το παιχνιδι ειναι οτι παλια πηγαινεσ εσυ οτι ωρα ηθελες για αποστολη αλλα τωρα παιρνουν τηλ και ετσι δε μπορω να μην κανω την αποστολη επειδη νομιζω θα χαλασω το παιχνιδι :s με λιγα λογια συνεχιζω το παιχνιδι χωρισ να το σταματαω και δε κανω βολτες

Δημοσ.

Stormwatch απο οτι καταλαβαινω εχεισ x box....οκ...λοιπον ακου η εκδοση του ps3 ειναι παρα παρα πολυ καλη εμενα δεν εχει καθολου pop in(εχει αλλα ελαχιστο και του x box εχει)το multiplayer δεν εχει καθολου lag και γενικα δεν εχει κανενα προβλημα...και αυτο για το πια κονσολα το υποστηριζει πιο καλα σασ παρακαλω παρα πολυ κοψτε το οποια εχει ο καθενασ σε αυτη θα το παιξει...

Stormwatch να σε ρωτησω εχεισ παιξει το παιχνιδι στο playstation?γιατι απο οτι βλεπω βγαζεισ συμπερασματα χωρισ να το εχεισ δει σε ολεσ τισ κονσολεσ....για αυτο μη βγαζεισ συμπερασματα απο ενα βιντεο

Δημοσ.
Stormwatch απο οτι καταλαβαινω εχεισ x box....οκ...λοιπον ακου η εκδοση του ps3 ειναι παρα παρα πολυ καλη εμενα δεν εχει καθολου pop in(εχει αλλα ελαχιστο και του x box εχει)το multiplayer δεν εχει καθολου lag και γενικα δεν εχει κανενα προβλημα...και αυτο για το πια κονσολα το υποστηριζει πιο καλα σασ παρακαλω παρα πολυ κοψτε το οποια εχει ο καθενασ σε αυτη θα το παιξει....

νομίζω πάντως ότι το comparison έχει ξεκαθαρίσει πολλά πράγματα...

Δημοσ.

ok μπορει η συγκριση να εχει ξεκαθαρισει πολλα πραγματα αλλα οποια κονσολα εχει ο καθενασ εκει θα το παιξει....γιατι του τι χαλατε αυτου που εχει ps3?οκ δε λεω του χ box μπορει να ειναι εστω και λιγο καλυτερη αλλα θα σασ αρεσε να σασ ελεγαν οτι του χ box ειναι χειροτερη επειδη εχει θολουρα pop in και διαφορα τετοια?

Δημοσ.
Stormwatch απο οτι καταλαβαινω εχεισ x box....οκ...λοιπον ακου η εκδοση του ps3 ειναι παρα παρα πολυ καλη εμενα δεν εχει καθολου pop in(εχει αλλα ελαχιστο και του x box εχει)το multiplayer δεν εχει καθολου lag και γενικα δεν εχει κανενα προβλημα...και αυτο για το πια κονσολα το υποστηριζει πιο καλα σασ παρακαλω παρα πολυ κοψτε το οποια εχει ο καθενασ σε αυτη θα το παιξει...

Stormwatch να σε ρωτησω εχεισ παιξει το παιχνιδι στο playstation?γιατι απο οτι βλεπω βγαζεισ συμπερασματα χωρισ να το εχεισ δει σε ολεσ τισ κονσολεσ....για αυτο μη βγαζεισ συμπερασματα απο ενα βιντεο

Και τι θέλεις να κάνω; Να παω να αγοράσω PS για να κάνω συγκριτικό;

Το βιντεο που ανεβασε ο priv σχολίασα....οι διαφορες ειναι οφθαλμοφανεστατες

Αυτό δεν σημαίνει οτι η εκδοση για PS3 είναι για τα μπαζα...μια χαρα είναι και εκει το παιχνιδι...εξαιρετικο....οι συγκρισεις ομως ειναι αναποφευκτες...οπως και να το κάνουμε το 360 έχει μεγαλυτερη ισχυ, ειναι πιο @ρχιδάτο....αυτο δεν σημαινει οτι το PS3 ειναι γτπ...

Δημοσ.

απο οτι βλεπω το ποστ μου το εκανεσ διαγραφη μοντερειτορ....σε ευχαριστω πολυ επειδη αυριο 100% ολοι θα με εβριζαν :P κανε και αυτο διαγραφη αν θεσ....

Δημοσ.

dude ffs use that http://speech.ilsp.gr/greeklish/greeklishdemo.asp

από κει και πέρα clain...οι σύγκριση είναι μηδαμινή...να μου λέγατε για το Condemned ok στο xbox ήταν κλάσεις καλύτερο...

αλλα μιλάτε όλοι λες και δουλεύετε για την Micro or για την Sony...λες και θέλετε να πουλήσετε consoles...rofl!!!

Δημοσ.

Φίλε Giorgo147, δεν ξέρω αν είσαι πολύ καιρό στο φόρουμ αυτό, αλλά οι διαμάχες που υπήρχαν παλιότερα μεταξύ των PS3-άκηδων και των ΧΒΟΧ360-άκηδων ήταν επικές, με τους πρώτους να βάζουν χέρια, πόδια και λοιπά μέρη του σώματός τους στη φωτιά υποστηρίζοντας ότι το PS3 θα τα ξεσκίσει όλα με την 4D, 1080p σούπερ-Cell δύναμή του και ότι θα αξίζει την αναμονή η πολυκαθυστερημένη κυκλοφορία του.

Ε τελικά, αποδυκνείεται με κάθε παιχνίδι που βγαίνει καί στα 2 συστήματα ότι το ΧΒΟΧ360 κάνει παπάδες και το PS3 παπάκια, οπότε είναι αναπόφεκτα τα παραπάνω πόστς από τους ΧΒΟΧ-άκηδες, μιάς και τους γεμίζουν με αυτοεπιβεβαίωση ότι το ΧΒΟΧ360 είναι η καλύτερη επιλογή από τα 2 αυτά συστήματα, κάτι που επαληθεύεται μέρα με τη μέρα....

Τί να κάνουμε, δεν εκφραζόμαστε όλοι έτσι.

Για παράδειγμα, αν σκεφτόμουν κι εγώ με τον ίδιο τρόπο θα έλεγα:

Ρε P3TRAN, πού είσαι ρε φίλε μου, που έλεγες ότι το Wii δεν θα μπορέσει ποτέ να βγάλει ένα FPS με καλό χειρισμό και θα αρκεστεί μόνο στα rail-shooters?

Tα Μetroid Prime 3 και Medal of Honor Heroes 2 τα είδες, ειδικά που το 2ο αντικειμενικά προσφέρει το καλύτερο χειρισμό για FPS στις κονσόλες???

Τώρα θα μου πείς ότι προτιμάς να παίξεις το Сall of Duty 4 με σπασμένο gamepad και το ένα χέρι δεμένο στη πλάτη, παρά το MoHH2 στο Wii με το σούπερ-ντούπερ χειρισμό του, αλλά τί να κάνουμε? Δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα δικά μας.

Αλλά φίλε Giorgo, επειδή δεν σκέφτομαι με αυτό το τρόπο, δεν θα τα πώ αυτά τα πράματα. Χαχαχαχαχαχαχαχα

Τέσπα, το GTA4 φαίνεται κορυφαίο και τυχεροί αυτοί που μπορούν να το απολαύσουν είτε στη μία είτε στην άλλη κονσόλα.

Δημοσ.
απο οτι βλεπω το ποστ μου το εκανεσ διαγραφη μοντερειτορ....σε ευχαριστω πολυ επειδη αυριο 100% ολοι θα με εβριζαν :P κανε και αυτο διαγραφη αν θεσ....

Δεν διαγράφηκε αλλά μεταφέρθηκε σε άλλο topic

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...