Προς το περιεχόμενο

κάνει ξαφνικό restart !!!

dimnts

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το pc μου κάνει αρκετές φορές τις τελευταίες 2 βδομάδες ξαφνικό restart χωρίσ εγώ να έχω κάνει τίποτα.Μετά μπορεί να μετρήσει λάθος τη μνήμη κατά 32 ΜΒ ακριβώς λιγότερο (έχω 192ΜΒ σε 3 dimm των 64ΜΒ) και δεν μπορεί να μπει στα win 98SE γιατί μου βγάζει το μήνυμα "Windows protection error.You must restart your computer...".Μετά κάνω restart και πάλι τα ίδια.Μετά π.χ. την επόμενη μέρα μπορεί να καταφέρω να μπω σε safe mode και κάνοντας restart να μπω κανονικά στα windows.Τι να φταίει;Φοβάμαι οτι είναι πρόβλημα hardware (motherboard ή μνήμη ή τροφοδοτικό).

Παρακαλώ βοηθήστε με!!!

Δημοσ.

Μα είσαι σίγουρος?Μπορεί έτσι στα καλά καθούμενα να χαλάσει έτσι η μνήμη? Έβγαζε και σε σένα τα ίδια προβλήματα? Μα εδώ μερικές φορές πριν λίγες μέρες την αναγνώριζε κατά 32ΜΒ λιγότερο ενώ έχω dimm των 64ΜΒ.Το λογικό δεν είναι άμα κάποιο από αυτά να είναι χαλασμένο να μην το αναγνωρίζει καθόλου? Έπειτα και να είναι αυτό πως θα ελέγξω ποιο απ'όλα έχει το πρόβλημα? Σε εσένα ήταν μια των 256ΜΒ σε μένα είναι τρεις...

Δημοσ.

Kai egw thn prwth fora pou mou to ekane ekana format giati den hksera ti na kanw.Omws edw kai kamposes meres den mou exei bgalei ayto to problhma. Kala opote thelei to kanei? Mporei na to ksanakanei meta apo mhnes?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...