dimnts Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2002 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2002 Το pc μου κάνει αρκετές φορές τις τελευταίες 2 βδομάδες ξαφνικό restart χωρίσ εγώ να έχω κάνει τίποτα.Μετά μπορεί να μετρήσει λάθος τη μνήμη κατά 32 ΜΒ ακριβώς λιγότερο (έχω 192ΜΒ σε 3 dimm των 64ΜΒ) και δεν μπορεί να μπει στα win 98SE γιατί μου βγάζει το μήνυμα "Windows protection error.You must restart your computer...".Μετά κάνω restart και πάλι τα ίδια.Μετά π.χ. την επόμενη μέρα μπορεί να καταφέρω να μπω σε safe mode και κάνοντας restart να μπω κανονικά στα windows.Τι να φταίει;Φοβάμαι οτι είναι πρόβλημα hardware (motherboard ή μνήμη ή τροφοδοτικό). Παρακαλώ βοηθήστε με!!!
NeTeD Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2002 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2002 E to pio pi8ano einai na exei varesei dialysh h mnhmh <p>Vgaltes oles kai vaze mia mia na deis an einai ekei to provlhma.
Dimmu_Borgir Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2002 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2002 Klasika h mnhmh sou file, to exw pa8ei polles fores prosfata me mia ddr 256<p>----------------------- Dimmu Borgir
dimnts Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2002 Μα είσαι σίγουρος?Μπορεί έτσι στα καλά καθούμενα να χαλάσει έτσι η μνήμη? Έβγαζε και σε σένα τα ίδια προβλήματα? Μα εδώ μερικές φορές πριν λίγες μέρες την αναγνώριζε κατά 32ΜΒ λιγότερο ενώ έχω dimm των 64ΜΒ.Το λογικό δεν είναι άμα κάποιο από αυτά να είναι χαλασμένο να μην το αναγνωρίζει καθόλου? Έπειτα και να είναι αυτό πως θα ελέγξω ποιο απ'όλα έχει το πρόβλημα? Σε εσένα ήταν μια των 256ΜΒ σε μένα είναι τρεις...
ksp Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2002 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2002 Ka8aro provlima mnimis... Egw eixa "faei" wres prin apo 2 xronia mexri na katalavw ti ftaiei...mexri kai format ekana...
dimnts Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2002 Kai egw thn prwth fora pou mou to ekane ekana format giati den hksera ti na kanw.Omws edw kai kamposes meres den mou exei bgalei ayto to problhma. Kala opote thelei to kanei? Mporei na to ksanakanei meta apo mhnes?
colgate Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2002 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2002 Είναι σίγουρα πρόβλημα με τη RAM.<p>Δέν πιστεύω να παίζαμε με το FSB?<p>Ξέρεις...overclocking!
dimnts Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2002 Oxi oxi den paizw me overclocking...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.