Προς το περιεχόμενο

Artifacts!!! Why???

SeXBOX

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας!

Εκανα O/C την 7950GX2... την ανεβασα αρκετα αλλα δεν εχω προβλημα με θερμοκρασιες και τετοια! Δεν ξεπερνα τους 80c.... Αλλα παρ' ολα αυτα μου πεταει artifacts! κοκκινες κουκιδες στα ασπρα φοντα! Δεν μπορω να καταλαβω γιατι συμβαινει ενω απο θεματα σταθεροτητας δεν υπαρχει προβλημα...

Εχετε να με συμβουλεψετε? Να μου πειτε την γνωμη σας -η- καμια λυση?

Δημοσ.

γιατί πολύ απλά πέρασες το όριο του πυρήνα της αν της έκανες ένα volt mod θα φεύγαν τα antifacts και θα ανέβαινε ακόμα παραπάνω βεβαια αν έχεις κάνει και στις μνήμες Oc τότε κατέβασετες λίγο με πιο πρόγραμμα σκαναρεις για antifacts

Δημοσ.

Οι κουκίδες είναι ένδειξη αστάθειας/overclocking-εκτός-ορίων/υπερθέρμανσης των RAM της VGA.

Χαμήλωσε τον χρονισμό των μνημών, γιατί απλά εκεί που τις έβαλες να παίζουν δεν μπορούν ( είτε γιατί θέλουν παραπάνω τάση, είτε γιατί δεν παίζουν εκεί οι δικές σου, είτε λόγω θερμότητας )

Δημοσ.

με μπερδεψατε... θα σας δωσω info απο το συστημα σε λιγο να δειτε τι αλλαγες εχουν γινει για να με συμβουλεψετε λιγο πιο συγκεκριμενα.

Δημοσ.

δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο φιλε μου απλά χαμήλωσε λίγο τις συχνότητες από την μνήμη και από τον πυρήνα τής κάρτα σου μέχρι να μην έχεις antifacts

Antifacts έχεις γιατί πέρασες το όριο τις σταθερότητας τις κάρτα σου

Για να σου δώσω να καταλάβεις εγώ Στην 7600Gs αν πάω τις μνήμες πάνω από 885Mhz Πχ 886Mhz βγάζει antifacts

Δημοσ.

Artifacts=memory problem..

Kατεβασε τους χρονισμους στην μνημη αν εχεις κανει O/C αλλιως τσεκαρε αν πατανε καλα οι ψυκτρες επανω στις μνημες αν εισαι σε στοκ συχνοτητα..

Δημοσ.

μια χαρά είναι το σύστημα σου δεν έχει τίποτα το πράγμα είναι απλό. απλά χαμήλωσε λίγο τις συχνότητες που έχεις βάλει στην κάρτα γραφικών σου για να μην βγάζεις antifacts όλα έχουν κάποιο όριο αν το περάσεις αρχίζουν και βγάζουν λάθη οποτε το χαμηλώνεις και δεν βγάζει antifacts

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...