Προς το περιεχόμενο

Grand Theft Auto IV [Xbox 360][PS3]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδες τι γινεται με την εκδοση playstation3?

το internet εχει γεμισει απο ατομα που παραπονιουνται οτι τους κολλαει το game στο ps3, ειτε στο αρχικο cutscene, ειτε λιγο πιο κατω, ειτε ανα 10-15 λεπτα..

πχ http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=288359

εδω εχει >850 δημοσιευσεις σε λιγοτερο απο 12 ωρες, και μαλιστα ειναι το δευτερο θεμα για τα gta lock-ups στο ps3, μιας και το πρωτο θεμα το κλειδωσανε...

εδω στην Ελλαδα, ειμαστε οκ?

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Peter, νομίζω από τα εκατοντάδες ποστ που έχω διαβάσει για αυτό, είναι ίσως κάποια faulty παρτίδα απο BR.Δεν αφορά μόνο τα πρώτα 60άρια, δεν έχει σχέση με τον free χώρο στο δίσκο, ενδέχεται να το επηρεάζει το ονλαιν.

Από Ελλάδα, κανείς από όσο είμαι σε θέση να ξέρω, δεν έχει παραπονεθεί.

Ασχετο, αλλά κοίταξα στο PS3 μου και το gamedata του GTA IV είναι μόλις 3.5GB?Δλδ από όλο το BR μόνο 3μιση GB έκανε rip?

Δημοσ.

κοιτα, αν ητανε ελατωματικη παρτιδα, τοτε θα ειχαν το ιδιο προβλημα ατομα που ψωνισαν απο το ιδιο μερος.

αυτο, συμφωνα τουλαχιστον με το πως βλεπω οτι πανε να βγαλουνε ακρη στα ξενα φορα οι τελικοι χρηστες, φαινεται πως δεν ισχυει.

καποια στιγμη θα βρεθει ακρη, αλλα προς το παρον απλα να ελπιζουμε οτι το οποιο προβλημα δεν θα εμφανιστει και σε εμας,

γιατι ειναι κριμα και πανω απ'όλα σπασιμο.

τωρα για τα game data.. ομιλιες, ηχοι, τα assets για τα realtime cutscenes, κλπ ειναι πολυ πιθανον (και λογικο) να παραμενουν στο δισκακι.

ειπαμε, δεν ειναι σφεντονα το bluray του ps3, αλλα δεν ειναι και τελειως αχρηστο ;]

Δημοσ.
καποια στιγμη θα βρεθει ακρη, αλλα προς το παρον απλα να ελπιζουμε οτι το οποιο προβλημα δεν θα εμφανιστει και σε εμας,

γιατι ειναι κριμα και πανω απ'όλα σπασιμο.]

Eχω την αίσθηση ότι όσοι το έχουμε παίξει κάνα 5ωρο και δεν έχει βγάλει πρόβλημα, ότι την γλυτώσαμε.Στο 360 τα κολλήματα-παγώματα είναι της ίδιας φύσεως με το PS3 ή όχι?

Δημοσ.
Eχω την αίσθηση ότι όσοι το έχουμε παίξει κάνα 5ωρο και δεν έχει βγάλει πρόβλημα, ότι την γλυτώσαμε.Στο 360 τα κολλήματα-παγώματα είναι της ίδιας φύσεως με το PS3 ή όχι?

σωστη αισθηση εχεις :-)

στο 360, τα οποια κολληματα (φανταζομαι) ειναι της εξης φυσεως: ειτε χαλασμενο δισκακι, ειτε χαλασμενη κονσολα.

Δημοσ.
παιδια θα μπει κανεις για κανα online? ειναι τελειο

Πήγα να μπω και μου έβγαλε session not available κια ξανάπιασα το story που μαμεί. Τι modes παίξατε online? Lag????

Δημοσ.
Τι modes παίξατε online? Lag????

Με 360 δοκίμασα το mode cops vs criminals (κάτι τέτοιο), κλασικό deathmatch και ένα άλλο που προσπαθείς να καθαρίσεις τον αρχηγό της άλλης ομάδας.

Κανένα απολύτως lag δεν έφαγα όση ώρα έλιωσα, αλλά απογοητεύτηκα με το ότι οι τύποι δεν είχαν καμία απολύτως οργάνωση. :P

Είναι κανένας για online κάψιμο; :P

Δημοσ.

Apokleiros θελω να μου πεις τη κονσολα εχεις.γιατι απο οτι καταλαβαινω εχεισ x box 360 και εγω δε θα σταματησω α πιστευω οτι το θηριο που λεγεται playstation 3 ειναι καλυτερο απο της microsoft.αλλα ρε παιδια ηρεμηστε και λιγο τη γνωμη μου λεω μη με βγαζετε και τρελο αφου το x box(oxi to 360)δε μου ειχε βγει καλο....

Δημοσ.

Eχω ΧΒΟΧ 360 απο λανσαρισμα οπως ειχα και PS3. Στο ps3 επενδυσα κανενα χιλιαρικο. μετα απο ενα χρονο ειδα οτι το μηχανημα δεν τραβαει με τιποτα και το πουλισα 600 ευρω....την 60αρα ειχα... Η καλυτερη κινηση μου μεσα στο 2008 ηταν αυτη! και η χειροτερη μου ηταν που το αγορασα και πιστεψα τα παραμυθια της SONY!

Παντως αν και εχω το αργο firmware sto drive δεν εχω κανενα προβλημα, ουτε δρομοι μου ξαφανιζονται, μια χαρα παει το παιχνιδακι!

Δημοσ.
μη με βγαζετε και τρελο

Μα δεν σε βγάζουμε εμείς τρελό.Είσαι τρελός :lol:

το θηριο που λεγεται playstation 3

Μόνο βάλτο σε κλουβί,μην σε δαγκώσει :-D

Δημοσ.
Apokleiros θελω να μου πεις τη κονσολα εχεις.γιατι απο οτι καταλαβαινω εχεισ x box 360 και εγω δε θα σταματησω α πιστευω οτι το θηριο που λεγεται playstation 3 ειναι καλυτερο απο της microsoft.αλλα ρε παιδια ηρεμηστε και λιγο τη γνωμη μου λεω μη με βγαζετε και τρελο αφου το x box(oxi to 360)δε μου ειχε βγει καλο....

Ωραία, αφού δε θα σταματήσεις να το πιστεύεις αυτό, τι το κουράζουμε; Ναι το ps3 είναι θηρίο και ο bill είναι ο πολέμαρχος του θεού :-P Ή, για να σε ικανοποιήσω, ναι το ps3 είναι η καλύτερη κονσόλα ever και το gta-4 φαίνεται χάλια στο 360. Happy?

Δημοσ.
Apokleiros θελω να μου πεις τη κονσολα εχεις.γιατι απο οτι καταλαβαινω εχεισ x box 360 και εγω δε θα σταματησω α πιστευω οτι το θηριο που λεγεται playstation 3 ειναι καλυτερο απο της microsoft.

λαθος ατομο ρωτας, ο συγκεκριμενος οταν ειχε παρει το ps3 εκανε συνεχεια trolling κατα του 360, και μετα απο καποιους μηνες αλλαξε σταση και τωρα κανει trolling Κατα του ps3, οπως καταλαβαινεις troll ηταν troll εμεινε, οποτε τι γνωμη να σου δωσει?

Δημοσ.
λαθος ατομο ρωτας, ο συγκεκριμενος οταν ειχε παρει το ps3 εκανε συνεχεια trolling κατα του 360, και μετα απο καποιους μηνες αλλαξε σταση και τωρα κανει trolling Κατα του ps3, οπως καταλαβαινεις troll ηταν troll εμεινε, οποτε τι γνωμη να σου δωσει?

Ναι NONBORN!!! Oτι πεις!!! Ολα τα κακα που εχω πει για το ΧΒΟΧ ισχυουν ακομη και τωρα, αλλα το ps3 ειναι κατα πολυ χειροτερο!

Δημοσ.

εγώ να ρωτήσω κάτι τα video και οι εικόνες που βλέπουμε τις διαφορές μεταξύ της έκδοσης του ps3 και του xbox 360 σε τι ανάλυση είναι?? και είναι από την ίδια τηλεόραση με hdmi??

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...