nzeppos Δημοσ. 27 Απριλίου 2008 Δημοσ. 27 Απριλίου 2008 βασικά η engine euphoria σου λέει κάτι;http://www.gamersyde.com/news_6380_en.html Πολύ εντυπωσιακό! Έτσι εξηγούνται οι απίθανες τούμπες που τρώει ο τύπος όταν βουτάει έξω από κινούμενο όχημα.
biscoto Δημοσ. 27 Απριλίου 2008 Δημοσ. 27 Απριλίου 2008 Φιλαράκι, δε με ενδιαφέρει καν αν η μηχανή γραφικών ονομάζετε euphoria ή Unreal ή ότι να΄ναι!Τα μάτια μου, μου λένε ποια γραφικά είναι όμορφα και όχι οι φανφάρες τον Developments... Και προς θεού, δεν είπα οτι δεν έχει όμορφα γραφικά το GTA για το είδος του. Απλά δε μπορείς να πεις οτι έχει καλύτερα από το GOW. Πώς να το κάνουμε δηλαδή; Και μονόφθαλμος να είσαι βλέπεις ποιο έχει καλύτερα... μα η μηχανη γραφικων δεν σχετιζεται μονο με μια σταθερη εικονα, η με το πως φενεται το μουσι του κομαντο ή πιο σκηνικο φενεται πιο ομορφο αλλα και με το πως αντιδρουν τα αντικειμενα-ανθρωποι στο περιβαλλον, τι κινησεις κανουν και πως τις κανουν...
jowl_tnt Δημοσ. 27 Απριλίου 2008 Δημοσ. 27 Απριλίου 2008 Ε τότε δε το θέσατε σωστά. Άλλο το να λες "έχει καλύτερα γραφικά" και άλλο "έχει καλύτερα Animation". Που και το animation του δεν είναι και ότι καλύτερο. Περπατάς και αναποδογυρίζουν τα τραπέζια λες και είσαι στο Μάτριξ!
Bougas Δημοσ. 27 Απριλίου 2008 Δημοσ. 27 Απριλίου 2008 δηλαδη προτεινεις να εχει τις αποστολές σαν πιστες?? Όχι,απλά θα ήθελα περισσότερο παιχνίδι και λιγότερο οδήγηση.πλέον όλα τα παιχνίδια που περιέχουν οδήγηση,τα έχουνε κάνει free drive,(αν το λέω σωστά).Να σου δώσω ένα παράδειγμα να καταλάβεις τι εννοώ.Στο burnout paradise έχω κάνει 600 χιλιόμετρα,και τα καθαρά χιλιόμετρα απο τις κούρσες μου ειναι 200.τα υπόλοιπα 400,είναι οι τσάρκες που κόβω για το πήγαινε έλα στις κούρσες.Ενα άλλο παράδειγμα με ένα παιχνίδι "τύπου" GTA,άλλα σε παιδίκο,το bully scholarship.Είμαι στο 85%,έχω τελειώσει 75 αποστόλες,έχω διανήσει 220 χιλιόμετρα με τα πόδια,70 με το skate,και 150 με το ποδήλατο,συνολικά 28 περίπου ώρες παιχνιδιού.οι αποστολές συνολικά,άντε να ήτανε 3 ώρες,και πολύ λέω.οι υπόλοιπες 25 ήτανε το πήγαινε έλα απο το κολέγιο στην πόλη,απο την πόλη στο γυμναστήριο μποξ,απο το γυμναστήριο να πάω στην άλλη άκρη της γής να πουλήσω εφημερίδες να βγάλω κανα φράγκο,κτλ. αν δεν υπήρχαν τα δρομολόγια,το παιχνίδι δεν θα διαρκούσε πάνω απο 4-5 ώρες.Άλλα παιχνίδια είναι πχ το need for speed underground....μπορεί να οδηγούσες και 15 λεπτά,να πάς στο άλλο άκρο της πόλης,για να βρείς το σημείο και να ξεκινήσει η κούρσα.οκ,σίγουρα και αυτο είναι στήν ομορφία του παιχνίδιου,δεν αντιλέγω.Άπλα απο ενα σημείο και μετά,αρχίζει και με κουράζει.
Toufas Δημοσ. 27 Απριλίου 2008 Δημοσ. 27 Απριλίου 2008 bougas grand theft AUTO παιζεις. εκτος αν ειναι το πρωτο gta που παιζεις
johnnypatras Δημοσ. 27 Απριλίου 2008 Δημοσ. 27 Απριλίου 2008 Αφού ανέστη και ο Χριστός και σπάσαμε και τα κόκκινα αυγά, ας κάνω κι εγώ ένα ποστ, σε μια προσπάθεια να ξεκαθαρίσουν λίγο τα πράγματα, γιατι πολλοί μου φαίνεστε κάπως μπερδεμένοι βρε παιδιά. Καταρχάς κατ'εμέ τα παιχνίδια πρέπει να βαθμολογούνται συνολικά ως εμπειρία. Καλή είναι η εξειδίκευση σε τομείς όπως γραφικά, gameplay, script, ήχος κτλ. , αλλάη συνολική εμπειρία που σου μένει όταν παίζεις το παιχνίδι είναι αυτό που πρέπει να μείνει. Το γενικό feeling. Τουλάχιστον όπως το πάιζω εγώ, είμαι στο 30% μετά από περίπου 20 ώρες. Είναι ΜΑΚΡΑΝ η καλύτερη εμπειρία που μου έχει προσφέρει ποτέ παιχνίδι. Βρίσκεσαι σε μία πόλη με την οποία αλληλεπιδράς, κυρίως με αυτοκίνητα ( μην ξεχνιόμαστε, Grand Theft Auto λέγεται το παιχνίδι), ο κόσμος γύρω σου φαίνεται να ζει την καθημερινότητά του, με τα απρόοπτά της κτλ. κτλ., συνομιλούν, αστειεύονται, σχολιάζουν. Ακούς στην τηλεόραση και το ράδιο ειδήσεις ( ακόμα κι αυτά που πριν λίγο εσύ προκάλεσες) , όπως και τα βλέπεις γραμμένα στο internet, όπου εκτός των άλλων, μπορείς να διαβάσεις blogs, να κάνεις dates, έχεις email κτλ. Στο αυτοκινητάκι σου, ( ή τη μηχανή ή το φουσκωτό κτλ) έχεις το ραδιάκι σου, κάνεις τις τσάρκες σου όπου γουστάρεις και γενικά έχεις μία απίστευτη ελευθερία κινήσεων. Το μεγάλο βήμα σε αυτό το GTA, εκτός από τα γραφικά, έχει γίνει στα physics. Η euphoria engine απλά δίνει ρέστα και αυτό φαίνεται όπου σταθείς κι όπου βρεθείς. Χειρισμός αυτοκινήτων, συγκρούσεις, συγκρούσεις με πεζούς, όταν σε παρασύρουν αυτοκίνητα, εκρήξεις, στους πυροβολισμούς και άλλα πολλά. Είναι πλήρως και αρμονικά ενσωματωμένη, "αφομοιωμένη" στον πυρήνα του παιχνιδιού. Και απλά με εντυπωσιάζει. Για όσους βιάζονται να κρίνουν, παίδες, το παιχνίδι ουσιαστικά αρχίζει μετά από κάποιο γεγονός (αναγκαστική μετακόμιση) , τουλάχιστον μέχρι εκεί που έχω παίξει εγώ, φαντάζομαι η κατάσταση κλιμακώνεται ακόμα περισσότερο στη συνέχεια. Αυτό το έχουν κάνει για να συνηθίσουμε τα controls και να μπούμε σιγά σιγά στο κλίμα, γιατί είναι γεγονός πως ο χειρισμός απαιτεί αρκετή εξοικείωση και προσωπικά, έφαγα κάποιες φορές τα μούτρα μου ψάχνοντας να βρω πώς ακριβώς λειτουργεί το gameplay. Τώρα που σιγά σιγά αρχίζω και καταλαβαίνω τι παίζει και είναι και πιο απαιτητικές οι αποστολές, το παιχνίδι είναι πόρωση! Αυτό που έχω να πω εδώ είναι πως στις μάχες ΔΕΝ θέλει τόσο την λογική των προηγούμενων GTA (ντου και μέσα). Θέλει πιο πολύ υπομονή και στρατηγική σχεδίαση. Αλλά, έτσι και μάθετε να χειρίζεστε με κάποια εξοικείωση τα controls, είναι απλά γαμάτο!! Γίνεται κυριολεκτικά της κακομοίρας!! Αυτό με το πλήθος των αποστολών που ακούω πραγματικά βρε παιδιά, sorry, αλλά δεν ισχύει σε καμία περίπτωση. Ίσα ίσα έχω ανά πάσα στιγμή να διαλέξω ανάμεσα σε 3-4-5 αποστολές. Είναι πολλές οι αποστολές και μάλιστα οι περισσότερες είναι και εξαιρετικά σκηνοθετημένες και πολύ ωραίες στο παίξιμο. Αυτό που ειπώθηκε επίσης με τα ατελείωτα ταξίδια κτλ. επίσης είναι λάθος και δείγμα ότι δεν το έχετε ψάξει πολύ το παιχνίδι. Υπάρχουν επιλογές, simple as that. Εγώ προσωπικά προτιμώ να παίρνω το αμάξι μου, να βάζω το ράδιο και να πηγαίνω εκεί που θέλω. Όποιος δεν θέλει να το κάνει αυτό ( γιατί το βαριέται, τον κούρασε ή ό,τι άλλο) παίρνει ένα ταξάκι, κάνει ένα απλό skip στην διαδρομή και φτάνει εκεί που θέλει ξοδεύοντας λίγα χρήματα. Μια χαρούλα. Επίσης, στον τομέα των γραφικών, ΔΕΝ γίνεται ρε σεις να γίνει σύγκριση ενός sandbox game με tps και fps που συγκρίνετε. Για το GOW , που αναφέρετε, για μία πίστα ( που σαν έκταση, τι να συγκρίνεις με το GTA; )κάνει loading 10-15 δεύτερα. Για να είχατε παρόμοιο αποτέλεσμα σε sandbox game θέλατε αποθηκευτικό μέσο της τάξης των 100GB (τόοοοσα textures υψηλής ανάλυσης που θα τα βάζατε; ) το οποίο επίσης να έχει πολύ γρήγορο streaming για να μεταφέρει τα δεδομένα έγκαιρα, 6-7 φορές ισχυρότερο hardware (επόμενη γενιά δηλαδή, πώς θα επεξεργαστείτε όλο αυτόν τον όγκο των textures και των πιο advanced φωτισμών, σκιασμών κτλ. κτλ. που ζητάτε; ) . Και λάβετε υπόψην επίσης πως τρέχει και μία μηχανή φυσικής παράλληλα. Και γίνεται streamed το περιβάλλον γύρω σας σε real time, χωρίς καθόλου loading. Για εμένα αυτό είναι πράγματι εντυπωσιακό. Παρόλα αυτά και με όριο το hardware αποκλειστικά ( τηρουμένων των αναλογιών δηλαδή), για εμένα το οπτικό αποτέλεσμα είναι αρκετά καλύτερο από,τι περίμενα. Οι φωτισμοί πραγματικά είναι πολύ καλοί όπως και οι σκιάσεις. Το πιο εντυπωσιακό είναι οι μεταβάσεις από ημέρα σε νύχτα, από στεγνό σε βροχή, η ανατολή του ηλίου ( καθίστε και δείτε την μία φορά, αξίζει) και η γενικότερη αίσθηση του γραφικού υπόβαθρου του παιχνιδιού. Glitches και bugs σε ένα τόσο αχανές περιβάλλον θεωρώ αναπόφευκτο να μην υπάρχουν. Είναι πολύ δύσκολο να το ελέγξεις απόλυτα. Παρόλα αυτά το μόνο που έχω δει μέχρι τώρα είναι μία φορά που πήρα ταξί για να πάω κάπου και δεν του είπα να βιαστεί, κάπου κόλλησε ο μ@λάκας στην κίνηση και περίμενα κανά 5λεπτο να ξεκολλήσει.Μπρός, όπισθεν, βρισίδια , μπινελίκια, τελικά του είπα να βιαστεί και ξεκόλλησε. Γενικά πάντως δεν είμαι ο τύπος που θα ψάξει να βρει bugs, glitches κτλ. παρά μόνο αν μου προκύψουν. Οπότε πιθανότατa υπάρχουν και άλλα. Άντε, για να τελειώνω, γιατί το παράκανα με το post μου ο επίλογός μου είναι πως το παιχνίδι είναι ανεπανάληπτη εμπειρία. Να προσθέσω επίσης πως το voice acting, to humour,η σκηνοθεσία και το σενάριο φαίνονται να είναι απίστευτα δεμένα και σφιχτά μέχρι στιγμής, σε αντίθεση με τα προηγούμενα GTAs. Όλα αυτά μαζί το κάνουν ένα αριστούργημα και φαίνεται η αγάπη και το μεράκι που έχει δοθεί από τους δημιουργούς του (ακόμα και στις μικρές λεπτομέρειες) για να μπορούμε σήμερα να το παίζουμε στις οθόνες μας.
anamenos Δημοσ. 27 Απριλίου 2008 Δημοσ. 27 Απριλίου 2008 johnnypatras, εξαιρετικό το review σου, με κάνει να θέλω να παίξω GTA εδώ και τώρα...
Toufas Δημοσ. 27 Απριλίου 2008 Δημοσ. 27 Απριλίου 2008 Posted: 25/04/2008 απο το play η collectors ελπιζω να ερθει την δευτερα μιας και δουλευω την τριτη
chill Δημοσ. 27 Απριλίου 2008 Δημοσ. 27 Απριλίου 2008 Εσύ είσαι τυχερός γιατί είσαι στο εξωτερικό. Αλίμονο σε μας στο Ελλάντα. Και σε μένα posted έγινε από τις 24 το απλό αλλά με τις γιορτές και πρωτομαγιά σε κανένα δεκαπενθήμερο το βλέπω στα χέρια μου....
ntouzieras Δημοσ. 27 Απριλίου 2008 Δημοσ. 27 Απριλίου 2008 johnypatras θερμα συγχαρητηρια για το review!!!! παμε να ψησουμε κανα αρνακι και κανα προστυχο κοκορετσακι τωρα!!
flik Δημοσ. 27 Απριλίου 2008 Δημοσ. 27 Απριλίου 2008 Κι εγώ που έπαιξα χθες μερικές ώρες, ένιωσα ακριβώς όπως τα λέει ο johnypatras. Μπράβο, πολύ καλή περιγραφή. Και ειδικά για ΄να παιχνίδι που έχει σχεδιαστεί κυρίως για δραστηριότητες με αυτοκίνητα, είναι φανταστικό να βλέπεις πόσα άλλα πράγματα μπορείς να κάνεις. Νομίζω πως όλοι όσοι έχουν πορωθεί με gta, έχουν πορωθεί γιατί μπορούν να παίζουν ασταμάτητα, μόνο κάνοντας βόλτες και ανακαλύπτοντας κρυμμένες γωνιές της πόλης, που απο οτι φαίνεται εδώ, σίγουρα υπάρχουν πολλές. Αν ήταν να βγάλουν τις μισές αποστολές και να βάλουν και άλλες δραστηριότητες στην πόλη, δεν θα έλεγα όχι. Για μένα το παιχνίδι σίγουρα δεν τελειώνει όταν τελειώνουν οι αποστολές. Τελειώνει όταν έχεις μάθει όλη την πόλη σαν το σπίτι σου. Χριστός Ανέστη σε όλους και χρόνια πολλά
stathakis21 Δημοσ. 27 Απριλίου 2008 Δημοσ. 27 Απριλίου 2008 Κι εγώ που έπαιξα χθες μερικές ώρες, ένιωσα ακριβώς όπως τα λέει ο johnypatras. Μπράβο, πολύ καλή περιγραφή. Και ειδικά για ΄να παιχνίδι που έχει σχεδιαστεί κυρίως για δραστηριότητες με αυτοκίνητα, είναι φανταστικό να βλέπεις πόσα άλλα πράγματα μπορείς να κάνεις. Νομίζω πως όλοι όσοι έχουν πορωθεί με gta, έχουν πορωθεί γιατί μπορούν να παίζουν ασταμάτητα, μόνο κάνοντας βόλτες και ανακαλύπτοντας κρυμμένες γωνιές της πόλης, που απο οτι φαίνεται εδώ, σίγουρα υπάρχουν πολλές. Αν ήταν να βγάλουν τις μισές αποστολές και να βάλουν και άλλες δραστηριότητες στην πόλη, δεν θα έλεγα όχι. Για μένα το παιχνίδι σίγουρα δεν τελειώνει όταν τελειώνουν οι αποστολές. Τελειώνει όταν έχεις μάθει όλη την πόλη σαν το σπίτι σου.Χριστός Ανέστη σε όλους και χρόνια πολλά ακριβως αυτο... συγχαριτηρια στον johnnypatras για το review...
S_DECATHLON Δημοσ. 27 Απριλίου 2008 Δημοσ. 27 Απριλίου 2008 Αντε μπραβο επειδη πολλα ειχαν ακουστει αυτες τις μερες.... Μπραβο johnnypatras μας ποροσες.. Χρονια Πολλα
Stormwatch Δημοσ. 27 Απριλίου 2008 Δημοσ. 27 Απριλίου 2008 Παίδες, από πότε είναι ασφαλές να φορτώσουμε το GTA; Είχα ακούσει για 29 αλλά βλέπω στο neogaf ότι το έχουν αγοράσει αρκετοί original...
mixalisss Δημοσ. 27 Απριλίου 2008 Δημοσ. 27 Απριλίου 2008 ρε παιδια πως το κσνεις install στο hdd του 360 to gta;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα