Επισκέπτης Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 λολ αποκλειστικο του insomnia-->Καλυτερο στο 360 το GTA. Αντε τραβατε να παιξετε λιγο(την χειροτερη εκδοση ) και σταματηστε ακομα δεν ηρθα απο διακοπες... Περιοδικα,Τυπος,sites--->''Το GTA ειναι καλυτερο στο ps3.''
anamenos Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 ρε PDS άντε ρίξε ένα 20λέπτο install και άσε εμάς να παίζουμε την "χειρότερη" έκδοση...
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 ρε PDS άντε ρίξε ένα 20λέπτο install και άσε εμάς να παίζουμε την "χειρότερη" έκδοση... Πλακιτσα κανω φιλε μου.Και την χειροτερη εκδοση να επαιζα δεν με πειραζει.Το εχω ξαναπει οταν ποσταρατε vs εικονες την πλακας απο καθε multi μετριοτητα οτι τα ιδια παιχνιδια ειναι,δεν αλλαζει κατι. Αλλα βλεπω πολυ πονο(χωρις λογο) και ειπα να ποσταρω. Xαλαρωστε και παιξτε την παιχνιδαρα χωρις αγχος για το που ειναι καλυτερη.
yakuza Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Πλακιτσα κανω φιλε μου.Και την χειροτερη εκδοση να επαιζα δεν με πειραζει.Το εχω ξαναπει οταν ποσταρατε εικονες την πλακας απο καθε μετριοτητα οτι τα ιδια παιχνιδια ειναι,δεν αλλαζει κατι.Αλλα βλεπω πολυ πονο(χωρις λογο) και ειπα να ποσταρω. Σου είναι τόσο δύσκολο να καταλάβεις ότι 720p > 630p ? Πάντως μου αρέσουν οι γενικότητες σου και η "αντικειμενικότητα" σου. Απλά βγάλε την υπογραφή σου γιατί καρφώνεσαι και σε λίγο θα το πιστέψεις και ο ίδιος Ψιτ. 'Ελα πλάκα κάνω μη τσαντίζεσαι. Αλλα βλεπω πολυ πονο(χωρις λογο) και ειπα να ποσταρω.
p3tran Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Και την χειροτερη εκδοση να επαιζα δεν με πειραζει
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Σου είναι τόσο δύσκολο να καταλάβεις ότι 720p > 630p ? Πάντως μου αρέσουν οι γενικότητες σου και η "αντικειμενικότητα" σου. Απλά βγάλε την υπογραφή σου γιατί καρφώνεσαι και σε λίγο θα το πιστέψεις και ο ίδιος Παμε παλι κυριε αντικειμενικε Περιοδικα,Τυπος,sites--->''Το GTA ειναι καλυτερο στο ps3.'' http://www.grapheine.com/bombaytv/index.php?module=see&lang=uk&code=69f0bbf60faabc6242b909e54d766d8f Ψιτ. 'Ελα πλάκα κάνω μη τσαντίζεσαι. Αλλα βλεπω πολυ πονο(χωρις λογο) και ειπα να ποσταρω. Δεν Τσαντιζομαι.Το ποιος τσαντιζετε φαινεται.Δες τα προηγουμενα ποστ. Εγω τα ιδια ελεγα,τα ιδια λεω φιλε μου(για οποιοδηποτε multi παιχνιδι).Οπου και να ειναι καλυτερο.Το ιδιο παιχνιδι ειναι. ΥΓ.Ξαναλεω.Πολυ κακο για το τιποτα. παιχτε την παιχνιδαρα.
Pytzamarama Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Ποια περιοδικα, τυπος,sites βγαλαν το συμπερασμα?? Εδω πριν 2 ωρες μαθαμε οτι εχει 6.500.000 pixels λιγοτερα ανα sec!! Ολα τα αξιοπιστα review δεν εντοπισαν οτι κατι λειπει? Αλλο ενα sub-hd PS3 release σε αντιθεση με το 360 αντιστοιχο native-hd
Pytzamarama Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Αμα τα πληρωνει "ανα-χαμενο-pixel" θα το κλεισει το μαγαζι
Stormwatch Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Πάντως ακούγεται οτι η Sony θα λανσαρει και καινούριες Bravia ντεμι-HD στα 630p για να μην χαλαει η εικόνα με το upscale...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα