GI@RG@S Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Παιδια για πειτε μου οσοι ξερετε κατι , επειδη κανω εκπομπη στο ραδιοφωνο και θα ηθελα να μαθω αν βρω καποιο σπονσορα ωστε να του κανω διαφημιση ,τα λεφτα που θα δινει θα τα παιρνω εγω ή ο σταθμος?Χωρις διαφημιστικο σποτακι παντα ,μονο μεσω της φωνης μου.Επειδη εχω μαθει οτι σε αυτη τη περιπτωση εγω τα παιρνω τα λεφτα ,αν υπηρχε και σποτακι τοτε μαλλον θα τα επαιρνε ο σταθμος.Ειναι ετσι?Για δωστε πληροφοριες.
giannisk1 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Πιστεύω το πιο σωστό να το συζητήσεις με τον σταθμό πρώτα.Απο την στιγμή που δεν θα παίζει σποτάκι,υπάρχει κάποια λογική στο να τα παίρνεις εσύ τα λεφτά.
GI@RG@S Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 θα το συζητησω με το σταθμο αλλα πρωτα πρεπει να ξερω τι μου γινεται ωστε να μπορω να εχω καποια επιχειρηματα.Επειδη εχω ακουσει οτι μεσω σπονσορα τα παιρνω εγω τα λεφτα ,αν ισχυει κατι τετοιο γενικα να το ξερω ωστε στη περιπτωση που μου πει οτι "οχι θα τα παρω εγω τα λεφτα" να ξερω τι να απαντησω .Γι'αυτο ζητω πληροφοριες ωστε πριν παω για διαπραγματευση να ειμαι ετοιμος.....Αλλωστε αμα ειναι να παιρνει ο σταθμος τα λεφτα γιατι να κατσω εγω να ψαξω να βρω δεν εχει νοημα.Αλλωστε δεν μιλαμε και τρελα λεφτα αντε απο καθε σπονσορα 150 το μηνα ,και το πολυ να εχω 2-3 σπονσορες οποτε μη μου πειτε για ποσοστα....
emilios_x Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Λοιπον man.Θα πρέπει να μιλήσεις με τον ιδιοκτήτη του σταθμού,όμως θα σου πω περίπου τι παίζει απο προσωπική πείρα.Εγώ έβγαινα και έβρισκα τους χορηγούς έκλεινα συμφωνίες για λεφτά και για δωράκια ανάλογα το τι ήθελα.Ήταν καιρός που είχα και 5,6 χορηγούς αλλά και ένα μεγάλο που τα έσκαγε χοντρά.Τα λεφτά τα έπερνα εγώ γιατι έτσι είχαμε πει με το αφεντικό.Εξάλλου στην πλειοψηφία αν τα πας καλά ο ιδιοκτήτης δεν θα θέλει να σε σταματήσει για να πάρει τα λίγα λεφτά που βγάζεις απο τουσ χορηγούς σου.Αφού έχεις κοινό βγάλε και το χαρτζιλίκη σου και θα ανέβει και ο σταθμός και το αφεντικό τ πέρνει μετά απο τις υπολοιπες διαφημίσεις,ετσι το σκεφτονται όλοι.αυτα απο εμένα.
GI@RG@S Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Το αν εχω κοινο το ξερω μονο εγω και μονο απο τηλεφωνηματα και μηνυματα που στελνουν , τα αφεντικα συνηθως εκεινη την ωρα δεν ειναι στο σταθμο,ουτε με ρωτανε πως παει,ουτε εχουν καταγραφη ακροαματικοτιτας.....Απλως εγω τωρα θα ψαξω για σπονσορες που θα τους κανω διαφημιση εγω μεσω της φωνης μου και οχι μεσω καποιου σποτακι,εκει μαλλον τα παιρνει ο σταθμος , αυτο θελω να επιβεβαιωσω.Ειναι λιγο free η φαση δλδ,και να παρω σπονσορες και να τους διαφημιζω και να μην πω τπτ σε κανενα ,ισως δεν θα το καταλαβει και κανεις απο εκει μεσα αφου σηνυθως ειμαι μονος μου και εκει να ειναι σηνηθως δεν ακουνε,αλλα δεν θελω να το κανω ετσι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.