Προς το περιεχόμενο

Grand Theft Auto IV [Xbox 360][PS3]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Σε μία από τις πρώτες αποστολές ας πούμε (spoiler), πρέπει να σπάσεις τα τζάμια σε ένα μαγαζί. Δεν ήξερα ότι μπορούσα να χρησιμοποιήσω τα χέρια μου, οπότε πλάκωσα μια τύπισσα που πέρναγε πίνοντας κάτι. Πήρα το μπουκάλι από κάτω και το πέταξα στο τζάμι :lol:

Εγώ σε αυτή τη φάση

ανατίναξα το αυτοκίνητο μου πάνω στο μαγαζί του. Να μάθει άλλη φορά να μην πληρώνει :devil:

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

{TDi}Dj2k..infc εγω σημερα το πηρα το παιχνιδι...τελειο...και στο ps3 που το εχω παρει κανενα προβλημα...παιζω απο τις δυο το μεσημερι και τωρ ειναι 8 αλλα δε μου εχει κολισει καθολου...ουτε το online κολαει!

το online id μου στο playstation ειναι giorgos1GR οποιοσ θελει ασ με κανει add στο ps3 του να παιξουμε λιγο gta μαζι(αλλα στο comment οταν μου στειλει για να τον βαλο στουσ friends να γραπσει απλα isomnia για να καταλαβω οτι ειναι απο εδω...ββ

Δημοσ.
Πάντως αν το GTA4 πήρε 10αρια για τα γραφικά του τότε το Crackdown έπρεπε να πάρει 20:devil:

αν και δε το εχο παιξει το crackdown...κατι θα ξερεις για να το λες!

Δημοσ.

Και ξαφνικά στο ΕΛΛΑΝΤΑ ανακάλυψαν ότι στα videogames μπορείς να σκοτώσεις!!!! OMG ΤΙ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΘΕΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ GG!!!! Στο pacman είχαν μείνει οι φωστήρες....

Και κάνουν ρεπορτάζ για ένα game με rating 18+ έχοντας δεκάχρονα παιδάκια στην οθόνη να παίζουν με το gta και να λένε τις γνωστές παπαρίες ότι τα παρασύρει στην σκοτεινή πλευρά....#$% την σκοτεινή πλευρά μου $#@% δεν πετάγεται κανένας darth vader να τους κόψει την γλώσσα να μην λένε μαλακίες? Τα ίδια σκατά και οι ψυχολόγοι αμέσως τα δικά τους....ρε παλικάρια δεν παίρνεται κανένα κουτί αρντάν να ησυχάσουμε και από εσάς? Το rating κάνατε τον κόπο να το δείτε πριν πετάξετε τις βλακείες σας? Εκτός πια αν θεωρείται ότι τα videogames απευθύνονται μόνο σε παιδάκια που τη μόνη δουλειά που κάνουν με το πουλάκι τους είναι το κατούρημα....

Εμένα ακόμα να μου έρθει τις αργίες μου μέσα....posted από τις 24 :(. Και αν δεν μου έρθει και την Παρασκευή με βλέπω να κάνω Linerty City τα κεντρικά της ΕΣΗΕΑ....τα videogames δεν σκοτώνουν Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ. ΟΞΩ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!! (αστειεύομαι φυσικά μην με παρεξηγήσει και κανένας netoμπατσος xD)

Privateer αν θεωρείς το post μου υβριστικό στειλτο στον κάλαθο. Ζητώ συγνώμη αλλά τα έχω πάρει @#!#!$#@!#@@@@#$#!#$!@#!

Δημοσ.
Και ξαφνικά στο ΕΛΛΑΝΤΑ ανακάλυψαν ότι στα videogames μπορείς να σκοτώσεις!!!! OMG ΤΙ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΘΕΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ GG!!!! Στο pacman είχαν μείνει οι φωστήρες....

Και κάνουν ρεπορτάζ για ένα game με rating 18+ έχοντας δεκάχρονα παιδάκια στην οθόνη να παίζουν με το gta και να λένε τις γνωστές παπαρίες ότι τα παρασύρει στην σκοτεινή πλευρά....#$% την σκοτεινή πλευρά μου $#@% δεν πετάγεται κανένας darth vader να τους κόψει την γλώσσα να μην λένε μαλακίες? Τα ίδια σκατά και οι ψυχολόγοι αμέσως τα δικά τους....ρε παλικάρια δεν παίρνεται κανένα κουτί αρντάν να ησυχάσουμε και από εσάς? Το rating κάνατε τον κόπο να το δείτε πριν πετάξετε τις βλακείες σας? Εκτός πια αν θεωρείται ότι τα videogames απευθύνονται μόνο σε παιδάκια που τη μόνη δουλειά που κάνουν με το πουλάκι τους είναι το κατούρημα....

Εμένα ακόμα να μου έρθει τις αργίες μου μέσα....posted από τις 24 :(. Και αν δεν μου έρθει και την Παρασκευή με βλέπω να κάνω Linerty City τα κεντρικά της ΕΣΗΕΑ....τα videogames δεν σκοτώνουν Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ. ΟΞΩ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!! (αστειεύομαι φυσικά μην με παρεξηγήσει και κανένας netoμπατσος xD)

Privateer αν θεωρείς το post μου υβριστικό στειλτο στον κάλαθο. Ζητώ συγνώμη αλλά τα έχω πάρει @#!#!$#@!#@@@@#$#!#$!@#!

γμτ έχεις απόλυτο δίκαιο, όπως και η άλλη διαφήμιση που έβγαλαν αν θυμάσε...

(Η ζωή έχει και χρώμα..)

Δημοσ.

Ελάτε ρε, σε άλλο πλανήτη νομίζετε ότι ζουν οι δημοσιογράφοι? Μια χαρά ξέρουν τι παίζει με τα videogames και πόσο βίαια είναι. Απλώς κατά καιρούς τους πιάνει "κάτι" και θεωρούν χρέος τους να ενημερώσουν και να... προφυλάξουν την κοινωνία. Στο ενδιάμεσο θα πουλήσουν και λίγο παραπάνω. Γι' αυτό καλά λέω εγώ ότι κάνουν τη μόνη δουλειά που είναι ντροπή.

Ξύπνησα και ξαναβάζω. Αλλά είναι σαν να μην έκανα καθόλου διακοπή, αφού και στον ύπνο μου GTA έβλεπα...

Δημοσ.

κάπου διάβαζα ότι το GTAIV πώλήσε την πρώτη μέρα 650 κομμάτια μόνο για την αγορά της Αγγλίας. Φανταστείτε τι έχει να γίνει...

Δημοσ.

ελα ντε...τους επιασε τωρα τους δημοσιογραφους να σωσουν το κοσμο...βρε δε @#$@#$ λεω γω.Και δευτερον το μονο κακο για αυτο το παιχνιδι ειναι που σκοτωνεις...το αλλο παλι για τα στριπτιτζαδικα γιατι το λενε κακο?αν καταλαβαινετε τι θελω να πω

κατι καλο πιστευω για να μας κανουν να ξεχασουμε τα βιντεοπαιχνιδια ειναι να βαζουν αντι για ειδησης με το τι εγινε στο κοσμο να βαζουν ειδησεις με λιγο περιεχομενο τσοντασ δηλαδη να γραφουν πχ. σημερα ο ψινακης γαμ@@σε την beyonce :P αν καταλαβαινετε παλι τη θελω να πω ;)

moderator αν λεω κατιπου δεν ειναι σωστο μη το σκεφτεις πετα αυτο το μυνημα στο καλαθο που λεει και ενασ φιλος μας σε αλλο ποστ...ββ

Δημοσ.

εγω στο 40ρι PS3 μια χαρα επαιξα.. 6ωρο σερι! :P

ρε παιδες εχω 40" σαμσουνγκ 720ρ και δεν ειμαι ικανοποιημενος απο τα γραφικα..

μπορω να κανω τιποτα ρυθμισεις?

ισως καθομαι πολυ κοντα δεν ξερω

η μουσικη δεν μ αρεσει μεχρι τωρα και οι χαρακτηρες λιγο γυφτοι :D

VICE CITY is the best!

Δημοσ.
Apokleiros θελω να μου πεις τη κονσολα εχεις.γιατι απο οτι καταλαβαινω εχεισ x box 360 και εγω δε θα σταματησω α πιστευω οτι το θηριο που λεγεται playstation 3 ειναι καλυτερο απο της microsoft.αλλα ρε παιδια ηρεμηστε και λιγο τη γνωμη μου λεω μη με βγαζετε και τρελο αφου το x box(oxi to 360)δε μου ειχε βγει καλο....

+10000000000000

οπως τα λεει ειναι!!!γιατι τον κραζετε?

απλα πιστευω οτι το ποστ του πρεπει να μεταφερθεί στο αντίστοιχο θεμαhttp://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=637

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...