S_DECATHLON Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 http://smotri.com/broadcast/view/?id=494298&ktulhu=1 LIVE streaming
Bougas Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 -δεν καταλαβαινα ουτε στο προηγουμενο , ουτε και τωρα γιατι για να επαναλαβω μια αποστολη θα πρεπει να περασω 5 λεπτα μεχρι να οδηγησω ως εκει και οχι να ξεκιναω κατευθειαν απο το σωστο σημειο.... (τεσπα..υπαρχουν και τα ταχι ..) Για να έχει μεγαλύτερη διάρκεια το παιχνίδι.Αυτό δέν μου αρέσει εμένα.Θα ήτανε πολύ καλύτερο αν ξεκινούσες κατευθείαν την αποστολή,και αν το 80% του παιχνιδιού δεν ήτανε το πέρα δώθε με το αυτοκίνητο για να πάς στις αποστολές.
xvagos Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Σου είπα,είναι καλό παιχνιδάκι.Αλλα όταν λες το καλύτερο παιχνίδι για το 2008,την στιγμή που περιμένουμε το Battlefield το καινούριο,και το τέρας του gaming GEARS OF WAR 2,.... Τώρα πως βγάζεις ένα παιχνίδι που πρόκειται να κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο, παιχνίδι της χρονιάς, δεν ξέρω. Πως είσαι τόσο σίγουρος; Μήπως είσαι fanboy; Μάλλον ναι.
ntouzieras Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 -δεν καταλαβαινα ουτε στο προηγουμενο , ουτε και τωρα γιατι για να επαναλαβω μια αποστολη θα πρεπει να περασω 5 λεπτα μεχρι να οδηγησω ως εκει και οχι να ξεκιναω κατευθειαν απο το σωστο σημειο.... (τεσπα..υπαρχουν και τα ταχι ..) Για να έχει μεγαλύτερη διάρκεια το παιχνίδι.Αυτό δέν μου αρέσει εμένα.Θα ήτανε πολύ καλύτερο αν ξεκινούσες κατευθείαν την αποστολή,και αν το 80% του παιχνιδιού δεν ήτανε το πέρα δώθε με το αυτοκίνητο για να πάς στις αποστολές. ρε παιδια, το πρωτο gta ειναι που ειναι ετσι?? το san andreas δεν σας πειραζε που ηταν αρκετα μεγαλυτερο?
privateer Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Είπαμε είναι κλασσικό gta με τα καλά και τα κακά του. Σε όσους είχαν αρέσει τα προηγούμενα θα κολλήσουν με αυτό.
anamenos Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Xvagos , για τον ίδιο λόγο που λένε και οι PS fans ότι το MG θα είναι το παιχνίδι της χρονιάς...
S_DECATHLON Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Είπαμε είναι κλασσικό gta με τα καλά και τα κακά του. Σε όσους είχαν αρέσει τα προηγούμενα θα κολλήσουν με αυτό. + 1 συμφωνω....Το θεμα ειναι οτι ειναι πολυ μεγαλο το ποσοστο που του αρεσαν τα προιγουμενα....)
xvagos Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Xvagos , για τον ίδιο λόγο που λένε και οι PS fans ότι το MG θα είναι το παιχνίδι της χρονιάς... Ακριβώς!
Stormwatch Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 PS3zine recommends...go and get the 360 version
Bougas Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 bougas λες χαζομαρες απλα. Για πές μας και εσύ ρε έξυπνε - βαρύ και ασήκωτε τούφα την δική σου άποψη για το παιχνίδι.
jowl_tnt Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Το παιχνίδι είναι κλασικό GTA. Ποτέ δεν είχε τα καλύτερα γραφικά για την εποχή του. Ούτε το 4 προσφέρει κάτι παραπάνω από τα προηγούμενα. Ίδιο μοτίβο έχει από την 3D αλλάγη την εποχή του GTA3. Τώρα επειδή η Take2 ήθελε να μην έχει Loadings το Game, έβαλε να φορτώνουν τα Textures από το δισκάκι on-the-fly την στιγμή που παίζεις... Με το Original δισκάκι και τον σκληρό του 360 για cache δε θα υπάρχει κανένα πρόβλημα στην αργή φόρτωση των Textures. Αυτό το λέω γιατί σε Benq έχω δοκιμάσει το ΑssassinsCreed σε Original δισκάκι και τα Loadings ήταν πιο γρήγορα απ' ότι σε κόπια με το Drive πάντα σε 12χ... Και αυτή τη στιγμή με το φλασαρισμένο Benq σε 8χ και την κόπια του GTA το πρόβλημα σε εμένα είναι ελάχιστο. Τα textures φορτώνουν αρκετά έγκαιρα και δεν υπάρχει περίπτωσή αυτό που άκουσα ότι παίζει να πέσω πάνω σε αόρατο τοίχο. Σίγουρα μου φορτώνει τον τοίχο έγκαιρα, απλά όχι με όλες τις λεπτομέρειες κατευθείαν...
p3tr@n Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Το παιχνίδι είναι κλασικό GTA.Ποτέ δεν είχε τα καλύτερα γραφικά για την εποχή του. Ούτε το 4 προσφέρει κάτι παραπάνω από τα προηγούμενα. Ίδιο μοτίβο έχει από την 3D αλλάγη την εποχή του GTA3. Τώρα επειδή η Take2 ήθελε να μην έχει Loadings το Game, έβαλε να φορτώνουν τα Textures από το δισκάκι on-the-fly την στιγμή που παίζεις... Με το Original δισκάκι και τον σκληρό του 360 για cache δε θα υπάρχει κανένα πρόβλημα στην αργή φόρτωση των Textures. Αυτό το λέω γιατί σε Benq έχω δοκιμάσει το ΑssassinsCreed σε Original δισκάκι και τα Loadings ήταν πιο γρήγορα απ' ότι σε κόπια με το Drive πάντα σε 12χ... Και αυτή τη στιγμή με το φλασαρισμένο Benq σε 8χ και την κόπια του GTA το πρόβλημα σε εμένα είναι ελάχιστο. Τα textures φορτώνουν αρκετά έγκαιρα και δεν υπάρχει περίπτωσή αυτό που άκουσα ότι παίζει να πέσω πάνω σε αόρατο τοίχο. Σίγουρα μου φορτώνει τον τοίχο έγκαιρα, απλά όχι με όλες τις λεπτομέρειες κατευθείαν... σκληρό δίσκο έχεις στο xbox σου;
jowl_tnt Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Ναι έχω. Το πρόβλημα (αν μπορεί να θεωρηθεί πρόβλημα) δεν με ενοχλεί καθόλου. Αυτό με τις λεπτομέρειες στους τοίχους, γίνετε όταν τρέχεις με ένα όχημα στα τέρματα...
liopyr Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 οff topic: Για Pc υπάρχει επίσημη release date?
jowl_tnt Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Κάπου πήρε το μάτι μου οτι θα βγει σε 6 με 8 μήνες μετά την κυκλοφορία 360/PS3...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα