Προς το περιεχόμενο

εχει η αστυνομια δικαιομα να...??

mixos77

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχει δικαιομα η ελληνικη αστυνομια να αφαιρεσει ξενω διπλομα οδηγησεις της ευροπαικης ενωσης?

ενας φιλος μου λεει οτι η κρατηση ξενων δημοσιων εγγραφων απαγορευεται...

οποιος ξερει ας απαντησει παρακαλω.

Δημοσ.

Πιθανόν να έχει να κάνει με συνθήκη Σέγκεν κτλ, αλλά από την άλλη δεν ξέρω. Πιθανόν επίσης να υπάρχει παράγραφος σχετική που προβλέπεται, αλλά να ερμηνεύτικε κατά το το δοκούν.

Ένας νομικός με γνώση τους θέματος θα βοηθούσε.

• Super Moderators
Δημοσ.
εχει δικαιομα η ελληνικη αστυνομια να αφαιρεσει ξενω διπλομα οδηγησεις της ευροπαικης ενωσης?

ενας φιλος μου λεει οτι η κρατηση ξενων δημοσιων εγγραφων απαγορευεται...

οποιος ξερει ας απαντησει παρακαλω.

Η αστυνομία έχει, ως διοικητικό μέτρο, δικαίωμα να αφαιρέσει άδεια οδήγησης (το λεγόμενο δίπλωμα).

Έχω την εντύπωση ότι ο νόμος δεν διαφοροποιεί ελληνικά από αλλοδαπά, ιδίως όταν πρόκειται για την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Θα το κοιτάξω.

Δημοσ.
Εφοσον γινεται στις υπολοιπες χωρες δεν νομιζω να μη γινεται και εδω.Ξερω σιγουρα οτι γινεται στην Ουγγαρια για παραβασεις.Επισης ξερω σιγουρα οτι για να βγαλεις αγγλικο διπλωμα ως κατοχος διπλωματος αλλης χωρας της Ε.Ε. πρεπει να παραδωσεις το παλιο σου.Τωρα αν το κρατανε ή το στελνουν πισω στην χωρα εκδοσης υπηρεσιακως δεν ξερω.

στην γερμανια πχ δε επιτρεπετε να το παρουν το διπλομα.

εναν φιλο μου απο δανια που εχει διπλομα δανεζικο του εβαλαν 600ευρο προστιμο αλλα του ειπαν πως ηταν τυχαιρος γιατι ειχε ξενο διπλομα κ δε μπορουν να το παρουν

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...