clairvoyant Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 εισαι πραγματικα για γελια ρε φιλε, μηπως εχει ακουστα μια ρηση του Αινσταιν? ειχε πει οτι μπορει να υπαρχουν χιλιαδες πειραματα που να δειχνουν οτι εχω δικιο, φτανει ενα μονο πειραμα για να αποδειξει οτι εχω αδικο, το δικο σου βιντεο που μπορει να μην εχει Pop-in (το οποιο δεν μπηκα στον κοπο να δω καν) δεν αποδεικνυει οτι δεν υπαρχει pop-in, απο την στιγμη που υπαρχουν και αλλα video που δειχνουν pop-in και οι γνωμες αξιοπιστων sites pου λενε το ιδιο, εσυ μπορεις να συνεχισεις τον μοναχικο σου αγωνα για την τιμη της Microsoft, προσπαθωντας να μας πεισεις οτι η γη ειναι επιπεδη. Ναι αλλά αυτό είναι λίγο άσχετο. Με την ίδια λογική, μπορεί χιλιάδες χρήστες να λένε από αύριο ότι η έκδοση του PS3 έχει ελάχιστο pop-in, και να βγει ένας τύπος με ένα animated gif στο οποίο θα δείχνει μια κολόνα να εμφανίζεται από το πουθενά. Τι θες να κάνουμε μετά εμείς, να λέμε ότι τελικά το πρόβλημα είναι πολύ σοβαρό; Ή να ισχυριζόμαστε πως δεν έχει σημασία τι λέει ο κόσμος, αφού ένας έχει πρόβλημα τότε η θεωρία μας ότι το PS3 είναι για τα μπάζα ισχύει..; Και στο κάτω κάτω, αυτό που λέει ο P3tran είναι σωστό. Δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβαίνει με τη συγκεκριμένη κονσόλα... Η δική μου, για παράδειγμα, που είναι σε όσο πιο εξευτελιστική κατάσταση μπορεί να βρεθεί μια κονσόλα, το παίζει το παιχνίδι άριστα (και για να σου λύσω την απορία, με γρήγορο αυτοκίνητο έχω περάσει άπειρες φορές με..χίλια από το σημείο που δείχνει το gif, και φυσικά ποτέ δεν είχα πρόβλημα). Ναι, όλα τα site λένε λίγο πολύ ότι υπάρχει pop-in στην 360 έκδοση, όμως επίσης όλοι τονίζουν ότι δεν επηρεάζει το gameplay. Αυτό εσένα σου κάνει για pop-in αντικειμένων ή για περιστασιακό pop-in κάποιου texture? Ή νομίζεις ότι θα συνέβαινε στο game αυτό που έδειξες εσύ στην εικόνα και παρ'όλα αυτά θα έπαιρνε το παιχνίδι 10/10, με σχόλια του τύπου "gta 4 excels in both systems"....
S_DECATHLON Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Χαλαρωστε ρε παιδες και απολαυστε το παιχνιδι το οποιο ειναι φανταστικο..! Το τελειο παιχνιδι δεν εχει βγει ακομα και μαλλον θα αργησει πολυ ακομη Για 7.3 GB που ειναι το GTA το game ειναι τελειο...Anyway δοκιμαστε το και κρινετε μονοι σας... Οσο για το που θα ειναι καλυτερο θα φανει σε λιγες μερες..Εδω περα ουτε οικονομικα συμφεροντα υπηρετουμε ουτε τπτ οποτε καντε λιγο υπομονη να δουμε...
Udontneed2know Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Ναι αλλά αυτό είναι λίγο άσχετο. Με την ίδια λογική, μπορεί χιλιάδες χρήστες να λένε από αύριο ότι η έκδοση του PS3 έχει ελάχιστο pop-in, και να βγει ένας τύπος με ένα animated gif στο οποίο θα δείχνει μια κολόνα να εμφανίζεται από το πουθενά. Τι θες να κάνουμε μετά εμείς, να λέμε ότι τελικά το πρόβλημα είναι πολύ σοβαρό; Ή να ισχυριζόμαστε πως δεν έχει σημασία τι λέει ο κόσμος, αφού ένας έχει πρόβλημα τότε η θεωρία μας ότι το PS3 είναι για τα μπάζα ισχύει..; μα μονο εγω διαβαζω αυτο το θεμα? μερικες σελιδες πριν δεν ελεγε ενα παιδι απο εδω μεσα που το επαιζε, οτι οταν ετρεχε γρηγορα ηταν σαν να εκανε βολτα στο φεγγαρι απο την ερημια? δεν ειναι ενας λοιπον που λεει οτι εχει προβλημα, το λενε οι περισσοτεροι. Ναι, όλα τα site λένε λίγο πολύ ότι υπάρχει pop-in στην 360 έκδοση, όμως επίσης όλοι τονίζουν ότι δεν επηρεάζει το gameplay. Αυτό εσένα σου κάνει για pop-in αντικειμένων ή για περιστασιακό pop-in κάποιου texture? Ή νομίζεις ότι θα συνέβαινε στο game αυτό που έδειξες εσύ στην εικόνα και παρ'όλα αυτά θα έπαιρνε το παιχνίδι 10/10, με σχόλια του τύπου "gta 4 excels in both systems".... για μενα δεν αξιζει για 10, σε καμια απο τις δυο εκδοσεις, με τα γραφικα που εχει και με τα οποιας εκτασης bugs σιγουρα δεν αξιζει 10.
S_DECATHLON Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 για μενα δεν αξιζει για 10, σε καμια απο τις δυο εκδοσεις, με τα γραφικα που εχει και με τα οποιας εκτασης bugs σιγουρα δεν αξιζει 10. Ρε φιλε εισαι σοβαρος GTA ειναι ποιος βλεπει τα γραφικα σε αυτο το παιχνιδι(που ειναι πολυ ικανοποιητικα) Ελεος... Οσο για τα bugs ειμαι αισιοδοξος πως με updates στο μελλον θα διορθοθουν πολλα
anamenos Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 GTA, αλλά είναι η ευκαιρία να μιλήσουν η PS fans... Η μοναδική μου απορία είναι: τι θα γινότανε αν δεν υπήρχε το install στο δίσκο??? το δοκίμασε κανείς να μας πει γνώμες???
S_DECATHLON Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 GTA, αλλά είναι η ευκαιρία να μιλήσουν η PS fans... σορρυ για το offtopic Αναμενε το φιφα φετος ηταν ολα τα λεφτα φιλε.... Ειχα μπει στους τοπ 100 στα ranked Φιλε φαντασου το φιφα 09 πως θα ναι περιμενοντας βεβαια και την απαντηση της κοναμι αλλα προσωπικη μου αποψη τον εχασε τον αγωνα...
anamenos Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 ΧΕΧΕ, αυτό εννοείτε, τους τα έλεγα ολόκληρο το καλοκαίρι αλλά κανείς δεν με πίστευε... πάντως να κάνουμε κάνα game φίλε , θα τα πούμε σε PM
vasi Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 παιδια το game gta εναι για χαμηλές αναλυσεις, το δοκιμασα σε 24lg 1920*1080 γραφικα και ποιότητα εικόνας δεν ηταν τοσο καλά !! το δοκίμασα σε 19eizo διαπίστωσα ότι παίζεται καλύτερα !!!
Udontneed2know Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Ρε φιλε εισαι σοβαρος GTA ειναι ποιος βλεπει τα γραφικα σε αυτο το παιχνιδι(που ειναι πολυ ικανοποιητικα) Ελεος... και το "πολυ ικανοποιητικα" μεταφραζεται σε 10???? που δινουν οσα review εχω διαβασει? το "πολυ ικανοποιητικα" ειναι για 8, αντε το πολυ 9, αλλα με τιποτα 10.
S2Katana Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Χριστός Ανέστη, Χρόνια Πολλά σε όλους. Τελικά guys, είναι τόσο καλό που θα το πάρετε και οriginal ή θα μείνετε έτσι?
privateer Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Χριστός Ανέστη, Χρόνια Πολλά σε όλους. Τελικά guys, είναι τόσο καλό που θα το πάρετε και οriginal ή θα μείνετε έτσι? Αξίζει για original. Ιδίως και με το multi που έχουν προσθέσει
modecris Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Αυτά τα λένε πρόσωπο με πρόσωπο και όχι κρυμμένοι,παπαδόπουλε...
johnnypatras Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Να ευχαριστήσω και τα παιδιά για τα σχόλιά τους λίγες σελίδες πριν. Από εκεί και πέρα, αδυνατώ να καταλάβω την εμμονή κάποιων να δείξουν ότι κάποια έκδοση υστερεί σημαντικά έναντι της άλλης. Και με βασικό επιχείρημα το pop in. Έκατσα λοιπόν κι έφτιαξα ένα βιντεάκι από τη δική μου κονσόλα ( ωραία δικαιολογία για να παίξω λίγο ακόμα!) στην οποία, σημειωτέον, παίζω με αντιγραμμένο δισκάκι (το αυθεντικό το περιμένω αύριο, μεθαύριο και θα το παίξω στην απείραχτη κονσόλα). http://rapidshare.com/files/111008738/V280408_14.14.AVI.html (να λείπουν τα σχόλια για την οδήγησή μου ρεμάλια, έπαιζα ταυτόχρονα με τον φωτισμό του δωματίου μπας και έχω καλύτερο οπτικό αποτέλεσμα) ΔΕΝ υπάρχει παιδιά pop in, ακόμα και σε μεγάλες ταχύτητες. Μόνο κάποια μακρινά textures βλέπω, κι αυτά τα πρόσεξα μόνο αφότου τράβηξα το βιντεάκι, την ώρα που έπαιζα δεν κατάλαβα τίποτα. Συγχωρέστε με βέβαια για την ποιότητα του video (μόλις 640χ384). Εκτός αν έχετε ταλαιπωρημένο drive, κακογραμμένο δισκάκι. Δεδομένου ότι το παιχνίδι βασίζεται πάρα πολύ στο streaming των περιεχομένων του ΣΥΝΕΧΩΣ, pop in θα υπάρχει ΚΑΙ ΣΤΙΣ 2 κονσόλες όταν το drive είναι ξεσκισμένο (το install δεν είναι υπέρ του PS3, ίσα ίσα είναι αντίμετρο στο πολύ αργό streaming του blu ray, γνωστά πράγματα). Από εκεί και πέρα φαίνεται οι 2 εκδόσεις να είναι ισάξιες (απ'όσα λίγα έχω δει για την έκδοση για PS3, όταν κυκλοφορήσει κανονικά θα το δω από κοντά σε φίλο για να βγάλω συμπεράσματα) . Με βασικά +++ για την έκδοση 360, πάντα κατά τη γνώμη μου για να μην με φάτε, το LIVE και το episodic content που θα έχουμε, αρχής γενομένου σε λίγους μήνες. Για τα γραφικά βλέπω ακόμα κάποιους να παραπονιούνται, κρίμα όμως. Το μόνο που αποδεικνύουν είναι πως είναι τεχνολογικά ανίδεοι ( δεν το λέω για να προσβάλλω κάποιον, είναι όμως fact). Γραφικά τύπου Gears ή Uncharted ξεχάστε τα σε sandbox game. Αντίστοιχα και στην επόμενη γενιά κονσολών πάλι το αντίστοιχο GTA θα είναι υποδεέστερο σαν γραφικά από τα κάθε είδους fps, tps που θα κυκλοφορούν. Είναι θέμα κλίμακας. Τώρα αν κάποιος είναι απλά graphic whore και τον απασχολεί μόνο αυτό, τι να πω, ας μην το παίξει, αυτός χάνει. Πάντως, ακόμα και με την δεδομένα μεγάλη έκταση του παιχνιδιού, εμένα τα γραφικά μου φαίνονται πολύ καλά σε βαθμό που δεν το περίμενα ( μην κρίνετε από το βιντεάκι μου, που είναι σε χαμηλή ανάλυση και κακό φωτισμό). Έχω αναλύσει λίγες σελίδες πριν, για όποιον θέλει, το σκεπτικό μου όσον αφορά το παιχνίδι γενικότερα και πώς θα πρέπει, κατ εμέ, να το κρίνει κάποιος. Προς το παρόν λέω να σταματήσουμε να τρωγόμαστε με τα ρούχα μας και να απολαύσουμε την παιχνιδάρα. Η Rockstar φαίνεται πως πρόσεξε πολύ και τις 2 εκδόσεις σε επίπεδα exclusive τίτλου και μας προσφέρει έναν killer τίτλο.
jowl_tnt Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Να σας πω τι παίζει με τα Pop-in στο 360 τώρα που το έπαιξα περισσότερο. Τον σκληρό, σίγουρα τον χρησιμοποιεί για Cache. Μόλις βάλω το παιχνίδι και κάνω καμιά βόλτα, κάνει μπαμ οτι αργούν να φορτώσουν τα Textures. Μετά από 5λεπτά, όμως, βόλτες στην πόλη, σταματάει το Pop-in και παίζει ομαλά. Οπότε σίγουρα φορτώνονταν τα Textures στην cache και μετά όλα καλά...
Freakster Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Ελπίζω να το βρω αύριο στα καταστήματα και να μην το κυκλοφορησουν τεταρτη πεμπτη..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα