Προς το περιεχόμενο

Grand Theft Auto IV [Xbox 360][PS3]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πηγα στο mediamarkt αλιμου σημερα με την ελπιδα να εχουν τη συλλεκτικη εκδοση για 360..

Ε, δεν την ειχαν, ειχαν κανει φτερα ολες οι συλλεκτικες απο τη Τριτη (στα 97 ευρω). :cry:

Μου ειπαν και το εξης κουφο:

Η εταιρια εκανε εισαγωγη μοναχα 200 κομματια για την Ελλαδα.. :shock:

Που στο καλο θα το βρω τωρα;

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
εγω στο 40ρι PS3 μια χαρα επαιξα.. 6ωρο σερι! :P

ρε παιδες εχω 40" σαμσουνγκ 720ρ και δεν ειμαι ικανοποιημενος απο τα γραφικα..

μπορω να κανω τιποτα ρυθμισεις?

Κάνε μία και καλή. Μόνο που θα σου κοστίσει 200 ευρώ. not-tagged-smiley-10688.gif

Δημοσ.

Thanx για τα info, από δευτερα θα το έχω...

Ρε guys δεν βαρεθήκατε με αυτές τις συγκρίσεις μεταξύ consoles? Στο κάτω κάτω who gives a fook? Ότι έχει ο καθένας εκεί το παίζει...αμάν τι whining είναι αυτό πια...relax and enjoy the game...

p.s. lol ρεπορταζ

Δημοσ.

Ρε παιδια πως μπορω να παιξω online με εναν φιλο μου?οποτε παμε να παιξουμε με προσκαλει η τον προσκαλω και παμε να παιξουμε μασ βγαζει session is not available... τι να κανουμε?thanks

Δημοσ.
Thanx για τα info, από δευτερα θα το έχω...

Ρε guys δεν βαρεθήκατε με αυτές τις συγκρίσεις μεταξύ consoles? Στο κάτω κάτω who gives a fook? Ότι έχει ο καθένας εκεί το παίζει...αμάν τι whining είναι αυτό πια...relax and enjoy the game...

Ναι, αλλά έχεις ακούσει που λένε "my console's dick is bigger than your console's dick ?" :mrgreen:

Δευτέρα θα δεις τι σε περιμένει...

Μόλις τα χάλασα με μια γκόμενα που τη ζαχάρωνα πόσες μέρες, την είχα φτάσει στο 80%. Πήγα να την πάρω με μηχανάκι και στράβωσε... και στα καπάκια πέσαμε πάνω σ' ένα φορτηγό. Φοβήθηκε, σηκώθηκε κι έφυγε και στα καπάκια έστειλε SMS ότι τα χαλάμε. Α ρε γυναίκες!

Άσχετο, αλλά τυχαία πέτυχα πριν λίγο το... γνωστό video στο youtube και συνειδητοποίησα ότι εμείς έχουμε ανακαλύψει το GTA πολύ πριν το πάρουν χαμπάρι οι ξένοι!

Δημοσ.

Μα και 'συ πήγες και στούκαρες με την μηχανή; Τι να σου κάνει μετά; Ας πρόσεχες... ;)

Κάπου άκουσα πως το επόμενο GTA θα διαδραματίζεται Αθήνα (Makaka City), τιμής ένεκεν στους Έλληνες οδηγούς! Είναι αλήθεια;

Δημοσ.

Αφού ο άλλος έφταιγε, βγήκε από το πουθενά την ώρα που έκανα επιτόπου για να πάμε στο κλαμπίδι! Φορτηγατζήδες ρε, έχετε ιδέα??

Δημοσ.

Ο τύπος είναι χαλαρά καθυστερημένος :rolleyes: (κ γι αυτό βιάζεται :P)

Πάντως στο wheelie τον έχω με κομμένα δάχτυλα.. :P (ingame)

Δημοσ.

Πω πω χάσιμο εντελώς, κατέβηκα πρώτη φορά "Manhattan", 5 λεπτά διαδρομή. Μ' αρέσει που ανησυχούσα στην αρχή για το μέγεθος του χάρτη, μου φαινόταν μικρός σε σχέση με το San Andreas. Βέβαια εκεί έπαιζαν και τεράστιες αποστάσεις (το γνωστό "dead wasted space").

Οπότε πλέον δεν ανησυχώ καθόλου. Στο γυρισμό πήρα... ελικόπτερο-ταξί. Όπου φυσικά ακόμα και σ' αυτό δεν άντεξαν οι αθεόφοβοι της Rockstar να βάλουν σημείωση "This helicopter might crash, but we really don't care if it does. Refer to flight manual for help". Απίστευτοι. grinning-smiley-9527.gif

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...