sveel Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Paidia kalispera.Exo ena P4 me motherboard GA-8PE800 kai xtes otan to anoiksa den evlepe apo tis 2 thires to keyboard kai to mouse otan ta evala se kapoia USB ta ide ti egine mipos kserei kanenas na me boithisei!!! ( ipopsin oti kai ta 2 einai usb kai ta sindeo me mia moufa sto motherboard prin xalasoun) lete na tis ekapse tis eisodous aytes?
vags Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Εγω ειχα χασει μια firewire απο εναν σκληρο εξωτερικο και πιστευα οτι την ειχα καψει μετα απο λιγο καιρο εκανα αναβαθμιση στο bios & την ειδε, δες μηπως ειναι τιποτα παρομοιο.
Vatos_locos Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 δεν δοκιμάζεις κάνα 2 μούφες ακόμα γιατί αυτές η βλακείες χαλάνε εύκολα
@topos Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 δεν δοκιμάζεις κάνα 2 μούφες ακόμα γιατί αυτές η βλακείες χαλάνε εύκολα Εννοειτε τα ανταπτορακια? Εγω που εχω ενα απο microsoft δεν μπορω να σκεφτω τροπο που θα μπορουσε να χαλασει...Ποιο πιθανο βρισκω να τα φτυσουν οι ειοοδοι της μητρικης. Κανε και καμια δοκιμη με αλλο ποντικι..
Vatos_locos Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 ναι τα ανταπτορακια λέω έχω έναν γνωστό που έχει ένα net cafe και κάθε μηνα τα αλλάζει γιατί απλά σπάνε τα pin's που έχουν μέσα τους
chiderboy Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Κοίτα λίγο στο BIOS για επιλογή USB Mouse και Keyboard support μηπως βρείς τίποτα σχετικό
sveel Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Tha ta koitaksw kai tha do mexri stigmis paizw me usb! thanks !
@topos Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Κοίτα λίγο στο BIOS για επιλογή USB Mouse και Keyboard support μηπως βρείς τίποτα σχετικό Σαν τι σχετικο να βρει?Αφου ηδη τα δουλευει σε usb...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.