spinnet Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 ε όχι και απίστευτα... βελτιωμένα ok, αλλά τα animation/physics θέλουν πολύ δουλειά...
tsakonas Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 mi leme ta idia kai ta idia se kathe GTA pou vgenei...giafto pou prosferei einai apistefta....kai sigritika me ta proigoumena...
savvvas Δημοσ. 8 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2007 Grand Theft Auto IV COMING 16.10.07 Το καινούργιο Grand theft auto 4 μας παρουσιάζει το Trailer. INFO: Ένας μήνας πειραγμάτων, αντίστροφων μετρήσεων και.. υπομονής για τους αμέτρητους οπαδούς του διάσημου franchise έφτασε στο τέλος του. Η Rockstar επέδειξε χθες μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της το πρώτο teaser trailer για το GTA IV, που προορίζεται να κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Οκτώβριο στο Xbox 360 και το Playstation 3. Τι είχε λοιπόν να δείξει το διαβόητο βίντεο; Λίγο πολύ αυτά που υποψιαζόμασταν. Ο τεχνικός τομέας φαίνεται να θέτει νέα στάνταρντ για το είδος των sandbox games που διαδραματίζονται σε αστικό περιβάλλον, με αξιοθαύμαστη λεπτομέρεια στους χαρακτήρες (ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά της μηχανής γραφικών της εταιρίας που πρωτοείδαμε στο Table Tennis), ενώ ξεχωρίζουν οι πανέμορφοι φωτισμοί που λούζουν την – όπως φαίνεται – αναγεννημένη Liberty City ή εναλλακτικά τη Νέα Υόρκη. Το βίντεο επίσης παρουσιάζει τον πρωταγωνιστή του νέου GTA, έναν χαρακτήρα που η όψη και η προφορά του μαρτυρούν την εκ του πρώην ανατολικού μπλοκ καταγωγή του. «Η ζωή είναι περίπλοκη» λογίζεται ο πρωταγωνιστής. «..έχω ληστέψει, έχω σκοτώσει, έχω πουλήσει ανθρώπους…ίσως εδώ τα πράγματα να είναι διαφορετικά». Εμείς αναμένουμε πλέον με περίσσια ανυπομονησία να δώσουμε απάντηση στο συλλογισμό του. Τα έχω και σε rapidshare: 32 MB | 640x360 | WMV http://rapidshare.com/files/23524009/640x360.wmv HD (720p) | 1280x720 | 68 MB http://rapidshare.com/files/23524467/1280x720.zip ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ημερομηνία έκδοσης για την Ευρώπη στις 19 Οκτωβρίου 2007
asmilon Δημοσ. 8 Απριλίου 2007 Δημοσ. 8 Απριλίου 2007 Kαλο ειναι οταν γραφουμε κατι το οποιο δεν ειναι δικο μας να αναφερουμε την πηγη. Το συγκεκριμενο αρθρο ειναι απο εδω: http://www.gamelife.gr/cPages/news.asp?id=1097 Αν δε κανω λαθος στα αντιστοιχα θεματα του 360 και του PS3 εχουν δημοσιευτει αρκετες φωτογραφιες για το νεο GTA...
Olorin Δημοσ. 8 Απριλίου 2007 Δημοσ. 8 Απριλίου 2007 Ένας μήνας πειραγμάτων, αντίστροφων μετρήσεων και.. υπομονής για τους αμέτρητους οπαδούς του διάσημου franchise έφτασε στο τέλος του. Να υποθέσω πως με τον όρο "πειράγματα", αναφέρονται στα... "teasers"??? Έλεος πια με αυτές τις άθλιες αγγλο-ελληνικές μεταφράσεις!!! Αν κάτι δεν ξέρετε/καταλαβαίνετε τι είναι, καλύτερα αφήστε το, μην το βιάζετε...:evil:
dre@mc@tcher Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Να υποθέσω πως με τον όρο "πειράγματα", αναφέρονται στα... "teasers"??? Έλεος πια με αυτές τις άθλιες αγγλο-ελληνικές μεταφράσεις!!! Αν κάτι δεν ξέρετε/καταλαβαίνετε τι είναι, καλύτερα αφήστε το, μην το βιάζετε...:evil: : offtopic:LOL Μου θυμιζει ενα γνωστο περιοδικο για videogames που τα μισα reviews ειναι αθλιες μεταφρασεις. Αχχ λιγα καλα περιοδικα εχουν μεινει.:-| και αυτα μονο για pc games. Ενα καλο για κονσολες εχω καιρο να δω. : offtopic: To gta φαινεται για αλλη μια φορα φοβερο. Να δω τι αλλο θα σκεφτουν αυτοι οι θεοι της rockstar
johnyboy Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 epidi eime ligo psiloasxetos me to thema afto eine pio kenourio apo to san andreas? kai an tha vgei se pc.
savvvas Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 epidi eime ligo psiloasxetos me to thema afto eine pio kenourio apo to san andreas? kai an tha vgei se pc. Λοιπον, αρχίζω από την αρχή: -GTA 1 -GTA: London -GTA 2 -GTA 3 -GTA: Vice city -GTA:San Andreas -GTA:Liberty city stories -GTA:Vice city stories -GTA 4 (μπορεί να μου διαφευγει κανενα απο τα παλιά, αλλά δεν εχει και πολύ σημασία) Θα βγει σιγουρα σε PC.
johnyboy Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 ok se efxaristo. -GTA:Liberty city stories -GTA:Vice city stories afta ta dio den exoun kikloforisei se pc. i kano lathos?
jesE Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Αυτα βγήκαν για το psp και κυκλοφόρησαν και για το ps2. Το "τελευταίο τεχνολογικά" GTA είναι το San Andreas.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 ε όχι και απίστευτα... βελτιωμένα ok, αλλά τα animation/physics θέλουν πολύ δουλειά... Oxi apisteuta?LoL...min ksexnas ti kosmo fortonei kai oti ta proigoumena NPCs itan san megala pixels...ama thimase ta xeria itan tetragona...lol.Kai tora pos apo ena preview eides ta animations kai physics pou fusika einai ola beta akoma, aporo...mipos eisai enas apo tous devs k den mas to les?
MiltoZ Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Λοιπον, αρχίζω από την αρχή: -GTA 1 -GTA: London -GTA 2 -GTA 3 -GTA: Vice city -GTA:San Andreas -GTA:Liberty city stories -GTA:Vice city stories -GTA 4 (μπορεί να μου διαφευγει κανενα απο τα παλιά, αλλά δεν εχει και πολύ σημασία) Θα βγει σιγουρα σε PC. Από όλα αυτά το Vice City ήταν το αγαπημένο μου. Έπερνες το ελικοπτεράκι και΄πήγαινες στα μαγαζιά σου να μαζέψεις το παραδάκι. Στο San Andreas μου άρεσε ο τζόγος
Ulukai Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Μάλλον θα είναι πολύ καλό αλλά... No airplanes ρε γμτ... :roll: Μπορεί να είναι μόνο μια πόλη, αλλά εφόσον θα είναι σε μέγεθος σχεδόν σαν το SA θα μπορούσαν να περιλάβουν και αεροπλάνα. Σίγουρα δε τους βγαίνει στο χρονικό διάστημα που έθεσαν και θέλουν να έχουν και κάτι να προσθέσουν στα επόμενα gta... Ό,τι βελτιώσεις και να κάνουν και όσες αλλαγές, αυτό είναι ένα βήμα προς τα πίσω.
fits13 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Pedes tha vgei gia ps2? Ti lene oi piges sas? Egw pali pistevw oti tha vgei giati akoma gia 1 xrono toylaxiston tha vgazoyn kai paixnidia gia to ps2 meta tha ta kopsoyn ola an poulisei to ps3.
zousgr Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Pedes tha vgei gia ps2? Ti lene oi piges sas? Egw pali pistevw oti tha vgei giati akoma gia 1 xrono toylaxiston tha vgazoyn kai paixnidia gia to ps2 meta tha ta kopsoyn ola an poulisei to ps3. Μπα, δεν παίζει να βγει για PS2. Δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα και δεν νομίζω να κάτσουν να ασχοληθούν να το ξανασχεδιάσουν για τα γραφικά του PS2.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα