Προς το περιεχόμενο

Grand Theft Auto IV [Xbox 360][PS3]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
@@ 10/10 είναι.

εκτος απο το άκυρο texture streaming με τα αόρατα μοντέλα....λες και οδηγείς στη σελήνη είναι...και μην μου πείτε "λεπτομέρειες" γιατί στο μισό παιχνίδι οδηγείς αμάξι...

Κατα τ'αλλα ωραίο είναι και έχει πολύ καλό humor ειδικά στο ράδιο και στην TV στο safehouse :)

respect +5 και απο μένα.11 ώρες παιχνιδιού μέχρι στιγμής,και τις 10 οδηγούσα...οι αποστολές μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού.ενα 5/10 και πολύ του βάζω,αν δέν είχε τόσο πολύ οδήγηση,θα του έβαζα ένα 7.αρκετά ευχάριστο παιχνιδάκι,αλλα όχι κάτι το ιδιαίτερο για μένα.τα γραφικά του δεν με ενοχλούν πολύ,είναι το τελευταίο πράγμα που κοιτάω σε ένα παιχνίδι,το σύστημα στόχευσης όμως,κάποια στιγμή θα πρέπει να το διορθώσουν στο επόμενο GTA.

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Μόλις πριν μερικές ώρες το έπαιξα το παιχνίδι και μου άρεσε πάρα πολύ. Εντάξει, και σε εμένα όταν έτρεχα με αμάξι δεν φόρτωναν οι λεπτομέρειες στα κτίρια κτλ αμέσως, αλλά δεν με πειράζει καθόλου αυτό, αφού σε όλα τα προηγούμενα γινόταν και είμαι συνηθισμένος. Φυσικά δεν στουκάρω πάνω σε αόρατους τοίχους κτλ. Έχω και σκληρό, και νομίζω πως το είχα φλασάρει σε 12χ. (Υπάρχει τρόπος να το επιβεβαιώσω, απο περιέργεια). Πρόκειται για μια ολόκληρη πόλη, που έχει τα πάντα μέσα, μπορείς να κάνεις ότι θέλεις, έχει πάρα μα πάρα πολλά πράγματα να εξερευνήσεις, και τα γραφικά για μια τέτοια πόλη είναι πολύ καλά. Προφανώς το σύστημα στόχευσης, και άλλα πράγματα για τα οποία φημίζονται άλλα παιχνίδια, είναι το τελευταίο πράγμα που κοιτάω. Ακόμα και οι αποστολές είναι για μένα σε δεύτερη προτεραιότητα. Εμένα με γοητεύει πάντα αυτή η λεπτομέρεια, και η αληθοφάνεια που έχει αυτό το παιχνίδι. Σε λίγο θα σκοτώνουμε πεζό, και θα στεναχωριόμαστε γιατί θα είναι σαν αληθινό.

Πολύ καλό.

Δημοσ.
Ναι ρε Bougas, τα ισοπέδωσες όλα ρε, μέρες που είναι! star-wars-smiley-5472.gif

κάτσε ρε νάσο,έχω άδικο που λέω οτι το 90% του παιχνιδιού είναι οδήγηση στα ίδια ακριβώς μέρη; επαναλαμβάνετε συνεχώς το παιχνίδι,10 λεπτά οδηγάς για να πάς σε μια αποστολή,και δέν το λέω μόνο εγω,αλλά σε όλα τα ξένα φόρουμ εκτός των ελληνικών.Όπως λένε και για τα άπειρα bugs του στα γραφικά,στην κίνηση του χαρακτήρα,στον στόχο του όπλου,και πολλά άλλα.

edit:δεν είπα οτι είναι κακό παιχνίδι,αλλα οτι έχει αρκετες ατέλειες,και είναι αδύνατον να του βάλεις 10/10 όπως λένε μερικοί που δεν έχουν ξαναπαίξει παιχνίδι στην ζωή τους.το 10,δεν μπαίνει ποτέ και σε κανένα παιχνίδι,γιατί δεν υπάρχει το τέλειο παιχνίδι.Πως λοιπόν να το βάνουνε στο gta με τα άπειρα προβλήματα; δηλαδή άμα ήτανε τέλειο και στα γραφικά του και στα όλα του,τι βαθμολογία θα του βάζανε,14/10;

Δημοσ.

Φιλε Μπουγγα το παιχνιδι ειναι μαματο....και σε οσους αρεσαν οι προηγουμενες σειρες θα κολλησουν σιγουρα...Τωρα εσενα αν σε ενοχλει να οδηγας πηγαινε με τα ποδια η παρε το μετρο που εχει...

ΟΧΙ και 5/10 στο GTA...:X:X:X Ντροπη ειναι

Δημοσ.

Αν διάβασες καλά,(έκανες τον κόπο να διαβάζεις όλο το πόστ,η μόνο αυτα που σε συμφέρουν; ),μίλησα για 7/10,και ότι για εμένα που με ενοχλει αυτό και αυτό,του βάζω 5/10.Είναι προσωπική άποψη,(που καλά κάνεις και την σχολιάζεις).Αλλα το 10/10 που του βάζεις εσύ,απορώ άμα έχεις παίξει ποτέ στην ζωή σου παιχνίδι φίλε μου.(φιλικά στο λέω). :-)

Όσο για τα Reviews και τα δεκάρια,απλά να θυμισω ενα παιχνίδι και μια βαθμολογία που έφαγε τρελό κράξιμο,το Vegas 2 και το μέσω όρο των 9,2 βαθμών....ότι να'ναι.

edit:λάτρευα τα κλασσικά gta,απο τα καλύτερα παιχνίδια που έπαιξα ποτέ.Απο το san adreas και μετά,για μένα το κάνανε απλά βαρετό.(αυτό το πήγαινε έλα με το αυτοκίνητο για να πάς σε μια αποστολή,δεν το βαριέμαι μόνο στο gta,αλλα και στο burnout paradise,και σε όλα σχεδόν τα ραλάκια όπως underground 2 και μετά.μου σπάει τα νεύρα.Έχει να κάνει καθαρά,με το να σε καθηστερεί,και να διαρκεί το παιχνίδι περισσότερες ώρες,και να σου φαίνεται μεγάλο.Αν οι αποστολές - κούρσες ξεκινούσαν κατευθείαν,τα παιχνίδια αυτά δεν θα διαρκούσαν πάνω απο 4 ώρες... )

Δημοσ.

καταρχας δεν ειπα πουθενα για 10/10 για το gta και δεν βιαζομαι να βαθμολογησω τοσο γρηγορα ενα παιχνιδι οπος μερικοι πριν ακομα να εχει κυκλοφορισει καλα καλα.. το 10 για να το βαζουμε ειναι φιλε...*δεν συγκρινεις τα παιχνιδια με την real life αλλα με τα αλλα παιχνιδια...

Δημοσ.
PDS13,όταν λέω φόλα,εννοώ οτι σε καμοία περίπτωση δεν είναι αυτο που περιμέναμε,και που προσπαθούσαν να μας παρουσιάσουν τα εκατοντάδες previews μήνες τώρα.

λοιπον...επειδη διαβαζω εδω κ λιγες μερες...τι περιμενες φιλε μου δλδ περισσοτερο.... μηπως εσυ το αντιλιφθηκες ετσι? γιατι καμοια φορα ξερεις αυτα ειναι υποκειμενικα! ο καθενας περιμενει κ κατι διαφορετικο! εγω προσωπικα αυτο περιμενα...κλασσικο GTA! ειμαι στην αρχη ακομα βεβαια αλλα βλεπω πραγματα που αλλα GTA δεν ειχαν σε αυτο το βαθμο! οπως για παραδειγμα η δυναμικη που υπαρχει στο καθε τι μεσα στη πολη...τι αλλο ηθελες δε μπορω να καταλαβω απλα.... :)

οπως για παραδειγμα εχω παρατηρησει οτι λονταρει textures και τετοια αλλα οκ ουτε καν το παρατηρεις οπως παιζεις! ουτε framedrops εχω δει ως τωρα...δεν εχω κανει τπτ install...γινετε install σε κατι κ πως..?

μηπως την εχουμε δει λιγο ολοι ειδικοι κ κρινουμε ολα τα games τοσο αυστηρα.... εχουμε φτασει σε σημειο κ ολα μας χαλανε...δε το λεω για σενα αλλα για πολλους ακομα κ στο εξωτερικο που διαβαζω κουβεντες..ειναι ετσι ειναι αλλιως...ας μαζευτουν ολοι αυτοι κ ας κανουν το τελειο game που τα ξερουν ολα..

διαβαζω διαφορα κ μολις βαλω το game βλεπω τι υπερβολη κυκλοφορει..η εγω ειμαι ασχετος κ δε τα βλεπω η τι να πω αλλο..δυτυχως αυτα δεν υπηρχαν παλιοτερα..κανεις δεν ασχολουταν τοσο...

βαλε οτι μεγαλωνουμε κιολας κ δε συγκινουμαστε το ιδιο ευκολα οπως παλιοτερα...το εχω παρατηρησει κ με μενα..:shock: απλα μην ειμαστε αδικοι...το GTA προσφερει οτι προσφερε παλιοτερα..και μαλιστα με πολυ καλητερα γραφικα! απλα πλεον ξερεις τι περιμενεις κ τπτ δε προκειτε να σε συγκινησει στον ιδιο βαθμο κ να σε σοκαρει ευχαριστα....αυτα..:-D

Δημοσ.
βαλε οτι μεγαλωνουμε κιολας κ δε συγκινουμαστε το ιδιο ευκολα οπως παλιοτερα...το εχω παρατηρησει κ με μενα..:shock:

Αυτό το πιστεύω και εγώ.

Όπως είπα και πιο πάνω,περίμενα έναν διαφορετικό χειρισμό στον στόχο,τόσα χρόνια μετά,και τόσα GTA που έχουνε βγεί,σε αυτόν τον τομέα θα έπρεπε να το είχαν διορθώσει.Και να κάνανε τα όπλα λίγο πιο αληθινά.Είναι μια λεπτομέρια,που πιστεύω οτι θα έκανε την διαφορά σε σχέση με τα υπόλοιπα της σειράς.Και επίσης,λιγότερα δρομολόγια,και περισσότερο παιχνίδι και αποστολές.

Δημοσ.
Είμαι άραγε ο μόνος που δεν έχει παίξει κανένα GTA ;; :S

Όχι,είναι και ο γιος μου :P

Όσο για τα άλλα,έτσι το μάθαμε και έτσι το αγαπήσαμε.

Προκειμένου να κάνανε καμιά πατάτα,καλύτερα έτσι.Άλλωστε εγώ γουστάρω να κόβω βόλτες στην πόλη ακούγοντας μουσική...ελπίζω μόνο να έχει καλό multi.

Δημοσ.
Όχι,είναι και ο γιος μου :P

Όσο για τα άλλα,έτσι το μάθαμε και έτσι το αγαπήσαμε.

Προκειμένου να κάνανε καμιά πατάτα,καλύτερα έτσι.Άλλωστε εγώ γουστάρω να κόβω βόλτες στην πόλη ακούγοντας μουσική...ελπίζω μόνο να έχει καλό multi.

Έτσι... !!

Φίλε bougas είναι τόσο καλό που δεν σε πειράζει να οδηγείς για να πας στις αποστολές. Το αντίθετο... Choose a vehicle and a nice radio station and enjoy!

Άλλωστε τα GTA δεν τα παίζουμε για να τελειώσουμε τις αποστολές τη μία μετά την άλλη τσακ μπαμ... Κάνουμε τις βόλτες μας, side missions, γυρνάμε τις πόλεις, μαθαίνουμε τα κατατόπια κλπ.. Thats the spirit of GTA. :-D

Αν ξεκινήσεις το παιχνίδι με σκοπό να το τελειώσεις γρήγορα, θα χάσεις πολλά και δε πρόκειται να σου αρέσει ούτως ή άλλως... Και θα βρίσκεις ψεγάδια συνέχεια.

Από αυτή την άποψη και το san andreas ήταν κορυφαίο, άσχετα αν τα γραφικά ήταν μάπα, τα pop ups ατέλειωτα κλπ κλπ... Αλλά δε μας χάλασε καθόλου.

Καβαλούσαμε το μοτόρι ανοίγαμε το ράδιο και... ταξιδεύαμε. :mrgreen:

Πλέον το χω τελειώσει κάπου 6-7 φορές και κάθε φορά τυχαίνει να ακούω ατάκες για πρώτη φορά... Μιλάμε για μεγάλη ποικοιλία και προσοχή σε κάποιες λεπτομέρειες.

Και θα μας χαλάσει το GTA IV? :rolleyes:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...