Προς το περιεχόμενο

Grand Theft Auto IV [Xbox 360][PS3]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

xvagos η αλήθεια είναι πως αν το πάρω στο xbox μου έρχεται φθηνότερα σίγουρα ,

αλλά θα ήθελα την καλύτερη έκδοση γενικά ανεξαρτήτου τιμής, αφού θα το λιώσω που θα το λιώσω θέλω βασικά την best έκδοση, έστω κ αν οι διαφορές είναι μικρές μεταξύ των 2 εκδόσεων.

thanx klainmaingr, οπότε περιμένουμε τους beta testers να δούμε :), για pc πότε βγαίνει όμως; δεν μπορώ να περιμένω..

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

αλλά θα ήθελα την καλύτερη έκδοση γενικά ανεξαρτήτου τιμής, αφού θα το λιώσω που θα το λιώσω θέλω βασικά την best έκδοση, έστω κ αν οι διαφορές είναι μικρές μεταξύ των 2 εκδόσεων.

thanx klainmaingr, οπότε περιμένουμε τους beta testers να δούμε :), για pc πότε βγαίνει όμως; δεν μπορώ να περιμένω..

Eeeeeeee to beta testers ήταν ειρωνικό... :P

Δημοσ.

Αφού είσαι τρελαμένος με GTA και θέλεις την καλύτερη έκδοση, πάρε 360, είναι και φθηνότερο. Εκτός των άλλων θα έχει και exclusive episodic content μετα από λίγους μήνες.

Άστο το PC, αργεί.

EDIT : Γαμάτη στιγμή: εκτός από αυτό με τον μαλ@κα που είπατε, άκουσα έναν ταρίφα να μου φωνάζει "κωλότρυπααα!" ή κάτι τέτοιο. Τρελό γέλιο!!!!:lol::lol:

Δημοσ.

Εγω εχω το hitachi και το εχω φλασάρει με 4Χ. θα έχω προβλημα με το παιχνίδι γιατί διαβάζω οτι πολλα παιδιά με benq 8X αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα;

Δημοσ.

συνονοματε το game τρεχει βουτυρο στο 360, και επιπλεον τα εξτρα επισοδεια του Gta 4 ειναι exclusive σε αυτη την κονσολα.

Δημοσ.

αν σε ενδιαφερει να παιξεις μονο αυτο και τιποτε παραπανω, το 360 εχει σαφως το πλεονεκτημα της τιμης , ακομα και an ερθει ελλαδα το bundle του ps3 με το GTAIV θα ειναι στα 400-450 (με το δευτερο ποιο πιθανο), αν θελεις και αλλα πραγματα (ποιοτητα κατασκευης, blu-ray player) τοτε πας για PS3. Ουτως η αλλως οι διαφορες στο παιχνιδι μεταξυ των δυο εκδοσεων θα ειναι απο ελλαχιστες εως μηδενικες.

Δημοσ.
σωστός ο Udontneed2know αλλά η τιμή όπως και να το κάνουμε παίζει σημαντικό ρόλο...

σιγουρα, και αν οντως τον ενδιαφερει το GTA και τιποτε αλλο, το 360 ειναι η λογικη επιλογη.

Δημοσ.

Παιδιά το παίζω σε 24LG , και δεν έχει καθόλου καλή ευκρίνεια έχει θαμπάδα στο βάθος της εικόνας !!

Δημοσ.

Πηγα σημερα στον Κωτσοβολο και τσιμπησα τον σκληρο. Οντως έχει 33 ευρω, μου ειπανε πως ειναι τυπογραφικο λαθος στο σαιτ, αλλα αφου ειδα την τιμη, ειναι αναγκασμενοι να μου το δωσουν!!! Τρεχατε κοσμε!!!!

Δημοσ.
Πηγα σημερα στον Κωτσοβολο και τσιμπησα τον σκληρο. Οντως έχει 33 ευρω, μου ειπανε πως ειναι τυπογραφικο λαθος στο σαιτ, αλλα αφου ειδα την τιμη, ειναι αναγκασμενοι να μου το δωσουν!!! Τρεχατε κοσμε!!!!

φίλε dakangr προχθές που είχα πάει στο κατάστημα της Βουλιαγμένης έτυχα να τον δω και εγώ τον δίσκο του xbox, και στο ράφι είχε τιμή εκεί γύρω στα 33 ευρώ, δεν νομίζω να είναι λάθος, μπορεί απλά να είναι καλή προσφορά!

Δημοσ.

According to an IGN site, if you have the choice between the Xbox 360 and PS3 versions of GTA IV, you should go for the PS3 version as it is "undoubtedly superior to the Xbox 360."

Quote:

Interesting indeed, I myself - who is a big fan of the Xbox 360 - will be getting the PlayStation 3 version, as I've read and heard personally from people who have played the game already that this version is undoubtedly superior to the Xbox 360. Granted, not as much that I would recommend going out to buy a PS3 console if you have a 360 already. Too bad that episodic content is Xbox exclusive, is Take-Two/Rockstar regretting that decision now?

News Source: planetgrandtheftauto.gamespy

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...