Προς το περιεχόμενο

Grand Theft Auto IV [Xbox 360][PS3]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ωπα ρε παιδες.. εμενα τρεχει βουτυρο, και αυτο το 360 μου ειναι και παλιο.

κατι δεν κανετε καλα.

το ''κορυφαίο'', εκει που χαζευα το παιχνίδι κι εκανα βολτες με το αμαξι άκουσα απο το ράδιο να παιζει ρουσλάνα !!

ενα πιο κορυφαιο ετυχε σε μενα:

βραδυ, εψαχνα να βρω αμαξι και τσουπ! να σου ενας ταριφας! ανοιγω πορτα, τονε πεταω εξω, και μου λεει:

"what the fuck is wrong with you re malaka?!" LOLOLOL

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Εμενα παιδες παντως με Benq (εχω Elite) τρεχει παρα πολυ καλα κανενα απολυτως προβλημα εγγραφη παντα στο 1χ, frame rate δεν εχω παρατηρησει ολα good!Τα γραφικα με μια λεξη θα τα χαρακτηριζα επαρκη!Το μοναδικο πραγμα που παρατηρησα ειναι πως αναβοσβηνει ανα διαστηματα το button του χειρηστηριου ενω εχω φουλ μπαταρια!

Δημοσ.
Εμενα παιδες παντως με Benq εχω Elite τρεχει παρα πολυ καλα κανενα απολυτως προβλημα, frame rate δεν εχω παρατηρησει ολα good

Δεν μίλησε κανείς για frame rate ...

texture loading ..rate είναι το πρόβλημα. Με τι ταχύτητα firmware το έχεις φλασαρισμένο ?

Δημοσ.
φιλαράκι αν εσύ παίζεις ένα παιχνίδι σαν την θεια μου την Κικίτσα, που πάει το αμάξι με 10χμ/ ώρα και κάνει 3 λεπτά για να αλλάξει κατεύθυνση στο dpad είναι φυσικό να μην δείς τα φαινόμενα που αναφέρω, παίξε λιγάκι ακόμα (χωρίς να έχεις τον δίσκο πάνω στην κονσόλα) και έλα να μας τα ξαναπείς...

Είσαι που είσαι άσχετος με το όλο θέμα, πας να πουλήσεις και πνεύμα....τι να σου πω ρε γμτ....τέλος πάντων.

Τσέκαρε το XBOX σου και πιο συγκεκριμένα τη κεφαλή του laser σου. Πριν 2-3 μήνες είχα και εγώ τέτοια προβλήματα που αναφέρεις ( και χειρότερα) και σε άλλα games και έφταιγε τελικά η υψηλή αντίσταση στην κεφαλή του laser. Τσέκαρέ το και λιγότερη ειρωνία άλλη φορά. Να βοηθηθούμε προσπαθούμε εδώ. Άντε.

ΥΓ. : Κι επίσης, αν έχετε φλασάρει το drive να διαβάζει σε λιγότερο από 12X, πάλι πιθανότατα θα έχετε πρόβλημα, το παιχνίδι loadάρει ασταμάτητα από το drive. Εγώ το έχω στο 12Χ και δεν έχω τα προβλήματα texture poping που λέτε.

Δημοσ.

ΥΓ. : Κι επίσης, αν έχετε φλασάρει το drive να διαβάζει σε λιγότερο από 12X, πάλι πιθανότατα θα έχετε πρόβλημα, το παιχνίδι loadάρει ασταμάτητα από το drive. Εγώ το έχω στο 12Χ και δεν έχω τα προβλήματα texture poping που λέτε.

Να υποθέσω το πρόβλημα θα εξακολουθήσει να υπάρχει ακόμα και αν είναι αυθεντικό το παιχνίδι;

Δημοσ.
Να υποθέσω το πρόβλημα θα εξακολουθήσει να υπάρχει ακόμα και αν είναι αυθεντικό το παιχνίδι;

Θεωρητικά όχι, γιατί το drive το αφλασάριστο τρέχει στο 12χ που απο ότι λένε οι περισσότεροι δεν έχουν πρόβλημα.. Απο ότι φαίνεται το θέμα είναι για τους 12 κ κάτω.

Δημοσ.

Όχι εννοώ αν κάποιος έχει το πρόβλημα με τη κόπια αν πάρει το αυθεντικό το πρόβλημα θα εξακολουθήσει να υπάρχει(άρα θα πρέπει πχ να το φλασάρει με 12χ) ή όχι;(επειδή ξέρω γω είναι πιο ποιοτικό το αυθεντικό άρα το διαβάζει πιο εύκολα ακόμα και σε 8χ)

Δημοσ.

η μεγαλυτερη γκαντεμια!!! το εχω στο pc και δεν μπορω να το γραψω...χαλασε το drive.. :mad::cry::cry:

υπαρχει κανεις που θελει να κανει μια καλη??:o:o:mrgreen:

οποιος καλοθελητης pm!!!

Δημοσ.

Δεν γνωρίζω να σου απαντήσω σε αυτό που με ρωτάς Merdock, αν δηλαδή στο 8Χ θα διαβάζει πιο απροβλημάτιστα το αυθεντικό, λογικά ναι, όχι πάντως το ίδιο με το να διάβαζε στο 12Χ. Γενικά πάντως, στο 12Χ ζορίζονται περισσότερο τα drives ( έως πολύ περισσότερο τα ταλαιπωρημένα από αντιγραφές, ιδίως με κακής ποιότητας δισκάκια, που κυριολεκτικά το ξεσκίζουν το drive). Προσωπικά πάντως παιδιά δεν είχα τα προβλήματα που αναφέρατε.

Για το παιχνίδι : είχα ενδοιασμούς για το αν έκανα καλά που παρήγγειλα την SE, αλλά το αξίζει με το παραπάνω. Καταπληκτική αναπαράσταση μιας πόλης που ζει και αναπνέει, μου αρέσει πολύ που έκαναν πιο αληθοφανή τον χειρισμό των αυτοκινήτων, η euphoria engine δίνει ρέστα σε πολλές περιπτωσεις. Voice acting ΚΟ-ΡΥ-ΦΑΙ-Ο, χιούμορ που τσακίζει κόκαλα ( με πολλά μπινελίκια και χειρονομιές:-D ), έντονη κινηματογραφικότητα στα cutscenes ( τα οποία είναι γαμάτα σκηνοθετημένα).

Η μετάβαση από μέρα σε νύχτα και τούμπαλιν είναι πανέμορφη, εκεί που έπαθα την πλάκα μου είναι λίγο πριν αρχίσει να βρέχει που έχει πάχνη παντού και στη συνέχεια αρχίζει η βροχή. Καταπληκτικό!

Σοβαρή εμπειρία κατ'εμέ το παιχνίδι αυτό. Δεν προτείνεται απλώς, επιβάλλεται.;)

Δημοσ.
η μεγαλυτερη γκαντεμια!!! το εχω στο pc και δεν μπορω να το γραψω...χαλασε το drive.. :mad::cry::cry:

υπαρχει κανεις που θελει να κανει μια καλη??:o:o:mrgreen:

οποιος καλοθελητης pm!!!

Μένεις μακριά γμτ.:-(

-------------

Παίδες, μην το κουράζετε.Πάρτε το αυθεντικό, να βοηθήσουμε και την Take2.Αυτό που ειπώθηκε για όσους το τρέχουν σε κάτω από 12x, θα έχουν πρόβλημα και με την αυθεντική έκδοση?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...