bugsbunnie Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Sorry φιλαρακι δεν εψαξα καθολου για ps3 επειδη δεν εχω.... αν πεσουν στα χερια μου i will inform you
S2Katana Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Sorry φιλαρακι δεν εψαξα καθολου για ps3 επειδη δεν εχω.... αν πεσουν στα χερια μου i will inform you Ok, tnx φίλε! Λοιπόν, μετά από 30' gameplay, το παιχνίδι είναι εξαιρετικό.Βέβαια όλη την προηγούμενη βδομάδα έπαιζα το Vice City Stories στο PSP, και μου κακοφάνηκε στην αρχή η ατμόσφαιρα στην πόλη και τα χρώματα. Εφτιαξα λίγο το contrast και όλα καλα.Φανταστικά γραφικά, υπέροχη συμπεριφορά του ΑΙ, tricky οδική συμπεριφορά των αυτοκινήτων.Γενικά είναι πολύ smooth το gameplay, αλλά επειδή θέλω να είμαι αντικειμενικός, παρατήρησα frame drops σε 2 σημεία. Πρώτον, μετά από παράλληλη έκρηξη 3 αυτοκινήτων, κάπως λογικό.Αυτό που με χαλάει είναι τα framedrops μόνο όταν χτυπάω παγκάκια.Δεν ξέρω γιατί το κάνει εκεί.Πριν γίνει troll party, ΜΟΝΟ στα παγκάκια το παθαίνει, το τονίζω.Ούτε στις κολώνες, ούτε στους κάδους σκουπιδιών, ούτε...στους πεζούς και λιγάκι με εκνευρίζει. Κατά τα άλλα, ας μην χάνουμε το χρόνο μας με συγκρίσεις, και στις 2 κονσόλες είναι τρομερή η δουλειά που έχει γίνει. Edit: Λύθηκε το θέμα με τα παγκάκια.
XGamerX Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Μπορείς να βάλεις και καμια photo Katana? αν είναι εύκολο?
S2Katana Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Ok, πάρτε αυτές ενδεικτικά, είναι χάλια η ποιότητα λήψης.Απλά για να έχετε μια εικόνα.
DonANtonio Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Ρε συ να ρωτησω αυριο βγαινει αν ναι απο που να το παρω για ps3
privateer Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 SDF Exclusive: GTA4 Review for the PS3/Xbox 360 http://www.sonydefenseforce.com/?p=404
anamenos Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 αυτά είναι αντικειμενικά comparison . Σε λίγο θα έχουμε και από το PS3forum
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 αυτά είναι αντικειμενικά comparison . Σε λίγο θα έχουμε και από το PS3forum Δεν ξερω αν το καταλαβες αλλα κανουν πλακα.
Toufas Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 κοιτάξτε ρε παιδιά πως το βλέπω εγώ το θέμα. περίπτωση 1: ξεχνάμε την μικρότερη ανάλυση, το παιχνίδι σε βάθος χρόνου προσφέρει πιο πολλά στο xbox μονο και μονο με το dlc όσο για το δωρεάν online του ps3, εγώ από εσάς έχω δει ότι είναι κουλό και υστερεί παντού. και τα 35euro που θέλει για 13 μήνες το live δεν είναι τίποτα. περίπτωση 2 τώρα. κοιτάμε λεπτομέρειες, όπως που χάνει fps, που έχει aliasing κλπ. τέτοια σύγκριση την χάνει το ps3, μιας και παίζει σε μικρότερη ανάλυση (στο pc τα games το ίδιο παίζουνε σε 1920 και το ίδιο σε 1024?) άρα έχουμε έναν συμβιβασμό (όπως είχαμε σε αλλα multiplatform) παντως ατακες του στυλ δεν ειναι καλο παιχνιδι αρα δεν με ενδιαφερει που ειναι πιο καλο, σας κανει να δειχνετε ανοητοι.
XGamerX Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Εγώ αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατί να πεζή στο PS3 σε μικρότερη ανάλυση? δεν γίνετε αυτό αφού πιάνει τις έξεις αναλύσεις το GTA IV στο PS3 576p, 720p 1080i/p....πως γίνετε να πεζή "και καλά" στο 630p που λέτε????
v0rtex Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 XgamerX δεν έχω παρακολουθήσει την συζήτηση.. αλλά μάλλον εννοούν οτι κάνει render στα 630p και μετά απλά γίνεται upscale σε 720/1080 κλπ...
chiderboy Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 SDF Exclusive: GTA4 Review for the PS3/Xbox 360 http://www.sonydefenseforce.com/?p=404 LOOOOOOOOL!!!
xvagos Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Αν κατάλαβα καλά πρέπει το game να θεωρείται port από το PS3! - Όλοι οι preview κωδικές ήταν από XBOX. - Η εξάμηνη καθυστέρηση για την κυκλοφορία του, οφείλετε στο optimization για την κονσόλα της $ony. Άρα το GTA4 φτιάχτηκε με το hardware του XBOX360 και μετά έγινε για το PS3. Έτσι αναγκάστηκε η R* να ρίξει λίγο την ανάλυση για έχει ένα σχεδόν flawless port. Πάλι καλά να λέμε... Δυστυχώς πρέπει να το χωνέψουμε, μας αρέσει δεν μας αρέσει, πως μάλλον ΠΟΤΕ δεν θα φτάσει -αν όχι να ξεπεράσει - το επίπεδο των γραφικών του ΧΒΟΧ360, γιατί απλώς σχεδόν ΟΛΑ τα game γίνονται port. Τελικά αρχίζω να μισώ ακόμα περισσότερο την nVidia και την $ony για την υπεροψία της.
XGamerX Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 XgamerX δεν έχω παρακολουθήσει την συζήτηση.. αλλά μάλλον εννοούν οτι κάνει render στα 630p και μετά απλά γίνεται upscale σε 720/1080 κλπ... δεν νομίζω να γίνετε κάτι τέτοιο....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα