Προς το περιεχόμενο

Grand Theft Auto IV [Xbox 360][PS3]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

και από μένα 6/10 για το xbox360 , αυτοί που βγάζουν τις βαθμολογίες σε τι οθόνες κάνουν τα τεστ, για να την αγοράσω λεω :devil:

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

προσωπική άποψη:

γραφικά για GTA IV 10/10, σαν game συνολικά 8 με 9 -10.

gears of war γραφικά 9/10, σαν game συνολικά 5/10 και πολύ του είναι (απελπιστικά μικρό κ μονότονο) .

halo 3 γραφικά 7/10, σαν game συνολικά (εκτός multiplayer) 5/10 (βαρετό).

Επαναλαμβάνω πως είναι η υποκειμενική άποψή μου.

ξέχασα το call of duty 4: γραφικά 10/10, σαν game συνολικά 8/10 (multiplayer 11/10). lol :P

Δημοσ.
Έτσι... !!

Φίλε bougas είναι τόσο καλό που δεν σε πειράζει να οδηγείς για να πας στις αποστολές. Το αντίθετο... Choose a vehicle and a nice radio station and enjoy!

Άλλωστε τα GTA δεν τα παίζουμε για να τελειώσουμε τις αποστολές τη μία μετά την άλλη τσακ μπαμ... Κάνουμε τις βόλτες μας, side missions, γυρνάμε τις πόλεις, μαθαίνουμε τα κατατόπια κλπ.. Thats the spirit of GTA. :-D

Αν ξεκινήσεις το παιχνίδι με σκοπό να το τελειώσεις γρήγορα, θα χάσεις πολλά και δε πρόκειται να σου αρέσει ούτως ή άλλως... Και θα βρίσκεις ψεγάδια συνέχεια.

Από αυτή την άποψη και το san andreas ήταν κορυφαίο, άσχετα αν τα γραφικά ήταν μάπα, τα pop ups ατέλειωτα κλπ κλπ... Αλλά δε μας χάλασε καθόλου.

Καβαλούσαμε το μοτόρι ανοίγαμε το ράδιο και... ταξιδεύαμε. :mrgreen:

Πλέον το χω τελειώσει κάπου 6-7 φορές και κάθε φορά τυχαίνει να ακούω ατάκες για πρώτη φορά... Μιλάμε για μεγάλη ποικοιλία και προσοχή σε κάποιες λεπτομέρειες.

Και θα μας χαλάσει το GTA IV? :rolleyes:

συμφωνω...αυτο ειναι το ιδιαιτερο στο gta ...η ελευθερια που εχεις να κανεις οτι θες(για μενα οι αποστολες συμπληρωνουν το παιχνιδι)...μπορεις να φας ωρες στο να κανεις βοβτες,νακανεις τον ταξιτζη κτλ κτλ κτλ...

και απο γραφικα ειναι μια χαρα...ουτος η αλλος δεν εχω την απαιτηση 1 τοσο μεγαλο παιχνιδι να εχει τα καλυτερα γραφικα που κυκλοφορουν...

Δημοσ.

Ρε συ Bougas, δίκιο έχεις για την οδήγηση. Για μένα μάλιστα, που βαριέμαι να περπατάω, είναι πάνω από το 90% του παιχνιδιού. Αλλά δεν με χαλάει καθόλου. Μου αρέσει να κάνω βόλτες και ταριφιές και να ακούω μουσικούλα στο ράδιο. Είναι θέμα γούστου. Το NFSU2 που είπες το είχα λιώσει (και τελειώσει) αν και γενικά δεν ασχολούμαι με arcade ραλάκια. Γιατί μου άρεσε όλο αυτό το σούρτα φέρτα για να πας στην αποστολή. Αντίθετα με το NFSU1 δεν ασχολήθηκα ποτέ.

Στο GTA IV για παράδειγμα πέρασα χθες ώρες βλέποντας TV (ο καμένος) και διαβάζοντας τα διάφορα sites στο internet cafe του παιχνιδιού. Χάσιμο τελειώς αλλά και πολύ γέλιο. Δεν είναι μόνο για τις αποστολές αλλά και για την εμπειρία. Να περνάς την ώρα σου κάνοντας (περίπου) ό,τι γουστάρεις.

Τώρα αν το GTA IV έχει και κάτι παραπάνω από την... εξοντωτική οδήγηση είναι κάτι που περιμένουμε να δούμε. Μέχρι στιγμής πιστεύω ότι το San Andreas ήταν πιο πορωτικό στην αρχή, κυρίως γιατί είχε κατιτίς που δεν είχαν τα προηγούμενα GTA (ενώ μου άρεσε πάρα πολύ το περιβάλλον και οι γειτονιές του SA, σε αντίθεση με την LC που την έχουμε ξαναδει στο Godfather). Είπαμε, ανέβασε τον πήχη πάρα πολύ ψηλά. Αλλά αυτό δεν κάνει το IV κακό παιχνίδι. Σίγουρα πάντως δεν αξίζει για 10, γιατί σωστά είπες ότι κανένα παιχνίδι δεν αξίζει τέτοια βαθμολογία (εκτός από το Silent Hunter 3, χεχεχε).

Άσχετο αλλά θα συμφωνήσω απόλυτα με τον p3tr@n για το Halo3. Είπα να του ρίξω άλλη μια ματιά αλλά προτίμησα να ξεκινήσω από το Halo 1 σε PC, μπας και τα τελειώσω όλα μαζεμένα και μετά να ασχοληθώ λίγο με το online του 3. Νταξ, έλεος, δεν μπορώ να καταλάβω πώς άρεσε αυτό το πράμα, υπάρχουν δεκάδες απείρως ανώτερα FPS.

Δημοσ.
προσωπική άποψη:

γραφικά για GTA IV 10/10, σαν game συνολικά 8 με 9 -10.

gears of war γραφικά 9/10, σαν game συνολικά 5/10 και πολύ του είναι (απελπιστικά μικρό κ μονότονο) .

halo 3 γραφικά 7/10, σαν game συνολικά (εκτός multiplayer) 5/10 (βαρετό).

Επαναλαμβάνω πως είναι η υποκειμενική άποψή μου.

ξέχασα το call of duty 4: γραφικά 10/10, σαν game συνολικά 8/10 (multiplayer 11/10). lol :P

Συγνώμη,αλλα το να βάζεις μεγαλύτερη βαθμολογία στα γραφικά του GTA απο το Gears,δεν είναι υποκειμενικό.Θα γελάνε και οι πέτρες.:-)

Δημοσ.
Συγνώμη,αλλα το να βάζεις μεγαλύτερη βαθμολογία στα γραφικά του GTA απο το Gears,δεν είναι υποκειμενικό.Θα γελάνε και οι πέτρες.:-)

κοίτα, για μένα δεν παίζει ρόλο μόνο ο καθαρά τεχνικός τομέας δλδ μοντέλα με περισσότερα πολύγωνα, μεγαλύτερη ανάλυση και γυαλάδα σε μεταλλικά αντικείμενα και νερό, είναι περισσότερο το artistic effect που έχει το κάθε παιχνίδι, π.χ. το southpark δεν έχει καλύτερα "γραφικά" από κάτι τρισδιάστατα κινούμενα σχέδια (του κ*λου) αλλά απεικονίζει με πολύ πιο εύστοχο τρόπο αρκετά πράγματα. Κάπως έτσι το βλέπω.

Χριστός ανέστη by the way. :D

Δημοσ.

Και γω πάντως, διάβασα το Post σου, 3-4 φορές για να σιγουρευτώ ότι γράφεις αυτό που κατάλαβα...

Σοβαρολογείς τώρα;

Τι έχει πετύχει καλύτερα δηλαδή το GTA;

Τις τέντες;

Δημοσ.
Και γω πάντως, διάβασα το Post σου, 3-4 φορές για να σιγουρευτώ ότι γράφεις αυτό που κατάλαβα...

Σοβαρολογείς τώρα;

Τι έχει πετύχει καλύτερα δηλαδή το GTA;

Της τέντες;

βασικά η engine euphoria σου λέει κάτι;

http://www.gamersyde.com/news_6380_en.html

Δημοσ.

βασικα καταλαβαινω τον p3tr@n...(αλλο αν συμφωνω ή οχι για το gow)

με αυτη τη λογικη που λετε τα παιχνιδια του wii επρεπε να περνουν βαθμολογιες τρομερα χαμηλες...)...

τελος παντων δεν περιμενα τοσες πολλες αντιδρασεις...

οπως ειπα και πριν το παιχνιδι κατα τη γνωμη μου εστιαζει αλλου...

να μου πειτε για τα γραφικα του halo 3 οκ...μπορει καποιος να βρει και να λεει....οπως και για οποιοδηποτε αλλο παιχνιδι τετοιου ιδους...

εδω ομως κανεις δεν παινευτηκε για τα τρομερα γραφικα που εφτιαξε...

Δημοσ.
Αν διάβασες καλά,(έκανες τον κόπο να διαβάζεις όλο το πόστ,η μόνο αυτα που σε συμφέρουν; ),μίλησα για 7/10,και ότι για εμένα που με ενοχλει αυτό και αυτό,του βάζω 5/10.Είναι προσωπική άποψη,(που καλά κάνεις και την σχολιάζεις).Αλλα το 10/10 που του βάζεις εσύ,απορώ άμα έχεις παίξει ποτέ στην ζωή σου παιχνίδι φίλε μου.(φιλικά στο λέω). :-)

Όσο για τα Reviews και τα δεκάρια,απλά να θυμισω ενα παιχνίδι και μια βαθμολογία που έφαγε τρελό κράξιμο,το Vegas 2 και το μέσω όρο των 9,2 βαθμών....ότι να'ναι.

edit:λάτρευα τα κλασσικά gta,απο τα καλύτερα παιχνίδια που έπαιξα ποτέ.Απο το san adreas και μετά,για μένα το κάνανε απλά βαρετό.(αυτό το πήγαινε έλα με το αυτοκίνητο για να πάς σε μια αποστολή,δεν το βαριέμαι μόνο στο gta,αλλα και στο burnout paradise,και σε όλα σχεδόν τα ραλάκια όπως underground 2 και μετά.μου σπάει τα νεύρα.Έχει να κάνει καθαρά,με το να σε καθηστερεί,και να διαρκεί το παιχνίδι περισσότερες ώρες,και να σου φαίνεται μεγάλο.Αν οι αποστολές - κούρσες ξεκινούσαν κατευθείαν,τα παιχνίδια αυτά δεν θα διαρκούσαν πάνω απο 4 ώρες... )

μα το παιχνιδι προσφερει ελευθερια! αυτο ειναι το ατου του και η πρωτοτυπια του originally...

καταρχας παντα εχει πανω απο μια αποστολη διαθεσιμη και διαλεγεις εσυ ποτε και πως θες να πας... δηλαδη προτεινεις να εχει τις αποστολές σαν πιστες?? περναμε εμπρος για το επομενο επιπεδο...

η αισθηση της ελευθεριας και του απροοπτου το κανουν ενα απο τα πιο τελεια games..

Δημοσ.
βασικά η engine euphoria σου λέει κάτι;

http://www.gamersyde.com/news_6380_en.html

Φιλαράκι, δε με ενδιαφέρει καν αν η μηχανή γραφικών ονομάζετε euphoria ή Unreal ή ότι να΄ναι!

Τα μάτια μου, μου λένε ποια γραφικά είναι όμορφα και όχι οι φανφάρες τον Developments...

Και προς θεού, δεν είπα οτι δεν έχει όμορφα γραφικά το GTA για το είδος του.

Απλά δε μπορείς να πεις οτι έχει καλύτερα από το GOW. Πώς να το κάνουμε δηλαδή;

Και μονόφθαλμος να είσαι βλέπεις ποιο έχει καλύτερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...