Vatos_locos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 λοιπών όπως λέει ο τίτλος ψάχνω για μια ήσυχη λύση ψύξης τις Vga μου γιατί έχει τρελαθεί στην ζεστη έτσι όπως την κατάντησα ( 1,47 Volt στον πυρήνα 2,01 Volt Στα Chip των μνημών ) είδα το TideWater τις ThermalTake αλλα από κάποια rewiews που έψαξα κάνει θόρυβο το ανεμιστηράκι τις οποτε ακούω πρότασης για κάτι ήσυχο ευχαριστώ
tolis86 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 γιατι δε περνεις την αεροψυκτρα της ζαλμαν? νερο μονο για τη γραφικων....δε λεει...
Vatos_locos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 e πιστεύω πως με την υδρόψυξη θα έχω καλύτερα αποτελέσματα και λιγότερο θόρυβο η ζαλμάν θα έχει το ίδιο αποτέλεμα με μια υδρόψυξη ?
billpeppas Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Όχι. Αλλά η ThermalRight HR-03 θα έχει
billpeppas Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Όχι. Αλλά η ThermalRight HR-03 θα έχει
Vatos_locos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 kal bill μην τρελαίνεσαι με τα post (όχι ξέρω ότι δεν φταίς εσύ) και που ακριβώς θα την βρω από θόρυβο πως τα πάει ? άσε που δεν μπαίνει σε μένα γιατί έχω ήδη βάλει ψιχτρακια στις μνήμες οποτε η από πάνω η από κάτω την βάλε δεν θα χωρέσει και θα πρέπει αν φύγουν τα ψιχτρακια και δεν θα το έκανα με καμια παναγια γιατί τα Chipakia τρώνε καθημερινά 2,1 Volt οποτε πρέπει να πάω σε κάτι περιορισμένου μεγέθους δηλαδή κάποιο block από υδρόψυξη
billpeppas Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 τα περισσότερα ram heatsinks χωράνε [ έχει κενό εκεί η HR-03 ] όσο για θόρυβο ? και passive ( χωρίς fan ) κρατάει σε κάτω των 70C την κάρτα σου χαλαρά. Αλλιώς βάζεις ότι fan θες
Vatos_locos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 τι μέγεθος ανεμιστήρα παίρνει κανένα link να δω το κενό και που θα την βρω έχεις πρόχειρο ? P.s τώρα με την εργοστασιακή είμαι από 45 μέχρι 68-69 τώρα που έψαχνα είδα ότι την έχεις προτείνει και σε άλλον τύπο εδώ μέσα και δεν είχε αποτελέσματα και μου την προτείνεις ενώ δεν κάνει στην δικη μου κάρτα http://www.thermalright.com/a_page/main_product_hr03_MCL.htm
SGP Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Βασικά χαμήλωσε τα V και σώσε χρήμα. Δεν κερδίζεις τίποτα ουσιαστικό σε παιχνίδια. Εγώ έχω 7600gs agp και τρέχω stock 880 τη μνήμη...
Vatos_locos Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 σου έκατσε καλο κομμάτι εμενα με 885 αρχίζει τα antifacts αν τις δώσε 2.1 σχεδόν πάει μέχρι 900 και έχω δει τρελες διαφορες στα παιχνίδια ειδικά γιατί ο πυρήνας τις έρχεται Undervoltage από το εργοστάσιο και έτσι από τα 400 των πήγα στα 710
antonl Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Πάντως η Thermalright HR-03 δε νομίζω να είναι συμβατή με την κάρτα σου. Btw έχει δικά της heatsinks για τις μνήμες της VGA.
Vatos_locos Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 το ξέρω ότι δεν κάνει για την κάρτα μου όπως θα είδες το αναφέρω και πιο πάνω το θέμα μας είναι να βρω κάτι καλώ αλλα μαλών στο Tidewater θα πάω αφού δεν άκουσα καμια πρόταση αν και θα περιμένω μπας και το έχει κανένας να μου πει εντυπώσεις
Vatos_locos Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 λοιπών πήρα τελικά το Tide Water από θερμοκρασίες είμαι τώρα στους 45 full load και 35 Idle ενώ ήμουν 45 idle και 70 full load από θόρυβο κάνει τον ίδιο με το stock ανεμιστηράκι στις χαμηλές στροφές αλλα όταν το βάλεις τσίτες σηκώνει τον κόσμο πάντως δεν έχει καμια διαφορα όταν το βάζεις τσίτες οποτε θα μείνει στις χαμηλές που το έχω ορίστε και μια φωτογραφία
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.