johnnypatras Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 christos.p25, μην παραπληροφορείς please. Πιθανότατα το laser της κονσόλας σου τα έχει παίξει από την πολύ αντιγραφή. Ή ανέβασε την ισχύ του laser ή πάρε το γνήσιο. Το παιχνίδι παιδιά απλά είναι ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ. Από τα τοπία , την αλληλεπιδραση, το σενάριο, τις ατάκες κτλ. κτλ. κτλ. . Είμαι ακόμα στην αρχή, οπότε δεν μπορώ να έχω ολοκληρωμένη άποψη ακόμα. Το framerate πάντως είναι μια χαρά. ΟΚ, δεν είναι και κλειδωμένο στα 30, αλλά μια χαρά, δεν ενοχλεί καθόλου. Ούτε texture popping παρατήρησα μέχρι στιγμής. Ερώτηση σε αυτούς που το έχουν : που είναι η επιλογή για installation;; Εγώ δεν βλέπω κάτι και πιθανότατα δεν υπάρχει σαν επιλογή.
privateer Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 http://www.dailymotion.com/turkific/video/x56oej_v2304082020_videogames
christos.p25 Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 christos.p25, μην παραπληροφορείς please.Πιθανότατα το laser της κονσόλας σου τα έχει παίξει από την πολύ αντιγραφή. Ή ανέβασε την ισχύ του laser ή πάρε το γνήσιο. Το παιχνίδι παιδιά απλά είναι ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ. Από τα τοπία , την αλληλεπιδραση, το σενάριο, τις ατάκες κτλ. κτλ. κτλ. . Είμαι ακόμα στην αρχή, οπότε δεν μπορώ να έχω ολοκληρωμένη άποψη ακόμα. Το framerate πάντως είναι μια χαρά. ΟΚ, δεν είναι και κλειδωμένο στα 30, αλλά μια χαρά, δεν ενοχλεί καθόλου. Ούτε texture popping παρατήρησα μέχρι στιγμής. Ερώτηση σε αυτούς που το έχουν : που είναι η επιλογή για installation;; Εγώ δεν βλέπω κάτι και πιθανότατα δεν υπάρχει σαν επιλογή. φιλαράκι αν εσύ παίζεις ένα παιχνίδι σαν την θεια μου την Κικίτσα, που πάει το αμάξι με 10χμ/ ώρα και κάνει 3 λεπτά για να αλλάξει κατεύθυνση στο dpad είναι φυσικό να μην δείς τα φαινόμενα που αναφέρω, παίξε λιγάκι ακόμα (χωρίς να έχεις τον δίσκο πάνω στην κονσόλα) και έλα να μας τα ξαναπείς...
haloking Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Από distance draw και aliasing-antialiasing τι λέει???
S2Katana Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 S2Katana είσαι ΘΕΟΣ, ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση!me loves S2Katana, lol. Χαχα, δοκίμασε πάντως και με το να κάνει boot από σκληρό.
ksessalonikios Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 το ''κορυφαίο'', εκει που χαζευα το παιχνίδι κι εκανα βολτες με το αμαξι άκουσα απο το ράδιο να παιζει ρουσλάνα !!
modecris Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Δεν κάνεις install στο xboxΤο δοκίμασες σε xbox με κουμπωμένο σκληρό και δεν είχε επιλογή;
papeipa Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Ρε παιδια που υπαρχει αυτη η επιλογη?Ψαχνω και δεν βρησκω τπτ!Το παιχνιδι κανει load αυτοματα και στις επιλογες δεν βγαζει τπτ τετοιο
christos.p25 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δεν κάνεις install στο xbox τον σκληρό τον χρησιμοποιεί το game για cache ή όχι; ίσως δεν έχει επιλογή για installation αλλά αν υπάρχει δίσκος να χρησιμοποιείται... πάντως όποιος παίζει το game με δίσκο ας τον βγάλει για λίγο και να κάνει μια μεγάλη βόλτα στην πόλη του GTA για να μας πει αν έχει διαφορά, αν βλέπει αργό texture loading κλπ. Μην τρέχω αύριο το πρωί τσάμπα για δίσκο.
p3tran Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Μην τρέχω αύριο το πρωί τσάμπα για δίσκο. σιγα μη σου τιναξει τον προϋπολογισμο στον αερα!! 33ε εγω παντως εκανα τη δοκιμη και χωρις σκληρο δισκο και δεν παρατηρησα καποια διαφορα, και σιγουρα τιποτα απο τα υπερβολικα που περιγραφονται. και φυσικα, ΔΕΝ υπαρχει επιλογη για install. το αν χρησιμοποιει το scratch pad του δισκου, ειναι μια κοινη πρακτικη και δεν ειναι ορατη στο χρηστη ("επιλεξτε ταδε") οποτε christos.p, κατι τρεχει με το xbox/drive/δισκακι σου. και για αυτους που δεν ειχαν ακομα επαφη με το gta4, απλα να πω οτι το game ειναι και ατμοσφαιρικο και τεχνικα αρτιο. εκ πρωτης, φαινεται οτι ειναι ο,τι θα περιμενε κανεις απο ενα nextgen gta. 8)
christos.p25 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 τον προυπολογισμό δεν θα μου τον τινάξει, θα μου τινάξει τον ύπνο μου όμως anyway, θα το ξαναγράψω άλλη μια φορά μήπως φταίει το δισκάκι. από μαύρη γάτα: awesome game, but the only problem i have im getting serious pop ups when driving fast with a car, that sucks a bit :/ Anyways thx tleech: thx to the uploader, but is it just my xbox or my eyes, or why does the game look like total crap? and the framerate is like max 20fps... Is this a retail release or some preview version?? actually i stopped playing it, because it was almost unplayable a sooo slow.
modecris Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Μάλιστα...διάβαζα συνεχώς σχόλια του τύπου "On the 360, this installation is optional if you have a hard drive. I advise to proceed with installation—it reduces the already minimal frame rate issues on the 360." αλλά τελικά από ότι λέτε δεν ισχύει. Ελπίζω μόνο να μην υπάρχει πρόβλημα τελικά με τα πρεσαριστά και να περιορίζονται μόνο στις κόπιες.
v0rtex Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 εμένα μου έσπασε τα νεύρα και το έκλεισα Το εχει τρέξει κανεις σε drive φλασαρισμένο 12x ? γιατι στο 8χ δε παλευεται.. εκει που τρέχεις με το αμάξι εξαφανίζονται δρόμοι/σπιτια ..και καταλήγω να τρακάρω αορατους τοίχους και σκουπιδοτενεκέδες.. Θα μας λιώσει το laser αυτό το παιχνίδι !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα