stathakis21 Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 παιδια κι εγω με benq που εχω και γραφωντας το δισκακι σε 4χ δεν ειχα κανενα απολυτος προβλημα...φορτωνει ρολοι....δυστυχως εδω δεν εχω τηλεoραση hd ουτε καλωδιο για οθονη...και απ οτι εχω παρατηρησει σε ολα τα παιχνιδια το γραφικα 'κοβουν' πολυ(ειδικα οι λεπτομεριες πανω στους ανθρωπους κτλ)....το παιχνιδι ομως παιζει ρολοι απ οτι ειδα...
ntouzieras Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 PS3zine recommends...go and get the 360 version Ρε αρχηγε μας δουλευεις?? μας δειχνει τι λεει το PS3 zine??? δηλαδη το εμπιστευεσαι?? αν διαβαζες σε περιοδικο του 360 οτι ειναι καλυτερο στο 360 το gta θα το εμπιστευοσουν??
Stormwatch Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Ρε αρχηγε μας δουλευεις?? μας δειχνει τι λεει το PS3 zine??? δηλαδη το εμπιστευεσαι?? αν διαβαζες σε περιοδικο του 360 οτι ειναι καλυτερο στο 360 το gta θα το εμπιστευοσουν?? Αρχηγέ, για ξαναδιάβασε το post γιατι μάλλον σε πείραξε η νηστεία της Μεγάλης Εβδομάδας... Ότι να΄ναι καταλαβες...
ntouzieras Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 δεν σου ειπα τι γραφει,σου ειπα ΑΝ διαβαζες στο 360zine κτλ.. τα αλλα παιχνιδια που γραφτηκαν πρωτα στο xbox ειναι μουφα στο play? οτι και να λενε εδω μεσα ιδια τα βλεπω...σχεδον ολα!!! δηλαδη να μην αγορασουν το 360 και να παρουν ps3 επειδη ειναι στην ουσια η "1η" κονσολα?? δεν ειναι λογικη αυτη.sorry αν δεν το ανεπτυξα πριν το σκεπτικο
anamenos Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 δεν αμφιβάλλω να είναι και κάτι άλλο από πίσω $$$
Udontneed2know Δημοσ. 26 Απριλίου 2008 Δημοσ. 26 Απριλίου 2008 Το IGN λεει οτι η ps3 εκδοση ειναι λιγακι καλυτερη (μην περιμενετε καμια τεραστια διαφορα), οριστε μερικα αποσπασματα απο το review τους. For those wanting to know which version looks better, the edge goes to the PS3. The textures and framerate are comparable, but the PS3 has far less pop-in. While GTA IV is pushing the PS3 and 360 to the limit, it also runs amazingly well. Sure, there are framerate hitches here and there and (particularly on 360) there is some texture pop-in, but it actually runs better than I expected. The 360 has richer colors, but the PS3 has better anti-aliasing making it look a little cleaner. Because GTA IV can preload onto the PS3 hard drive, the in-game loads are faster. Don't worry Xbox owners, the load times are rarely more than 30 seconds and don't occur very often. The slight visual edge goes to PS3, but the 360 is no slouch. Either version will do you proud. http://xbox360.ign.com/articles/869/869381p1.html
nzeppos Δημοσ. 26 Απριλίου 2008 Δημοσ. 26 Απριλίου 2008 Από την άλλη βέβαια τα pop-in του 360 είναι σχεδόν ανύπαρκτα. Το προηγούμενα GTA (σε κάθε έκδοση) ήταν πολύ χειρότερα στον τομέα αυτό κι όμως δεν ενοχλούσε πολύ κόσμο. Τώρα ξαφνικά το θυμήθηκαν. Να προσθέσω πάντως ότι μέχρι στιγμής δεν μου έχει κάνει την εντύπωση που μου έκανε το San Andreas. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι καταπληκτικό παιχνίδι. Απλώς το SA ανέβασε πάρα πολύ τον πήχη σε σχέση με τα προηγούμενα GTA και μας κακόμαθε.
jowl_tnt Δημοσ. 26 Απριλίου 2008 Δημοσ. 26 Απριλίου 2008 Εγώ το σχολιάζω διότι δεν έχω ξαναπαίξει GTA σε κονσόλα. Πάντα στο PC το είχα. Και πρώτη φορά είδα τα Pop-in! Υπήρχε δηλαδή ανέκαθεν αυτό το πρόβλημα του GTA στις κονσόλες;
papeipa Δημοσ. 26 Απριλίου 2008 Δημοσ. 26 Απριλίου 2008 Ρε παιδια reviews στο ign και στις 2 κονσολες σε ολα 10 εδωσαν!!!Ημαρτον!
jowl_tnt Δημοσ. 26 Απριλίου 2008 Δημοσ. 26 Απριλίου 2008 Δε πα να δώσουν και 200! Αμα δε δεις το Game μη πιστεύεις τίποτα. Και το Vegas2 τούμπανο το είχαν βγάλει και το έβαλα μόνο μια φορά στο 360 μου...
v0rtex Δημοσ. 26 Απριλίου 2008 Δημοσ. 26 Απριλίου 2008 @@ 10/10 είναι. εκτος απο το άκυρο texture streaming με τα αόρατα μοντέλα....λες και οδηγείς στη σελήνη είναι...και μην μου πείτε "λεπτομέρειες" γιατί στο μισό παιχνίδι οδηγείς αμάξι... Κατα τ'αλλα ωραίο είναι και έχει πολύ καλό humor ειδικά στο ράδιο και στην TV στο safehouse
nzeppos Δημοσ. 26 Απριλίου 2008 Δημοσ. 26 Απριλίου 2008 Τέτοια παιχνίδια παίρνουν εξ' ορισμού 9,5/10. Η δουλειά που έχει γίνει είναι απίστευτη και φαίνεται πολύ πιο προσεγμένο από τα προηγούμενα GTA. Ακόμα και οι λεπτομέρειες μετράνε, από το να κάνεις βόλτα μέσα σε ταξί νύχτα με καταιγίδα, μέχρι να περιμένεις σε ουρά 15 αυτοκινήτων στα διόδια ακούγοντας ραδιόφωνο. Αν υπάρχει ένα franchise που παραδέχομαι και εμπιστεύομαι είναι αυτό. Ούτε Halo, ούτε τίποτα. Το παιχνίδι τα σπάει. Για το μόνο πράγμα που έχω μια επιφύλαξη είναι το μέγεθός του. Κατά τ' άλλα GOTY εύκολα. ps: τελικά το μόνο πράγμα που λείπει από τα GTA είναι ένας αθλητικός ραδιοσταθμός, τίποτα άλλο!
stathakis21 Δημοσ. 26 Απριλίου 2008 Δημοσ. 26 Απριλίου 2008 Τέτοια παιχνίδια παίρνουν εξ' ορισμού 9,5/10. Η δουλειά που έχει γίνει είναι απίστευτη και φαίνεται πολύ πιο προσεγμένο από τα προηγούμενα GTA. Ακόμα και οι λεπτομέρειες μετράνε, από το να κάνεις βόλτα μέσα σε ταξί νύχτα με καταιγίδα, μέχρι να περιμένεις σε ουρά 15 αυτοκινήτων στα διόδια ακούγοντας ραδιόφωνο. Αν υπάρχει ένα franchise που παραδέχομαι και εμπιστεύομαι είναι αυτό. Ούτε Halo, ούτε τίποτα. Το παιχνίδι τα σπάει. Για το μόνο πράγμα που έχω μια επιφύλαξη είναι το μέγεθός του. Κατά τ' άλλα GOTY εύκολα. ps: τελικά το μόνο πράγμα που λείπει από τα GTA είναι ένας αθλητικός ραδιοσταθμός, τίποτα άλλο! συμφωνω απολυτα...δεν ειναι το ιδιο πχ να συγκρινεις τα γραφικα του με το gow2 που θα βγει(εστω και με το 1)...εδω ειναι αλλη η ουσια του παιχνιδιου....μιλαμε για μια ολοκληρη πολη...νομιζω οτι για τη συγκεκριμενη τα γραφικα αυτου του παιχνιδιου ειναι παρα πολυ ικανοποιητικα... αυτο με τα γραφικα πο αργουν να φωρτωσουν παλι...σιγα...απο το πρωτο gta 3d υπηρχε...κι εγω ειμαι ακομα ενας που το προτιμα απο το να κοβεται το παιχνδι και να μου λεει loading... τελος συμφωνω με τον privater που ειπε οτι αμα σου αρεσει το concept του gta θα σου αρεσει και αυτο...ειναι 1 gta με τα ολα του.... και να τονισω οτι ημουν 1 απο τους οποιους το san andreas δεν του αρεσε,για τον λογο οτι απο θεμα γραφικων ηταν ακριβως το ιδιο με τα προηγουμενα...αλλα εδω ειδα αυτο που περιμενα... τωρα ειναι θεμα προσωπικου γουστου απο κει και περα...
S_DECATHLON Δημοσ. 26 Απριλίου 2008 Δημοσ. 26 Απριλίου 2008 Τέτοια παιχνίδια παίρνουν εξ' ορισμού 9,5/10. Η δουλειά που έχει γίνει είναι απίστευτη και φαίνεται πολύ πιο προσεγμένο από τα προηγούμενα GTA. Ακόμα και οι λεπτομέρειες μετράνε, από το να κάνεις βόλτα μέσα σε ταξί νύχτα με καταιγίδα, μέχρι να περιμένεις σε ουρά 15 αυτοκινήτων στα διόδια ακούγοντας ραδιόφωνο. Αν υπάρχει ένα franchise που παραδέχομαι και εμπιστεύομαι είναι αυτό. Ούτε Halo, ούτε τίποτα. Το παιχνίδι τα σπάει. Για το μόνο πράγμα που έχω μια επιφύλαξη είναι το μέγεθός του. Κατά τ' άλλα GOTY εύκολα. ps: τελικά το μόνο πράγμα που λείπει από τα GTA είναι ένας αθλητικός ραδιοσταθμός, τίποτα άλλο! Ετσι ακριβως ειναι... Βεβαια να δουμε και τι επιφυλασει η συμφωνια microsoft - rockstar επειδη δεν θα μας χαλαγε αλλη μια η δυο πολεις ακομα....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα