v0rtex Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 ....Αυτό που ειπώθηκε για όσους το τρέχουν σε κάτω από 12x, θα έχουν πρόβλημα και με την αυθεντική έκδοση? Σε κάποιο mini-review νομίζω πήρε το μάτι μου ότι είχε τέτοιο μικροπροβληματάκι, δεν είμαι και 1000% σίγουρος. Με την αυθεντική έκδοση + 12χ που είναι η default ταχύτητα σίγουρα θα κουράζεται λιγότερο το drive... δε νομίζω ότι θα εξαφανιστεί εντελώς αυτό το φαινόμενο του texture popping αλλά ελπίζω πως θα είναι τόσο ανεπαίσθητο που δε θα ενοχλεί το gameplay.
S2Katana Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Mάλιστα. Στο PS3, το δισκάκι του GTA θα έχει το ίδιο μέγεθος δεδομένων?Δλδ είναι τα ίδια αρχεία ή διαφορετικά, λόγω BR? Η ειρωνεία είναι ότι τα GTA@PS3 που έχουμε παραγγείλει βρίσκονται σκονισμένα σε κάποια αποθήκη τελωνείου στην Ελλάδα και δεν μπορούμε να τα παίξουμε, ενώ είναι Πάσχα και έχουμε λίιιγο ελεύθερο χρόνο πριν την εξεταστική.
stathakis21 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 παιδια αν το δοκιμασει κανεις σε αμπαναριστη κονσολα θα φαει μπαν ή δεν παιζει τετοια πιθανοτητα???
v0rtex Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 εγω σε αμπανάριστη το παίζω αλλα με memory card αντι για τον σκληρό που χρησιμοποιώ κανονικά και καινούργιο offline gamertag.
xvagos Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Mάλιστα. Στο PS3, το δισκάκι του GTA θα έχει το ίδιο μέγεθος δεδομένων?Δλδ είναι τα ίδια αρχεία ή διαφορετικά, λόγω BR? Η ειρωνεία είναι ότι τα GTA@PS3 που έχουμε παραγγείλει βρίσκονται σκονισμένα σε κάποια αποθήκη τελωνείου στην Ελλάδα και δεν μπορούμε να τα παίξουμε, ενώ είναι Πάσχα και έχουμε λίιιγο ελεύθερο χρόνο πριν την εξεταστική. Λογικά θα είναι τα ίδια αρχεία, αλλά θα γράφονται πολλές φορές στο δισκάκι Blu-Ray για γρήγορη φόρτωση. Ειρωνεία είναι ή μεγάλη βλακεία της Rockstar; Αφού υπάρχουν ήδη γιατί να μην τα βγάλει τώρα το Πάσχα και να γίνει χαμός; Ά ξέχασα εδώ δεν είναι Αγγλία...
papadop.dim Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 http://www.dailymotion.com/seph117g/video/x56vtw_gtaiv2_videogames
jimbrav Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 εγώ ρε παιδιά που το είδα σε ένα φίλο το πρωί νεράκι πήγαινε... μια χαρά...πάντως τσεκάρετε τα drives σας και πάρτε κανένα γνήσιο game.
p3tran Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 http://www.dailymotion.com/seph117g/video/x56vtw_gtaiv2_videogames και τι ειναι αυτο δηλαδη? παραδειγμα λειτουργειας του Gta σε 360? :lol::lol::lol::lol::lol: παιδια καλα ειναι να μην ξεφευγουμε... αν καποιοι εχετε φλασαρει λαθος αρχεια ή κανετε κοπιες με λαθος τροπο, δεν νομιζω οτι εχετε λογο να γκρινιαζετε για το οποιοδηποτε game.. φτιαξτε τα πραγματα σας να δουλευουν σωστα, και μετα τα ξαναλεμε..
The_Sheep Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 παιδια αν το δοκιμασει κανεις σε αμπαναριστη κονσολα θα φαει μπαν ή δεν παιζει τετοια πιθανοτητα??? αυτα τα εχουμε ξαναπερασει και με το Halo 3 Που ειχε βγαλει ειδικη ανακοινωση και η μικροσοφτ.Ο καναλωτης δεν ειναι υποχρεωμενος να τηρησει οποιαδηποτε street date.ΑΝ φας μπαν..ιο σιγουρα δεν θα ειναι επειδη επαιξες πιο μπροστα ενα παιχνιδι
papadop.dim Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 :lol::lol::lol::lol::lol: είναι παράδειγμα , λάθος φλασαρισμένης κονσόλας που τα παίζει όλα σωστά εκτός από την κακογραμμένη copia του gtaiv, petran :lol::lol::lol::lol::lol:
p3tran Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 :lol::lol::lol::lol::lol:είναι παράδειγμα , λάθος φλασαρισμένης κονσόλας που τα παίζει όλα σωστά εκτός από την κακογραμμένη copia του gtaiv, petran :lol::lol::lol::lol::lol: προφανως (4 δημοσιευσεις συνολικα, ολες για το ιδιο πραγμα) ευχαριστιεσαι πολυ με αυτα που ποσταρεις, παρ'ολα αυτα η πραγματικοτητα βρισκεται πολυ μακρια απο αυτα που θα ηθελες να ισχυουν...
The_Sheep Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 καθοτι ειμαι στο 78% ετοιμος και θα το δοκιμασω σε λιγα λεπτα....αγχωθηκα με αυτα που γραφετε και λιγο που εψαξα ...ολα φαινονται οκ σε αυτο το βιντεακι http://www.wegame.com/watch/GTA_IV_real_gameplay_x360_today_not_Saint_Row/ update: μετα απο 15 λεπτα παιχνιδιου, μηδεν προβληματα.Και οταν λεμε μηδεν...ΜΗΔΕΝ...νερακι
p3tr@n Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 γεια σας παιδιά!, επειδή θα αγοράσω κονσόλα αυτές τις μέρες και την αγοράζω αποκλειστικά για το grand theft auto, σε ποια από τις 2 θα είναι καλύτερο ξέρουμε; είναι αλήθεια πως έχει graphic glitches στο xbox 360 ή φταίει το ότι χρησιμοποιούν αντίγραφα;;; όποιος μπορεί ας ενημερώσει γιατί με το που κάνει release στις 29 πάω για αγορά!
xvagos Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Έχουμε και λέμε: PS3 = 450? GTA4 = 70? Σύνολο= 520? ΧΒΟΧ360 Premium = 270? GTA4 = 70? Σύνολο = 340? 520? - 340? = 180? Εσύ τι λες;
klainmaingr Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 omg + 3 lol Sorry αλλα το βρήκα αρκούντως διασκεδαστικό Αγαπητέ p3tr@n αυτό δεν θα το μάθεις παρα μόνο όταν κυκλοφορήσουν και οι δύο εκδόσεις και δοκιμαστούν αρκετά. Μέχρι στιγμής η μεγάλη beta ;p γίνεται στο 360 μιας και έχει κυκλοφορήσει leechαρισμένο το game. Έχω την εντύπωση οτι το install του ps3 θα είναι ιδανικό γι αυτό το παιχνίδι αλλα μπορεί να κάνω και λάθος. Προσωπικά θα περιμένω αν και όποτε βγεί σε pc ώστε να το ευχαριστηθώ.. Ποτέ δεν προτίμησα κονσόλα για gta.. :| edit: xvagos δεν πήγαινε σε σένα το omg αυτό αλλα στο p3tr@n ;p
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα