Προς το περιεχόμενο

Grand Theft Auto IV [Xbox 360][PS3]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
According to an IGN site, if you have the choice between the Xbox 360 and PS3 versions of GTA IV, you should go for the PS3 version as it is "undoubtedly superior to the Xbox 360."

Quote:

Interesting indeed, I myself - who is a big fan of the Xbox 360 - will be getting the PlayStation 3 version, as I've read and heard personally from people who have played the game already that this version is undoubtedly superior to the Xbox 360. Granted, not as much that I would recommend going out to buy a PS3 console if you have a 360 already. Too bad that episodic content is Xbox exclusive, is Take-Two/Rockstar regretting that decision now?

News Source: planetgrandtheftauto.gamespy

Μαλιστα, εγω ψαχνω να βρω καποια αναφορα που να συγκρινει τις 2 εκδοσεις στο IGN και δεν βρησκω τπτ!!!Μεχρι την κυκλοφορια του στο PS3 εχουμε να ακουσουμε και να δουμε ....θα πιξουμε στο θα... οπως συνιθιζεται αλλωστε!!!Καθιστε να το δουμε πρωτα στο ps3 και αποφασιζουμε που ειναι καλυτερο και που θα το αγορασουμε!Μεχρι την αλλη εβδομαδα ομως ας το λιωσω στο 360...εξαλου αλλος ενας λογος που το PS3 μου εχει αραχνιασει ειναι πως με το 360 προηγουμε....:P
  • Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
According to an IGN site, if you have the choice between the Xbox 360 and PS3 versions of GTA IV, you should go for the PS3 version as it is "undoubtedly superior to the Xbox 360."

Quote:

Interesting indeed, I myself - who is a big fan of the Xbox 360 - will be getting the PlayStation 3 version, as I've read and heard personally from people who have played the game already that this version is undoubtedly superior to the Xbox 360. Granted, not as much that I would recommend going out to buy a PS3 console if you have a 360 already. Too bad that episodic content is Xbox exclusive, is Take-Two/Rockstar regretting that decision now?

News Source: planetgrandtheftauto.gamespy

δεν μας λεει το λογο που ειναι καλυτερο... :devil:

η ms πληρωνει για extra content και η sony για extra διαφημιση...αδικο εχω?? η sony πλεον μου θυμιζει την αεκ!!! αισθανεται και η sony πρωταθλητρια και θα αποχωρησει απο τις κονσολες????

Δημοσ.

Εγώ πάλι λίγο που το έπαιξα χτες ....γιατί μου την έσπασε κάπως η κίνηση της κάμερας στην οδήγηση, που στρίβεις και δε βλέπεις που πας και το πως στρίβει ο παίκτης ....σα δυσκοίλιος που θέλει να "πάει" στρίβει το παλικάρι...

Ίσως να είμαι επιρρεασμένος απο το saints row που έπαιξα σχετικά πρόσφατα και η κίνηση του ήταν πολύ ποιο ομαλή και χαλαρή....

Δημοσ.
εγώ ρε παιδιά που το είδα σε ένα φίλο το πρωί νεράκι πήγαινε...

μια χαρά...πάντως τσεκάρετε τα drives σας και πάρτε κανένα γνήσιο game.

Όντως το παιχνιδι δεν έχει κανένα πρόβλημα τρέχει πολύ καλά...

Δημοσ.

λοιπόν guys, επειδή το είδα το game σε φίλο με 360 έψαξα και στα γνωστά μέρη και forums σχετικά με το θέμα gta iv και xbox έχω να πω ότι παρουσιάζει προβλήματα μόνο σε arcade xbox (χωρίς σκληρό) που έχουν benq drives. Ο φίλος μου είχε την premium έκδοση και έτρεχε πολύ καλά το παιχνίδι! μπορώ να πω ότι εντυπωσιάστηκα! όποιος έχει το game ας πάει μια βόλτα από το αεροδρόμιο και να πάρει το ελικόπτερο... απλά φοβερό....

Δημοσ.

καλά ποιος υπολογίζει το ign σαν site ρε παιδιά. Είναι το μοναδικό site που έδωσε 86% στο PS3 PES2008, που όλοι ξέρουμε πόσο χάλια είναι...

Δημοσ.
λοιπόν guys, επειδή το είδα το game σε φίλο με 360 έψαξα και στα γνωστά μέρη και forums σχετικά με το θέμα gta iv και xbox έχω να πω ότι παρουσιάζει προβλήματα μόνο σε arcade xbox (χωρίς σκληρό) που έχουν benq drives.

Οποτε μαλλον παει χαλια επειδη δεν εχει σκληρο για να κανει καποιο caching , ισως να μην φταιει καν το drive.

Δημοσ.
Οποτε μαλλον παει χαλια επειδη δεν εχει σκληρο για να κανει καποιο caching , ισως να μην φταιει καν το drive.

τι ενοεις οτι παει χάλια

Δημοσ.

παιδια επειδη ειμαι κεφαλονια ,πηγα σε 1 τυπο εδω που κανει αντιγραφες και του ζητησα 1 δισκακι...αυτος μου εδωσε 1 verbatim το οποιο ομως ηταν dvd+r dl...λετε να υπαρχει προβλημα και να παει χαμενο το δισκακι??να το γραψω αφοβα????

επισης αν ειναι λετε να το γραψω σε 1χ ή σε 2,4χ??

Δημοσ.
λοιπόν guys, επειδή το είδα το game σε φίλο με 360 έψαξα και στα γνωστά μέρη και forums σχετικά με το θέμα gta iv και xbox έχω να πω ότι παρουσιάζει προβλήματα μόνο σε arcade xbox (χωρίς σκληρό) που έχουν benq drives. Ο φίλος μου είχε την premium έκδοση και έτρεχε πολύ καλά το παιχνίδι! μπορώ να πω ότι εντυπωσιάστηκα! όποιος έχει το game ας πάει μια βόλτα από το αεροδρόμιο και να πάρει το ελικόπτερο... απλά φοβερό....

Σε samsung ms28 φλασαρισμένο πάντος,με σκληρό δίσκο 20άρι,πηγαίνει ακόμα χειρότερα απο το arcade που λές.Δεν παίζει κανένα ρόλο ο σκληρός και το drive,απλά το παιχνίδι είναι φόλα,με άπειρα bugs.

Δημοσ.
Σε samsung ms28 φλασαρισμένο πάντος,με σκληρό δίσκο 20άρι,πηγαίνει ακόμα χειρότερα απο το arcade που λές.Δεν παίζει κανένα ρόλο ο σκληρός και το drive,απλά το παιχνίδι είναι φόλα,με άπειρα bugs.

Μου φαίνεται δεν πρεπει να έχει παίξει ποτέ gta. Και πια είναι αυτά τα άπειρα bugs που βρήκες?

Δημοσ.

υποθέτω ότι ο BOUGAS αναφέρεται στο framerate του παιχνιδιού, εγώ έλεγα για graphic glitches - αργό φόρτωμα textures που συνεπάγεται να σκάς σε κτίρια και αντικείμενα πριν να προλάβουν να εμφανιστούν Onscreen κλπ.

privateer επειδή παίζει στην δική σου κονσόλα σωστά δεν σημαίνει ότι παίζει σε όλες, μην ξεχνάς πόσα revisions xbox υπάρχουν στην αγορά, πόσα διαφορετικά dvd drives μέσα στα xbox κλπ, επίσης άλλοι το έχουν φλασάρει σε χαμηλότερες ταχύτητες από τις default και δεν σημαζεύεται..

Δημοσ.
απλά το παιχνίδι είναι φόλα,με άπειρα bugs.

Κατσε...οχι και φολα το GTA.Αν ενα τοσο προσεγμενο game ειναι φολα,τοτε τι να πουν τα 10δες μετρια που βγαινουν συνεχως...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...