TrackM@steR Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Kai ego paidia eixa to idio provlima kai afou apenergopoihsa to firewall mou ta emfanise kanonika! Ara kapou ekei paizei to provlima!!
johnyc Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Όποιος αντιμετωτίζει παρόμοιο πρόβλημα και έχει ZoneAlarm να κάνει το εξής: Privacy->Ad-blocking->custom και στην καρτέλα Ad-Blocking απενεργοποιεί το animation
johnalepou Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Όποιος αντιμετωτίζει παρόμοιο πρόβλημα και έχει ZoneAlarm να κάνει το εξής: Οποιος εχει avast! τι να κανει βρε παιδια????
tornado21 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Καλησπέρα.Έχω την εξής απορία για το rapid.Αν κατεβάσω κάτι και μετά θέλω στο καπάκι κάτι άλλο θα πρέπει να το κάνω καθε μια ώρα??Γιατι δεν μπορω να κατεβάσω μου λέει γινε premium ή περιμενε 50'
ssonic Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Καλησπέρα.Έχω την εξής απορία για το rapid.Αν κατεβάσω κάτι και μετά θέλω στο καπάκι κάτι άλλο θα πρέπει να το κάνω καθε μια ώρα??Γιατι δεν μπορω να κατεβάσω μου λέει γινε premium ή περιμενε 50' Αν και άσχετο με την κουβέντα, αν είσαι απλός χρήστης, ανάμεσα σε downloads πρέπει να περιμένεις κάποιο χρονικό διάστημα, ανάλογα με το μέγεθος των αρχείων που κατεβάζεις.
ssonic Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Το μεγεθος ειναι σταθερο 100ΜΒ Ήμουν σαφής νομίζω. Ανάμεσα σε downloads πρέπει να περιμένεις κάποιο χρονικό διάστημα, ανάλογα με το μέγεθος των αρχείων που κατεβάζεις. Όσο μεγαλύτερο το μέγεθος, τόσο μεγαλύτερη η αναμονή για το επόμενο. Δεν παίζει ρόλο αν είναι σταθερό ή μη το μέγεθος των αρχείων.
gfilippas Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Όποιος αντιμετωτίζει παρόμοιο πρόβλημα και έχει ZoneAlarm να κάνει το εξής:Privacy->Ad-blocking->custom και στην καρτέλα Ad-Blocking απενεργοποιεί το animation Thanks. Αυτήν την ρύθμιση έψαχνα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.