Προς το περιεχόμενο

Συστήματα πληρωμών για χρηση στο internet

mentoras99

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ξερω αν ειναι δικη μου αποψη μονο αλλα νομιζω οτι δεν εχουμε φτασει σε ενα καλο επιπεδο ευκολιας και ευχρηστιας οσον αφορα τις δυνατοτητες για online πληρωμες και αγορες αγαθων και υπηρεσιων.

Εννοω την επι χρημασι διαθεση υπηρεσιων στο internet.

Τωρα κατι paypal, κλπ θεωρω οτι ειναι κινεζικα και μονο να τα πεις στον μεσο ελληνα χρηστη. Σιγα μην κατσει να κανει κωδικο, για να σε πληρωσει.

Ή να παει ο έφηβος να βγάλει πιστωτική και να σε πληρωσει κλπ.

Αντιθετως, οι μονες υπηρεσιες που φαινεται να περπατουν, ειναι κατι ringtones, και ορισμενες υπηρεσιες που πληρωνεις με ενα 'ακριβο' sms. Απλα πραγματα. Χωρις διαδικασιες.

Πιστευω ομως οτι δεν μπορει να ειναι παντα ετσι η κατασταση. Κατι θα γινει και θα ειναι πιο ευκολα τα πραγματα για οποιον θελει να πουλησει ή να αγορασει κατι μεσω internet. Τι λετε?

Δημοσ.

Ίσως αν μας κολήσουν από ένα barcode στο μέτωπο το οποίο είναι συνδεδεμένο με τον τραπεζικό μας λογαριασμό, τότε να γίνουν εύκολα τα πράγματα για όλους! ..

Δημοσ.

Άσε mentora , η κατάσταση είναι άθλια ! Όλοι μου οι φίλοι έχουν ακουστά το paypal αλλά άνθρωπος (εκτός από εμένα) δεν θέλουν να το χρησιμοποιήσουν γιατί φαίνεται ότι είναι κάτι "διαστημικό".

Υποθέτω ότι η κατάσταση θα αλλάξει σύντομα. (για το καλό μας δηλαδή...)

Δημοσ.

Νομίζω τα παραλέτε λίγο. Πλέον τα ελληνικά sites παρέχουν πολλούς τρόπους πληρωμής όπως κατά την παραλαβή στο σπίτι με courier και πληρωμή σε αυτόν. Πιο απλά δεν γίνεται.

Δημοσ.

Ναι αλλα αν θελω να παρεχω υπηρεσια online δεν γινεται με το οντως απλο συστημα με courier και αντικαταβολη.

Εκει ο αλλος πρεπει να εχει κανει τις απαιτουμενες διαδικασιες online.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...