clairvoyant Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Προφανως εννοει απο ebay μερια.Χθες ανανεωσα απο κει την συνδρομη μου για 13 μηνες μονο με 30 Ευρωπουλα! Σωστός, τώρα το πρόσεξα!
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Stormwatch μην χαιρεσαι,αν σου κολλαει το κανεις αυτο. Ειναι ελαχιστα τα ατομα που εχουν προβλημα(τουλαχιστον Eλλαδα) και μιλαμε για 2-3 κολληματα,μπορεις να χαρεις για αυτους τους λιγους βεβαια. Koλλημα και χαρα.lol ps.Θελω gif:p
flik Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Ρε παιδιά δεν μπορώ να καταλάβω ποια η διαφορά όταν κλέβεις ένα αμάξι κανονικά, και όταν το κάνεις πατώντας RT ή LT επαναλαμβανόμενα. Εμένα και τις δύο φορές με τα καλώδια το ξεκινάει, αφού έχει σπάσει το τζάμι για να μπει.
privateer Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Microsoft - 360 GTA IV Outselling PS3 Version 2-to-1 http://www.next-gen.biz/index.php?option=com_content&task=view&id=10281&Itemid=2
The_Sheep Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Ρε παιδιά δεν μπορώ να καταλάβω ποια η διαφορά όταν κλέβεις ένα αμάξι κανονικά, και όταν το κάνεις πατώντας RT ή LT επαναλαμβανόμενα. Εμένα και τις δύο φορές με τα καλώδια το ξεκινάει, αφού έχει σπάσει το τζάμι για να μπει. απλα κανει 1-2 δευτερολεπτα πιο γρηγορα οταν πατας τα τριγκερ
JUST-GAMER Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Τελικά η "πολύ ανώτερη κονσόλα" σε όλα από το 360 κολλάει σε μερικά παιχνίδια σε άλλα βγάζει error κ.ο.κ. εν ολιγης ακόμα περιμένουμε να δούμε το τέλειο παιχνίδι που θα είναι καλύτερο και ποιο ομαλό στο ps3 από το 360.
MiltoZ Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 It will worth the wait ομως γιατί είναι ωραίο παιχνιδάκι.... Αυτό είναι παλιό ρε. "Coming Soon" είναι το καινούργιο.
The_Sheep Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 online τι λεει το παιχνιδι? εχει καθολου lag? ακομα περιμενω απο το πλαισιο να μου το στειλουν > . το εχω προπαραγγειλει εδω και κανα μηνα και σημερα λεει το στειλαν στα ελτα http://grandtheftauto.ign.com/maps/1/Liberty-City-Map
telegamesvg Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Παραγγελνεις που παραγγελνεις , παρτο απ'εξω (π.χ play.com) να το παρεις και ποιο φθηνα αλλα κυριως στην ωρα του !!
privateer Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Comparison Video HD http://www.gametrailers.com/player/33469.html
stathakis21 Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 βγαλε το κινητο, πατα στον Roman και μια απο τις επιλογες ειναι Jobπατας και κανεις τον ταξιτζη Ναι, δεν είναι όπως στα παλιά GTA που κάνεις ταριφιές κλέβοντας απλώς ένα ταξί. Πρέπει να πας στο γκαράζ του Roman (αφού τον πάρεις τηλέφωνο) και να πάρεις αμάξι. δεν ειναι το ιδιο οπως πριν επειδη τωρα ο ρομαν σου λεει ποιον να πασ και μολισ τον πασ τελειωνει Kαι ξαναπαίρνεις τηλέφωνο και σου δίνει αμέσως άλλον. Use your imagination guys. ευχαριστω παιδια...αυτο με τον ρομαν το ειχα δει...απλα κι εγω για 'ταριφιες' εννοουσα με τυχαιους πελατες...σιγα...μικρο το κακο..
giorgos147 Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 αφηστε παιδια...εκανα μια αποστολη και εκαψαν το σπιτι και την "εταιρια" του ρομαν...ειμαι πολυ λυπημενοσ
clairvoyant Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 αφηστε παιδια...εκανα μια αποστολη και εκαψαν το σπιτι και την "εταιρια" του ρομαν...ειμαι πολυ λυπημενοσ Μην αγχώνεσαι μπορεί να σας καλύψει η ασφαλιστική..!
giorgos147 Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 σωστος clairvoyant!αχ νιωθω να εφυγε ενα βαροσ απο πανω μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα