savvvas Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Εδώ θα γράφετε, ότι νέα έχετε για το πολυαναμενόμενο παιχνίδι της θεάς Rockstar. :-D
poromenos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 ligo nwris dn einai? to game anamenete na kikloforisei oktomvrio europe gia ps3 kai 360 kai mexri stigmis dn exoume kamia sovarh info
asmilon Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Γιατι δε κανεις εσυ την αρχη savvvas? Καμια pic, κανενα νεο, ισως το ονομα του παιχνιδιου?
JiKL Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Kαι προχθες εψαχνα ποτε βγαινει το επομενο παιχνιδι και πως το λενε..
savvvas Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 αυτό πήγα να κάνω, και έτρωγε κάτι κολλήματα το insomnia, και βαρέθηκα και το κλεισα. Δείτε παρακάτω: ---------------------------------------------------------------------- Η Microsoft ήρθε σε συμφωνία με τη Rockstar Games για παροχή αποκλειστικού υλικού από το Xbox Live. Η συμφωνία αυτή μάλλον αφορά το Grand Theft Auto IV, ένα παιχνίδι που η Microsoft ήθελε πολύ στο Xbox 360 από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του. Όλοι θα θυμάστε ότι οι εκδόσεις των GTA III, Vice City και San Andreas βγήκαν πρώτα στο PS2 και μετά από αρκετούς μήνες κυκλοφορούσαν στο Xbox και στο PC. Το περίεργο της υπόθεσης είναι ότι το κείμενο της ανακοίνωσης στο http://www.xbox.com δεν έχει μαζί τις φράσεις Grand Theft Auto IV και αποκλειστικό περιεχόμενο. Αν δεν ήταν ο τίτλος "GTA IV to Feature Exclusive Marketplace Content" (Το GTA IV θα έχει αποκλειστικό περιεχόμενο στο Marketplace) θα φαινόταν ότι απλά είναι μια απεγνωσμένη προσπάθεια της Microsoft να τραβήξει την προσοχή του κόσμου. Ακριβείς πληροφορίες δεν προσφέρονται, εκτός από την ημερομηνία κυκλοφορίας του για το Xbox 360, 16 Οκτωβρίου 2007. Αυτή όμως την ημερομηνία την έχει και η SONY για την έκδοση του PS3. Με την ανερχόμενη online υποστήριξη που ετοιμάζει η SONY για το PS3 δεν είναι απίθανο να προβεί και αυτή σε μια συμφωνία με τη Rockstar Games για αντίστοιχο περιεχόμενο. Το πιο λογικό φαίνεται ότι είναι ταυτόχρονη κυκλοφορία και υποστήριξη από το Xbox Live για την έκδοση του Xbox 360 ενώ περιμένουμε να δούμε πως θα αντιδράσει η SONY. -------------------------------------------------------------------- ---Rockstar North received their PlayStation3 game developers kit in August 2005 and have since then been working on a brand new game engine for what the October issue of PSM is calling, a next-gen GTA title. Eye-candy aside, they are supposedly aiming to create a photo-realistic city for GTA 4. "Rockstar North is creating a specialized game engine for PS3 that will bring GTA 4 to life to a degree that PS2 games could only hint at. Specifically, they're going to be using the high data transfer bandwidth of the Cell CPU, RSX GPU, and Blu-ray Disc to use several streams of game info simultaneously. The game's city - unfortunately yet to be even hinted at - will still be free roaming and seamless, but broken down into smaller, more deatailed areas at the engine level, into which the game designers are going to be able to pour more textures, more oject variety, and tons of details (such as discareded soda cans with their own physics), just for starters. The goal is a city that's less repetitive and where everything - and everyone - looks and acts more like they would in the real world on every level." ---Multiplayer - There were signs of multiplayer development in the GTA3 (PC) data files. GTA: San Andreas featured something very similar to multiplayer known as 'co-op'. Most recently, GTA: Liberty City Stories featured seven multiplayer game modes with each supporting upto six players. This evidence (and more) suggests that Rockstar are keen to develop a fully functional GTA multiplayer in future releases, so multiplayer is indeed a strong possiblity in Grand Theft Auto 4. ---------------------------------------------------------------------- Και αν δεν σας φτάνουν αυτά, ακούστε και τούτο: Το GTA 5, θα ονομάζεται GTA:London, και θα καλύπτει το 17% της Αγγλίας (δηλαδή το 1/5 της Αγγλίας!!). Οι υποψήφιες πόλεις, ήταν οι εξής: Νέα Υόρκη, Παρίσι, Λονδίνο, και Τόκιο. Αποφασίσαν λοιπόν, να επικεντρωθούν στην ευρώπη. Και έτσι, μιας και το Λονδίνο, είχε ξαναπρωταγονιστεί σε προηγούμενο GTA, αποφάσισαν να πρωταγωνιστεί, για άλλη μία φορά. Περιτό να αναφέρω, πως δεν θα ήταν και τόσο ωραίο, με τους "Γάλλους", και το Παρίσι. ----------------------------------------------------------------------
xrest Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 exei anaferthei arketo kairo prin i oli ipothesi.tha bgoun tautoxronws se ps3-360,apla i 360 thaxei apoklistika downloads.eikazw oti to idio tha kanei k i sony.auto einai to mono adieukrinisto tis istorias
p3tran Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 μιας και οι πληροφοριες για το gta4 ειναι ακομα ουσιαστικα ανυπαρκτες, ας δωσω καποιο προσωρινο ενδιαφερον στο τοπικ αυτο με αποσπασματα απο το αρθρο του Sam Kennedy, συντακτη του 1up. το παρακατω ειναι απο το αρθρο του "what the cell is going on?" I guarantee you this, when GTA comes out on both consoles next fall, the PS3 version is going to look significantly better. You'll see. you'll see λοιπον.... (δεχομαι στοιχηματα)
xrest Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 gw de bazw stoixima.eisai k kwlofardos esy...tha doume mexri tote.pantws ama exei kapoios k 360 k ps3 me ta exclusive dl paizei na leei na xeis k tis dio ekdoseis
p3tran Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 gw de bazw stoixima.eisai k kwlofardos esy...tha doume mexri tote.pantws ama exei kapoios k 360 k ps3 me ta exclusive dl paizei na leei na xeis k tis dio ekdoseis :D ασε ρε!! η γνωση φιλε μου ερμηνευεται ως τυχη μονο απο τους αδαεις! spown παμε ενα στοιχηματακι ρε συ? μου λειπουνε κατι ψιλα για να παρω ps3 ($1700 ebay) και ελεγα να μου τα κερασεις... :mrgreen:
spown Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 P3tran δεν βαζω στοιχημα γιατι απλως δεν ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΛΕΩ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ.....ΕΕΕΕΕ ΒΕΒΑΙΑ ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΟΥ.....Αγορακι μου καταλαβε οτι θα εχω και τις 2 κονσολες και οπου βγει καλυτερο θα το παρω...Δεν ειμαι κολλιμενος ουτε κομπλεξικος...εαν ειναι στο ΧΒΟΧ 360 θα το παρω εκει.....Δεν μπορω να καταλαβω αυτα που λες....Στο εχω εξιγισει τοσες φορες οτι τα παιχνιδια θα τα παιρνω στο ΧΒΟΧ 360 μεχρις οτου ο θειος βγαλει κατι για το PS3 ...προς το παρων θα περνω στο ps3 μονο αποκλειστικους τιτλους....Θα βλεπω εκδοσεις και τον 2 και υστερα θα διαλεγω....Απλα πραγματα αλλα δυσκολα να τα καταλαβεις εσυ.... Open Your Mind P3tran
p3tran Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 ναι μωρε, εγω δεν εχω καταλαβει τι εισαι , αλλα κι εσυ ισως να μην καταλαβες τι λεω εδω.. ο συντακτης του 1up λεει οτι το gta 4 θα ειναι πιο καλο στο ps3. εγω λεω οτι λεει μπαρουφες και οτι ΆΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να ειναι καλυτερο στο ps3! ιδιο με του 360 (στην καλυτερη) ή χειροτερο (το πιθανοτερο). και σκεφτομουνα αν θες να βαλουμε καννα στοιχημα επι τουτου.. δηλ. οτι ο συντακτης του 1up κανει promotion του ps3 και λεει χαζαμαρες. θειοι, θειες, παππουδες και γιαγιαδες που λες δεν εχουνε καμια σχεση.. τι λες? παμε?
spown Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Πραγματικα δεν με ενδιαφερει, και να σου πω κατι δεν εχω παιξει κανα gran theft auto πανω απο 1 ωρα....Και δεν το περιμενω.....Ειναι δεν ειναι καλυτερο στο ps3 πραγματικα δεν μου λεει τιποτα....
tsakonas Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 re c petran wres wres aporw me th party sou...toses gnwseis exeis kai ksafnika milas san alogo me parwpides dipla..... an nomizeis oti to GTA tha nai kalutero sto XBOX360........... kala XMAS.....dld i rockstar pou xei to PS3 developers kit apto 2005 tha katsei na vgalei kalutero to XBOX360 version???? me poia logiki to les afto????? eisai kathetos kai katholou antikeimenikos giati i logiki leei oti sto PS3 tha nai kalutero kai ISWS to idio me to 360.... kalutero ,oute se 10000 xronia...oti stoixhma thes...pontarw ena spiti...ntaksei i agapi sou gia to XBOX k tin MS einai dikaiwma sou kai gousto sou....mi to pezeis omws uperanw otan den boreis na eisai antikeimenikos se stoixeiwdh pramata san na leme 1+1=2 , esy les 3.... E ok tote...
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 There is no F way that is happening...Vasika to polu na einai idia apo apopsi grphs...ante to xbox using kai hdr to fos na einai ligo kalutero...apo kei kai woot?Opos kai na exei to GTA einai play game opote mono ekei... p.s. mipos vasika xoris logo anafereste se 1 game to opoio akoma den exete idea ti tha ginei kai posa akoma tha allaksoun mexri tote...just relax & wait..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα