privateer Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 υποθέτω ότι ο BOUGAS αναφέρεται στο framerate του παιχνιδιού, εγώ έλεγα για graphic glitches - αργό φόρτωμα textures που συνεπάγεται να σκάς σε κτίρια και αντικείμενα πριν να προλάβουν να εμφανιστούν Onscreen κλπ. Ούτε αυτός ξέρει τι λέει μου φαίνεται Θα έπαιξε κανα 10 λεπτο και το έβγαλε μούφα Όσο για αργό φόρτωμα textures/glitches σε εμένα δεν εμφανίστηκαν τέτοια φαινόμενα (εκτός και έχω κάποιο μαγικό xbox ). Υπάρχουν ένα σωρό videos πια στο internet. Όποιος θέλει πάει και βλέπει πως παίζει το παιχνίδι.
vasi Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 σε μένα το μοναδικό πρόβλημα είναι το drives hitachi, που ο συνολικός θόρυβοςτου xbox είναι σαν απορροφητήρας , και η θολή εικόνα στο βάθος της οθόνης lg24
privateer Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 επίσης άλλοι το έχουν φλασάρει σε χαμηλότερες ταχύτητες από τις default και δεν σημαζεύεται.. Αυτό είναι πιθανότατα ο λόγος για ένα τέτοιο φαινόμενο. Οπότε είναι πρόβλημα των "τσαμπατζήδων" και όχι του παιχνιδιού.
Bougas Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 PDS13,όταν λέω φόλα,εννοώ οτι σε καμοία περίπτωση δεν είναι αυτο που περιμέναμε,και που προσπαθούσαν να μας παρουσιάσουν τα εκατοντάδες previews μήνες τώρα. Μου φαίνεται δεν πρεπει να έχει παίξει ποτέ gta. Και πια είναι αυτά τα άπειρα bugs που βρήκες? graphic glitches - αργό φόρτωμα textures που συνεπάγεται να σκάς σε κτίρια και αντικείμενα πριν να προλάβουν να εμφανιστούν Onscreen κλπ. Αυτά. Θα έπαιξε κανα 10 λεπτο και το έβγαλε μούφα 20 ολόκληρα λεπτά παρακαλώ Οπότε είναι πρόβλημα των "τσαμπατζήδων" και όχι του παιχνιδιού. ε,όχι και τσαμπατζήδες.2 ευρώ κάνει το verbatim...
anamenos Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 αν είναι φόλα και το GTA , λέω να παρατηθούμε από gamers
privateer Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 ε,όχι και τσαμπατζήδες.2 ευρώ κάνει το verbatim... Εδώ ο άλλος ρώταγε χτές αν είναι καλά τα verbatim απο Ινδία μήπως και γλυτώσει και 10λεπτο. Έλεος
Bougas Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Λές και έχει διαφορά,το αν θα είναι ινδίας η κίνας...
S_DECATHLON Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 το παιχνιδι ειναι απλα το καλυτερο για το 2008...Πραγματικα οποιος λεει φολα αυτο το παιχνιδι δεν ξερει απο videogames Αυτος ειναι ο λογος για οσους ρωτανε ποια κονσολα να αγορασουν για το gta... http://tech.pathfinder.gr/games/news/gtaIV-cities-xbox360.html
Bougas Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Πραγματικα οποιος λεει φολα αυτο το παιχνιδι δεν ξερει απο videogames Δηλαδή ξέρεις εσύ απο videogames; το παιχνιδι ειναι απλα το καλυτερο για το 2008... Sorry,άλλα κορυφαία games για το 2008,είναι μακράν το gears of war 2,alone in the dark,battlefield,left 4 dead,και άλλα πολλά.Υπάρχουνε πολύ πιο σοβαρά videogames,απο το να τρέχεις σαν λαλάκας απο δω και απο κεί,διανύωντας εκατοντάδες άσκοπα χιλιόμετρα.Είναι ενα "καλό" "παιχνιδάκι",τίποτα παραπάνω.Και μήν μου πείς οτι έχει ουσία σαν παιχνίδι...μήν λέμε και ότι να'ναι.
jimbrav Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Υπάρχουνε πολύ πιο σοβαρά videogames,απο το να τρέχεις σαν λαλάκας απο δω και απο κεί,διανύωντας εκατοντάδες άσκοπα χιλιόμετρα.Είναι ενα "καλό" "παιχνιδάκι",τίποτα παραπάνω.Και μήν μου πείς οτι έχει ουσία σαν παιχνίδι...μήν λέμε και ότι να'ναι. εδώ νομίζω ότι ξεφυγες λίγο...lool
S_DECATHLON Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Πρεπει να ειναι τυχαιο που ολος ο κοσμος περιμενει το GTA.... μαλλον ναι εχεις δικιο Bougas
Bougas Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Σου είπα,είναι καλό παιχνιδάκι.Αλλα όταν λες το καλύτερο παιχνίδι για το 2008,την στιγμή που περιμένουμε το Battlefield το καινούριο,και το τέρας του gaming GEARS OF WAR 2,....
S_DECATHLON Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Αν διαβασεις τα ξενα φορουμ θα καταλαβεις γιατι λεω το καλυτερο παιχνιδι για το 2008... Αν και δεν το εχω παιξει ακομα και δεν μπορω να εχω ολοκληρομενη αποψη μονο απο τα gameplay βιντεο μονο και μονο που ολοι εχουν εντυπωσιαστει λιγο που το εχουν παιξει και δεν το εχουν αποκαλεσει φολα μου αρκει...
Bougas Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Στα ξένα φόρουμ πάντος αλλα έχω διαβάσει μέχρι στιγμής.
The_Sheep Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 εχοντας φτασει στο 25 % μπορω να πω οτι: -οπως ολα τα παρομοια παιχνιδια ετσι και αυτο κανει Load textures συνεχεια.ποτε μεχρι τωρα δεν ειχα προβλημα, το να εμφανιζεται η γλαστρα στο παραθυρο μονο αφου εχω φτασει κοντα , δεν νομιζω να ενοχλει κανεναν.Για παγκακια, κοτρωνες κτλ να εμφανιζονται ξαφνικα στην μεση...jamaiς -τα γραφικα του παιχνιδιου δεν ειναι οτι καλυτερο, αλλα ειναι πολυ καλα.εαν ανολογιστει κανεις κιολας την λεπτομερεια που υπαρχει στο παιχνιδι και ειναι απιστευτη ( οταν αρχιζει να ξημερωνει εχει παχνη και ομιχλη στον δρομο που αλλες φορες ειναι πολυ πυκνη αλλες παλι οχι, οταν τρακαρεις με καποιο αλλο αμαξι βλεπεις χρωμα απο την μπογια του αμαξιου που εχεις ξυσει,οι διαφορετικοι φωτισμοι ανολογα με την ωρα της ημερας, οταν βρεχει τα λαστιχα πετανε τα νερα αριστερα -δεξια σαν αληθινα, ο καπνος απο τα λαστιχα που στριγλιζουν αγκαλιαζει και γυριζει γυρω απο το λαστιχο οπως θα περιμενε κανεις,χαρτακια, ατακες,ρουχα, κτλ,κτλ,κτλ) -η οδηγηση ειναι δυσκολη και η καμερα ειναι τελειως λαθος -πολυ χαμηλα- και ολα τα αμαξια φαινεται να εχουν αναρτησεις απο ..μοτοκρος ετσι που ανεβοκατεβοαινουν σε καθε στροφη + οτι τα φρενα δεν πιανουν με τιποτα... -ο τροπος σκοπευσης? θελει αρκετη εκπαιδευση, αν και νομιζω οτι το χειροκινητο και οχι το αυτοματο ειναι η σωστη επιλογη. -δεν καταλαβαινα ουτε στο προηγουμενο , ουτε και τωρα γιατι για να επαναλαβω μια αποστολη θα πρεπει να περασω 5 λεπτα μεχρι να οδηγησω ως εκει και οχι να ξεκιναω κατευθειαν απο το σωστο σημειο.... (τεσπα..υπαρχουν και τα ταχι ..) -οι χαρακτηρες μου αρεσουν παρα πολυ και εχουν και πολυ γελιο ( ο badman ολα τα λεφτα ) - η αστυνομια μαλλον ειναι πολυ πιο δυσκολη απο οτι ηταν. με την ψυχη στα στομα καταφερνω να ξεφευγω απο 4 αστερια ..για 6?? μονο απο απλη κωλοφαρδια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα