p3tran Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Το διασκεδαζω παντως μην νομιζεις εμεις να δεις!! :-D:-D:-D
S2Katana Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Offtopic τρελό! Που βρίσκετε αυτά τα αστεία .gif? Επίσης, το σενάριο του game τι λέει?Πολύ ασχολείστε με τα γραφικά του και στο GTA αλλού είναι η ουσία παιδιά.
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Αμα τα πληρωνει "ανα-χαμενο-pixel" θα το κλεισει το μαγαζι μπα αυτα δεν τα κοιταει φαινεται,μονο εσεις οι ειδικοι εγω δεν εμπιστευομαι τα sites,περιοδικα γιατι τα παιρνουν θα εμπιστευτω καποιον τιμιο φουκαρα καπου σε ενα φορουμ που ειναι και εγκυρος. Τεσπα ενταξει το εξαντλησαμε το θεμα.αντε να τo παρω και εγω να λιωσω την χαλια ps3 εκδοση.Αν μπορεσω...γιατι και μονο στην ιδεα οτι μπορει να εχει λιγοτερα pixel(αφου το ειπε εκεινος...) απο την υπερτατη 360 εκδοση εχει ανακατευτει το στομαχι μου Επίσης, το σενάριο του game τι λέει?Πολύ ασχολείστε με τα γραφικά του και στο GTA αλλού είναι η ουσία παιδιά. Γιατι το λες αυτο? Θα παιξεις το παιχνιδι χωρις να μετρησεις ενα ενα τα Pixel της TV σου??? Θα παιξεις με αυτη την αμφιβολια?
Pytzamarama Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 O PDS εχει δικιο.Δεν μετρησαμε τις διαστασεις.Μπορει να ειναι 4D. Tα μερικα εκατομυρια χαμενα Pixel μπορει να ειναι η διαδρομη προς το χωροχρονο
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 PDS, κουράγιο. Γελαμε λιγο να περασει η ωρα μωρε Χαρακα και μεγεθυντικο ειπαμε πριν το παιξεις.Μην το ξεκινησεις πριν βεβαιωθεις Κatana την Τριτη θα το εχεις?
dismemberer Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Ρε μαγκες θελω να κανω μια ερωτηση αλλα φοβαμαι οτι θα ξεκινησω πολεμο.. anyway εγω εχω και 360 και ps3 και η ερωτηση μου ειναι ευλογη πιστευω. Καποιος που εχει παιξει και τις 2 εκδοσεις ας μου πει που να το αγορασω
jowl_tnt Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Αν έχεις SD τηλεόραση δε θα σε πειράξει. Εγώ σε 42άραFullHD θα προτιμήσω 360... Υ.Γ.: Τελικά, το PS3 θα σωθεί, μόνο άμα η NVIDIA δώσει καμιά υποστήριξη SLI!
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 δεν θελει χαρακα, ακομη και τελειως ΣΤΟΥΡΝΑΡΙ να εισαι, το καταλαβαινεις: 1280x 720 = ~921.000 pixels/καρε 1120 x 630 = ~705.000 pixels/καρε κανουμε την αφαιρεση, και εχουμε ~216.000 pixels/καρε, το οποιο ισοδυναμει με ~23.5% λιγοτερα pixels ανα καρε. ας κανουμε λοιπον ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ για το ποιος ειναι Ο ΠΙΟ ΗΛΙΘΙΟΣ, αυτος που θα μας 'αποδειξει' οτι η εκδοση ps3 ειναι η καλυτερη.... pds, βαζεις υποψηφιοτητα? Kανονικα επρεπε να φας ενα banακι εδω,αλλα εισαι ο προστατευομενος του φορουμ.Επισης δεν χαμπαριαζω απο τις προσβολες(συνηθης τακτικη σου) σου πλεον,ειναι το επιπεδο σου τετοιo και δεν θελω να πεσω εκει. Παμε παρακατω.Πιστευε οτι θες. Παντως και το παλικαρι(ο κυρ Ανεστης ο φουρναρης) αν λεει την αληθεια για την αναλυση,πρεπει να σημειωσουμε και τα υπολοιπα που ειπε regardless PS3 media look better for me, the light and atmosphere is more real (maybe HDR vs X360 MDR, post-process...), i agree with global reviews feeling but more comparison screenshots would be good it's interesting, it shown that number of pixel isn't enough for determine better visual Πανω στην αγωνια σας για τα pixel το περασατε στα ψιλα. Η ps3 εκδοση ειναι καλυτερη .Το λενε ολα τα reviews,το λεει και αυτος ο εγκυρος τυπος... αλλα δεν λεει κατι αυτο ιδια παιχνιδια ειναι.Οσο πιο γρηγορα το καταλαβεις(το bold) τοσο καλυτερο για σενα.
jowl_tnt Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Λέει οτι έτσι του φαίνεται... Σε άλλον μπορεί να μην ισχύει αυτό. Τα Pixels πάντως ισχύουν και δε μπορείς να κάνεις κάτι γι' αυτό...
klainmaingr Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 http://kotaku.com/384707/lets-unbox-my-gta-iv-ce-together pds γιατί ασχολείσαι ακόμα ρε man? (με την καλή έννοια)... Περιμένεις να αλλάξεις το μυαλό του p3tran τώρα στα γεράματα; Άστο... Το μόνο κακό είναι οτι ο κόσμος μπαίνει και διαβάζει τα πόστ του. Rating γιατί δεν έχουμε απο δώ μεριά; Αλήθεια...
yakuza Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Ρε μαγκες θελω να κανω μια ερωτηση αλλα φοβαμαι οτι θα ξεκινησω πολεμο..anyway εγω εχω και 360 και ps3 και η ερωτηση μου ειναι ευλογη πιστευω. Καποιος που εχει παιξει και τις 2 εκδοσεις ας μου πει που να το αγορασω Μόνο και μόνο για τα μελλοντικά επεισόδια που θα βγούν μόνο στο 360 και με βάση ότι το xbox live είναι αιώνες μπροστά θα σου πρότεινα την xbox έκδοση. Πανω στην αγωνια σας για τα pixel το περασατε στα ψιλα. Η ps3 εκδοση ειναι καλυτερη .Το λενε ολα τα reviews,το λεει και αυτος ο εγκυρος τυπος... αλλα δεν λεει κατι αυτο ιδια παιχνιδια ειναι.Οσο πιο γρηγορα το καταλαβεις(το bold) τοσο καλυτερο για σενα. Μα και εσύ ρε βάλτον στην θέση του. Συνέχεια τον επιβεβαιώνεις. Καταλαβαίνεις ότι όλα τα reviews δεν έχουν υπόψη τους ότι η έκδοση του ps3 έχει σημαντικά μειωμένη ανάλυση σε σχέση με του Xbox ?? Πάμε πάλι ΜΕΙΩΜΕΝΗ ΑΝΑΛΥΣΗ Δεν είναι δύσκολο να το καταλάβεις όσο και να το παίζεις κουκουρούκου. Τόσο καιρό προσπαθείς να κάνεις το μαύρο άσπρο. Πήγαινει τουλάχιστον να τα γράφεις σε sites που ζητωκραυγάζουνε ακόμα για 1080p τώρα βέβαια μόνο για video και το url ξεκινά από ps3 Πάμε πάλι ένα τελευταίο μάθημα 720p > 630p
S2Katana Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Rating γιατί δεν έχουμε απο δώ μεριά; Αλήθεια... Να και μια πραγματικά χρήσιμη πρόταση... @PDS, μάλλον σήμερα, θα δείξει.
xvagos Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Έλεγα και 'γω! Το PS3 να έχει καλύτερα visuals από το ΧΒΟΧ360; Ήμαρτον δηλαδή... Είχα και μια ανησυχία. Αφού το διάβαζα στα ξένα reviews και δεν το πίστευα. "The PS3 version is better...". Μπα έλεγα, με την καμία. Κάτι παίζει εδώ. Μήπως τα πήρανε χοντρά, έλεγα. Και μετά 630p (κάτι σαν Halo3 ένα πράγμα). Αποκαταστάθηκε η ισορροπία στο σύμπαν. Ευτυχώς... quaz + petran = LFE
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 yakuza βαριεμαι να συζητησω αλλο. Καταλαβαινω απο το ποστ σου οτι δεν εχει νοημα.Ελευθεροι ειμαστε να πιστευουμε οτι θελουμε.Αλλα μην υποτιμας και την νοημοσυνη μας... Οι ανθρωποι στα reviews αυτο ειδαν αυτο ειπαν.Ειπαν δλδ αυτο που φαινεται αφου το ειχαν λιωσει-τερματισει. Ειδαν οτι ειναι καλυτερο στο ps3. Αν εσυ θες να μεινεις σε αυτα που λεει αυτος o καποιος για την αναλυση,δλδ σε κατι που δεν παρατηρησε κανεις απο τους reviewers,κανενα προβλημα. Σε ολα τα φορα(πχ neogaf) εχουν δωσει την αξια που πρεπει σε αυτο το ''νεο'' του κυριου ταδε και θεωρουν την ps3 εκδοση καλυτερη. Εσεις εδω θα μας βγαλετε τρελους. Έλεγα και 'γω! Το PS3 να έχει καλύτερα visuals από το ΧΒΟΧ360; Ήμαρτον δηλαδή... Είχα και μια ανησυχία. Δεν γινονται αυτα ρε.Τι λες τωρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα