Προς το περιεχόμενο

win Xp + HP Deskjet840

hexenlord

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον περναω αμεσως στο προβλημα. Exω win xp SP2 και τον εν λογω εκτυπωτη. Η συνδεση ειναι σε usb. Τα windows αναγνωριζουν κανονικα τον εκτυπωτη, κανενα error ή κιτρινο θαυμαστικο δεν βγαινει.Οταν παω να εκτυπωσω ομως ενω η εκτυπωση δινεται κανονικα και κατω δεξια στη μπαρα βγαινει το εικονιδιο της, περιμενω και περιμενω..και περιμενω και τιποτα. To status ειναι "printing" μεχρι που μου βγαζει error...Τι μπορει να φταιει ρε παιδια?

Δημοσ.

Και 'γω τα ίδια Windows με το ίδιο printer έχω. Δεν παίζει πρόβλημα software. Πάντα τον αναγνωρίζει τέλεια μετά από κάθε format. Έχεις μήπως κανα καινούριο καλώδιο USB να δοκιμάσεις; Ή μήπως κάποιο άλλο PC να τον συνδέσεις; Παίζει βέβαια να είναι και στα τελευταία του το μηχάνημα αφού είναι παλιός εκτυπωτής...

Δημοσ.

Πιό παλιά που είχα τον ίδιο εκτυπωτή, θυμάμαι είχα παρόμοια προβλήματα στην εγκατάσταση. Για κάποιο λόγο πρέπει να γίνει η εγκατάσταση με συγκεκριμένη σειρά, πχ πρώτα εγκατάσταση οδηγών, μετά σύνδεση USB, και μετά άνοιγμα. Εμένα τουλάχιστον έτσι μου δούλευε

Βρήκα κι αυτό:

The printer is connected via the USB port. USB installation problems primarily occur if the user plugs in the USB cable at the wrong time during setup or clicks Cancel during software installation. If you did either of these (or if your USB printer install failed for any reason), re-installing the driver will not work. The printer install may also fail if components from another printer installation remain in the system. The uninstaller that is supplied on the printer CD-ROM may not remove all the components and it may be necessary to use a supplementary uninstaller, this can happen with Windows 98 and Me.

Πιστά τις οδηγίες και πιστεύω θα δουλέψει!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...